Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Edele creaties voor een esthetische geurbeleving

Japanse parfumkunst creëert harmonieuze parfumcomposities van de hoogste perfectie. Shiseido Parfum is toegewijd aan de tradities uit het Verre Oosten, die geuren beschouwen als de uitdrukking van een gecultiveerde persoonlijkheid. De geuren die door deze geuren worden Shiseido gecreëerd zijn een prachtige getuigenis van de moderne Aziatische parfumerie. Ze fascineren met intense bloemige noten, die worden versterkt door fruitige essences en aroma's van fijn hout en muskus. Een Shiseido parfum is een waar kunstwerk met de moed om innovatieve creaties te maken.

Een betoverende, harmonieuze geurbeleving die niet duur hoeft te zijn. Veel online winkels bieden Shiseido parfum aan tegen lage prijzen. Geïnteresseerden kunnen er Shiseido parfum kopen.

Shiseido Parfum - Bloemige frisse geurcreaties met edele muskusnoten

De parfumserie Shiseido Zen uit het jaar 2007 is een bloemig houtachtig parfum voor dames, dat vooral in de topnoot met veel fruitige aroma's verrast. Grapefruit, bergamot, sinaasappel en ananas flirten met delicate bloemige noten van roos, viooltje, sneeuwklokje en hyacint. Witte muskus, patchoeli en houtachtige noten ronden de geur af met een elegante vrouwelijke geur. De bijzonder sensuele geur fascineert door zijn bloemige frisheid en zelfverzekerde elegantie. Een bijzonder zachte, aromatische douchegel en een lichaamscrème completeren de Eau de Parfum tot een unieke geurserie.

De vrouwengeur Ever Bloom, gelanceerd Shiseido in 2015, fascineert met een bloemendans van lotus, jasmijn, Bulgaarse roos, viooltje, oranjebloesem en gardenia. Muskus en Hinoki-hout geven het parfum diepte en elegantie. Shiseido Ever Bloom's harmonieuze geur betovert alle zintuigen met een melodie van aroma's die de traditionele geurpiramide doorbreekt en innovatief doorbreekt. Naast Eau de Toilette en Eau de Parfum, omvat de indrukwekkende, vrouwelijke geurserie ook douchecrème, lichaamslotion en lichaamscrème.

Zen for Men is een opwindende Shiseido mannengeur die een verlangen naar vrijheid en levensvreugde combineert. Kruidige en houtachtige aroma's, ondersteund door muskus en delicate viooltjesbloesem, kenmerken Eau de Toilette, After Shave Lotion en Shower Gel.

Geïnteresseerden kunnen alle parfumlijnen van Shiseido Parfum online kopen. Het internet biedt verschillende manieren om Shiseido parfum te kopen tegen lage prijzen.

Meesterparfumeurs voor luxe geuren

De beroemde Franse parfumeur Michel Almairac is de neus achter de betoverende geur van Shiseido Zen. De lijst met zijn meer dan 150 parfums toont zijn inzet voor bijna alle couture labels wereldwijd. Het bevat melodieuze namen als Giorgio Armani, Burberry, Escada en Gucci.

De parfumeur van Shiseido Ever Bloom is Aurélien Guichard. Vooral door zijn indrukwekkende engagement voor labels als Dolce & Gabbana, Versace en Gucci trok de jonge Fransman de aandacht in de wereld van de geuren. Momenteel kan hij verwijzen naar de samenstelling van 95 bekende geuren. Zijn betrokkenheid bij Shiseido Parfum werd een wereldwijd succes.

Geïnteresseerden hoeven niet naar Japan te reizen om het unieke Shiseido parfum te kopen. Goede online winkels bieden de mogelijkheid om online Shiseido parfum te kopen. De betoverende, harmonieuze luxe geuren van de Shiseido meest nobele aroma's en essences van de hoogste kwaliteit zijn langdurig. Shiseido Ook na sluitingstijd straalt het parfum nog steeds zijn unieke charme uit uit uit het Verre Oosten met een moderne uitstraling. Een magie die op indrukwekkende wijze het decor vormt voor de bijzondere cultuur van de drager.

Prijs overzicht

Hier bij easyCOSMETIC kunt u kopen goedkope verschillende Shiseido Parfums. Voor een beter overzicht van u voor uw on line bestelling, hebben we hieronder een prijsvergelijking van Parfums van Shiseido:

goedkoopste Shiseido parfum duurste Shiseido parfum
Shiseido Ever Bloom 200 ml Shower Cream: € 26,99Shiseido Ever Bloom 90 ml Eau de Parfum Spray: € 66,99