Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Meer informatie:

Het concept

De Shiseido Automatic Fine Eyeliner met vloeibare textuur zorgt voor een duidelijke afbakening van de oogzone zonder ontwerpmoeilijkheden. De Shiseido Automatic Fine Eyeliner is gemakkelijk aan te brengen en van hoge kwaliteit en nauwkeurig vakmanschap. Het is de perfecte oogmake-up voor exclusieve eisen. De gewenste look in rechte of gebogen vormen, maar ook in de huidige trends met een fijn taps toelopende punt op de ooghoeken, vormt met de Shiseido Automatic Fine Eyeliner geen onoplosbare uitdaging meer. Bovendien is de Shiseido Automatic Fine Eyeliner veeg- en dermatologisch getest. De Fijne Liner kan ook worden gebruikt met contactlenzen of een bekende gevoeligheid van de ogen.
De natuurlijke kleuren zwart en bruin zijn verkrijgbaar in de productserie, zodat de oogmake-up perfect en nauwkeurig kan worden afgestemd op de teint, de haarkleur en de gewenste look. De fijn taps toelopende punt voorkomt het uitsmeren tijdens het aanbrengen en de sneldrogende formule zorgt ervoor dat lange wachttijden tot de voltooide oogmake-up de agenda niet langer verstoort. Dames met hoge eisen en het verlangen naar een perfecte en adembenemende look zullen blij zijn met de Shiseido Automatic Fine Eyeliner en zien al hun wensen vervuld. De optimale combinatie van werkzame stoffen in een precieze samenstelling kenmerkt zowel de optische straling, het verdraaglijke effect als de blijvende eigenschappen in de houdperiode. De Shiseido Automatic Fine Eyeliner is de perfectie in oogmake-up wanneer u compromissen wilt vermijden en u wilt concentreren op nauwkeurig vakmanschap, lang wilt vasthouden door veegvaste structuur en dromerige momenten. Het weer en de invloeden van buitenaf hebben geen invloed op de precies gevormde ogen. Naast de veeg- en sneldrogende eigenschappen is de Shiseido Automatic Fine Eyeliner waterbestendig en legt daarmee een onvergelijkbare nadruk op verleidelijke looks, zelfs in de regen, of tijdens vakanties aan zee of in het zwembad. Aan hoge eisen wordt voldaan zonder dat de verwerking van deze fijne voering moeilijk te realiseren is. De fijne punt zorgt altijd voor een precies en duidelijk resultaat, dat zijn weerga niet kent en enthousiasme opwekt. Aangezien Shiseido Automatic Fine Eyeliner een oogheelkundig en dermatologisch getest product is, kunnen geen bijwerkingen zoals roodheid of intoleranties worden waargenomen bij contactlensdragers. Mooie ogen hoeven niet langer vergezeld te gaan van irritatie en roodheid.

Het design

De Shiseido Automatic Fine Eyeliner wordt geleverd in een glanzende zwarte plastic behuizing. Zijn ronde en handige vorm ondersteunt de eenvoudige toepassing, maar ook het optische effect van onmiskenbare elegantie en gedetailleerde definitie. Aan het einde van de Shiseido Automatic Fine Eyeliner is het mogelijk om de kleuren te onderscheiden. De zwarte Shiseido Automatic Fine Eyeliner is voorzien van een zwarte pet, de bruine een warm bruine pet. Het voorste deel van de pen is taps toelopend zodat het de precisie bij gebruik optisch ondersteunt en eindigt in een zeer filigrain tip. Het verpakkingsdesign van de Shiseido Automatic Fine Eyeliner is gekozen zonder opvallende decoraties en als je er naar kijkt zie je dat het een elegante en hoogwaardige fijne voering voor het oog gebied.

Het assortiment

Naast de Shiseido Automatic Fine Eyeliner omvat het assortiment verschillende oogmake-ups voor spannende momenten. Huidige trends en de verschillende behoeften van modebewuste vrouwen zijn duidelijk opgenomen in Shiseido's Shiseido Automatic Fine Eyeliner lijn en hebben geïnspireerd dit brede productassortiment. De natuurlijke en zeer intense kleuren bruin en zwart vindt u niet alleen in de Fine Liner, maar ook in andere details van de productlijn en is daardoor optimaal te combineren met andere producten voor dromerige momenten. Degenen die kiezen voor Shiseido's productlijn voor oogmake-up zullen de voorkeur geven aan een dromerige combinatie en precies op elkaar afgestemde producten.
Helaas zijn er op dit moment geen producten in deze collectie beschikbaar.