Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971

Shiseido Energizing Geur - de geur die krachten opwekt

Eau de Parfum Shiseido Energizing Fragrance is een speciale geur voor vrouwen op het gebied van aromachologie, gecreëerd voor één enkel doel: totaal welzijn! Deze geur verwent de zintuigen en heeft bewezen nieuwe energie te brengen aan lichaam en geest. Deze geur is vergelijkbaar met aromatherapie en zorgt voor puur welzijn, zowel inwendig als uitwendig, terwijl het de zintuigen stimuleert en het lichaam versterkt.
Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:
Shiseido Energizing Fragrance is een unieke geur die heldere bloemige noten combineert met beproefde exotische kruiden uit het Verre Oosten. De focus van deze geur is steranijs, dat bekend staat om zijn energiegevende werking. De geurcompositie opent met een sprankelende topnoot van groene bloemblaadjes, zwarte peper en aromatische kruidnagels. In de verkwikkende hartnoot ontvouwt de geur zijn kracht met energieke steranijselementen en een betoverend boeket van bloemen van jasmijn, zonnewende (heliotropium) en iris. De basisnoot rondt de geur af met witte muskus en fijne houtnoten en zorgt voor opwarming en welzijn.
alle klanten beoordelen positieve
Shiseido Energizing Fragrance
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen

Commentaar van
Lievelingsparfum
Mijn absoluut lievelingsparfum. Een heerlijk zachte, sensuele, zachte en onopdringerige geur die mij al jaren niet los laat. Shiseido Energizing Frangance is een geur voor alle daags maar ook voor bijzondere gelegenheden.

Shiseido energieke geur en zijn parfumeur

De aromachologische geur Shiseido Energizing Fragrance is gecomponeerd en gecreëerd voor het Japanse cosmeticabedrijf Shiseido door de Amerikaanse parfumeur Claudette Belnavis. Ze creëerde een geur die veel meer is dan een geur. De geur Shiseido Energizing Fragrance voorziet lichaam en geest effectief van nieuwe energie.
De getalenteerde parfumeur Claudette Belnavis is een senior parfumeur bij Takasago International Corporation in Rockleigh, New Jersey, USA. Op haar reizen door Azië en door haar samenwerking met Japanse parfummerken en cosmeticafabrikanten, leerde ze veel over het belang en de effecten van specerijen, remedies en planten uit het Verre Oosten, evenals hun gebruik in aromatherapie, aromachologie en huidverzorging cosmetica. Claudette Belnavis heeft ook tal van fijne parfums en geuren gemaakt voor gerenommeerde merken, ontwerpers en persoonlijkheden. Deze omvatten Shiseido, Bebe, Guess en Jennifer Lopez. Naast Shiseido Energizing (1999) behoren Anna Sui Sui Dreams in Pink (2014), Guess Gold (2006), Bebe Sheer (2010 met Jean Jacques) en Jennifer Lopez "Live Luxe" (2006) tot haar geurcreaties.
Shiseido is een gerespecteerde traditionele Japanse fabrikant van luxe cosmetica en wordt ook wereldwijd erkend voor haar uitstekende huid-, haar- en lichaamsverzorgingsproducten. Het bedrijf werd opgericht in 1872 door Arinobu Fukuhara, de belangrijkste farmacoloog van de Japanse marine, en is vandaag de dag een van de oudste in zijn soort in de wereld. Tijdens de meer dan 100 jaar van permanente onderzoeks- en ontwikkelingswerk, heeft het bedrijf al bekroond verschillende hoge prijzen op het gebied van wetenschap en cosmetica. In haar verzorgingsproducten en parfums gebruikt Shiseido zowel aromachologische smaken met een speciale werking als verfijnde toepassingsmethoden uit het Verre Oosten die energie leveren, de zintuigen prikkelen en het welzijn garanderen. Geuren zoals Shiseido Energizing Geur.

Shiseido energieke geur - de fles

De fles Eau de Parfum Spray uit de Aromachologie-collectie Shiseido Energizing Fragrance komt voor in een design dat doet denken aan wellness en bij het zien ervan een gevoel van welzijn uitstraalt. In zijn elegante vrouwelijke vorm neemt hij de vorm aan van een vloeiende druppel. Een vereniging die de zintuigen ontspant en een kalmerend en inspirerend effect heeft. Een druppel van zijn inhoud is voldoende om de geesten van het leven en de innerlijke kracht te wekken.
De originele glazen fles verschijnt in een elegant antiek roze dat harmonie, warmte en licht uitstraalt. Een ander element dat het geestelijk welzijn optisch stimuleert. De fles bestaat uit een bolvormig, afgerond fleslichaam en een taps toelopende dop. Onder het trechtervormige deksel bevindt zich het edele, goudkleurige, glinsterende spuitapparaat met een fijne verstuiver. Op de voorkant van de fles zijn de letters in een donkerder roodachtige tint gedrukt met de naam van de geur en het merk. Het betoverende kleurendesign wordt voortgezet in de verpakkingen en verzorgingsproducten van deze collectie.

Shiseido energieke geur - de campagne

De heerlijk stimulerende en energieke aromachologie geur Shiseido Energizing Fragrance werd uitgebracht in 1999. De verkwikkende geur heeft een vrouwelijk karakter en presenteert zich in deze zin als een vrouwengeur. In tegenstelling tot normale parfums, heeft het een meer therapeutische functie voor fysiek en mentaal welzijn. Als geur van aromachologie (wetenschap, de verschijnselen die geassocieerd worden met geuren), ontwikkelt het geuren en aroma's die een positieve invloed hebben op het lichaam, geest, zintuigen en gedrag.
Deze prachtige geur heeft niet alleen een stimulerend effect, maar onderstreept ook de vrouwelijkheid, elegantie en schoonheid van de drager. Het is daarom zeer comfortabel om te dragen. De geur verbetert ook de stemming en het welzijn van de vrouw, waardoor een mooie en aantrekkelijke uitstraling die de aandacht trekt.
De geur Shiseido Energizing Fragrance wordt alleen als product gepromoot in de reclamecampagne. Het eau de parfum wordt alleen op aantrekkelijke reclamefoto's gepresenteerd. Sommige van de expressieve productfoto's presenteren de Shiseido Energizing Fragrance-fles met een warme achtergrond vol licht en energie, waardoor de aandacht wordt gevestigd op het effect en de betekenis van deze geur. De geur wordt ook gecombineerd met andere bijpassende of aanvullende wellness geuren, zoals de ontspannende geur Shiseido Relaxing Fragrance.
Het Japanse cosmeticabedrijf Shiseido staat internationaal bekend om zijn speciale, aangename geuren en parfums. In Japan is het gevoel van esthetische geuren een uitdrukking van sensualiteit en verfijning. Een traditie die het huis van Shiseido heeft gevormd en die, met haar voortreffelijke parfumkunst, buitengewone geuren biedt, zoals de aromachologische Shiseido Energizing Fragrance, die een prachtige ervaring zijn.