Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Expressieve accentuering voor de 'spiegel van de ziel'.

Spiegels van de ziel, dat is niet alleen wat de Japanners ogen noemen. Het spreekt voor zich dat het luxe label speciale aandacht heeft besteed aan Shiseido mascara, oogschaduw, eyeliner en wenkbrauwpotlood. Naast Shiseido parfum, make-up, gezichtsverzorging en Shiseido huidverzorging nemen de productlijnen voor oogmake-up een brede plaats in het assortiment in. Het hart is de Shiseido mascara, die vaak online wordt aangeboden. De exclusieve Shiseido mascara is verkrijgbaar in verschillende vormen en ontwerpen die passen bij het type wimpers en de gebruikswijze. Het internet biedt de mogelijkheid om Shiseido Mascara te kopen tegen een goede prijs.

Shiseido Mascara - Verfijnde oogmake-up voor een zelfverzekerde glans

Met Shiseido Mascara kunnen glamoureuze, perfect uitziende wimpers snel en gemakkelijk worden opgeroepen. Dick Page, Artistic Make-up Director of the House Shiseido , adviseert om drie soorten Shiseido mascara te gebruiken: eerst een mascara met een verlengend effect, daarna een volumemascara. Tot slot is er een zogenaamde definiërende mascara voor speciale expressiviteit.

Voor de nieuwe mascara's uit de serie Full Lash Multi-Dimension Shiseido heeft Full Lash Multi-Dimension uitsluitend bijzonder flexibele borstels ontwikkeld. Zelfs de fijnste wimpers op moeilijk bereikbare plaatsen kunnen er op bewonderenswaardige wijze mee worden gecompenseerd.

Bij de productie van Shiseido oogschaduw was het de uitdrukkelijke doelstelling van het glamoureuze label om een harmonieus evenwicht van schoonheid, textuur en vreugde in de schitterende kleuren te bereiken. Naast de oplichtende en fijn glinsterende oogschaduw is de nauwelijks waarneembare Paperlight Cream Eye Color bijzonder fascinerend. De inspiratie kwam van Washi, de traditionele Japanse krant. Goede online winkels bieden de mogelijkheid om Shiseido mascara te kopen.

Shiseido Eyeliner en Shiseido wenkbrauwpotlood vervolledigen de indrukwekkende oogmake-up van het cultlabel.

Edele make-up kunstzinnig aangebracht

Vaak kunnen waardevolle applicatietips het effect van fijne make-up vergroten. In het kort, die ook in het Duits beschikbaar zijn, geeft Dick Page handige tips voor het aanbrengen Shiseido van mascara, oogschaduw en wenkbrauwpotlood. Het laat zien hoe de wenkbrauwbekleding optisch kan worden verbeterd met producten van het label. Bij het gebruik van oogschaduw adviseert hij een harmonieuze gradatie van ten minste drie tinten. De heldere kleuren van de oogschaduw van de oogschaduw Shiseido vergemakkelijken de compositie door perfect op elkaar afgestemde kleurencollecties met zijdeachtige textuur. Ze worden aangeboden in verschillende kleurencombinaties en zijn, net als Shiseido mascara, verkrijgbaar tegen lage prijzen.

Het wordt aanbevolen om de betoverende oogschaduw in twee stappen aan te brengen voor de mascara en eyeliner. In de eerste stap wordt het poeder van de wimperlijn naar de ooglidplooi gedistribueerd. Pas dan vindt het aanbrengen van verdere lagen plaats.

De oogmake-up Shiseido is een heel bijzondere ervaring dankzij de zacht verzorgende actieve complexen met een indrukwekkende kleurenschittering. Het geeft de vrouwelijke ziel een speciale expressiviteit en is zeer duurzaam. Mascara, oogschaduw, eyeliner en wenkbrauwpotlood zijn uitstekende productlijnen van Shiseido make-up en Shiseido cosmetica. Ze onderstrepen de moderne persoonlijkheid van de vrouw, opwindend sensueel en vrouwelijk. Na het testen van de producten wilt u ze binnenkort niet meer missen. Er zijn veel mogelijkheden. Het internet zit vol met mogelijkheden om de fascinerende Shiseido mascara online te kopen.

Prijs overzicht

Hier bij easyCOSMETIC kunt u kopen goedkope verschillende Shiseido Augen Producten. Voor een beter overzicht van u voor uw on line bestelling, hebben we hieronder een prijsvergelijking van Producten van Shiseido Augen:

goedkoopste Shiseido Augen product duurste Shiseido Augen product
Shiseido MicroLiner Ink 0,08 g 01 Black: € 16,99Shiseido Luminizing Satin Eye Color Trio 3 g PK 403 Boudoir: € 40,99