Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971
Meer informatie:

Het concept

Zonbescherming is niet alleen belangrijk voor de gezondheid, maar ook op het gebied van huidverzorging. Shiseido Expert Sun verbergt een hoogwaardige samenstelling van goed getolereerde en effectieve ingrediënten die van zonnebaden een veilige en ontspannende ervaring maken. Shiseido Expert Sun is waterdicht, waardoor dit product de juiste keuze is voor een zwembadbezoek of een strandvakantie. Shiseido Expert Sun beschermt de buitenste en binnenste lagen van de huid tegen de negatieve effecten van UV-straling en voorkomt zo vroegtijdige huidveroudering of huidziekten veroorzaakt door overmatige blootstelling aan de zon. Dit product is bedoeld voor consumenten die dezelfde waarde hechten aan zonbescherming en huidverzorging en hun gevoelige huid niet aan overmatige blootstelling aan UV-stralen willen blootstellen. Met een aangename geur en hydraterende werking is Shiseido Expert Sun gemakkelijk aan te brengen en snel geabsorbeerd.
Zelfs in extreme situaties, zoals een vakantie in de bergen of aan zee, is Shiseido Expert Sun de perfecte keuze voor zonwering die voldoet aan de hoge verwachtingen van haar gebruikers. Vroege huidveroudering en celbeschadiging kunnen door deze zonwering worden voorkomen en er kan voor een gezonde, gladde en zachte huid worden gekozen. Shiseido Expert Sun heeft vochtinbrengende en huidverzorgende ingrediënten, waardoor het geschikt is voor dagelijkse huidverzorging en in de zomer in plaats van een dagcrème kan worden aangebracht.
Shiseido Expert Sun voldoet aan de behoeften van een rijpe huid en is speciaal ontworpen voor verschillende leeftijdsgroepen. Wie graag veel in de zon zit, wordt goed geadviseerd en kiest producten die aan de hoge verwachtingen voldoen met de Shiseido Expert Sun care en sun protection serie. Perfect op elkaar afgestemde ingrediënten, een lichte textuur en veel vocht maken de zonwering compleet. U voelt een mediterrane levenshouding en kunt in alle rust en zonder spijt zonnebaden, omdat u weet dat uw huid beschermd is met Shiseido Expert Sun en zo een positieve bijdrage levert aan een mooie en gezonde huid. Crème en lotion zorgen voor een licht huidgevoel en wegen niet onnodig, maar bieden optimale bescherming.

Het design

In de verpakking suggereert het product de zomer en combineert de kleur van de zee met de gouden gloed van de zon. Door het ontwerp van een tube is de dosering van de zonnebrandcrème zeer eenvoudig en kan deze probleemloos in de gewenste hoeveelheid worden uitgevoerd. Shiseido Expert Sun onthoudt de verpakking bewust van expliciete decoratie, geeft deze een zeer elegante uitstraling en straalt een vleugje luxe en zomerse lichtheid uit. De blauwe kleur van de zee en het goud van de zon harmoniëren precies en als je naar de verpakking kijkt, zie je een hoogwaardig product op maat van de individuele behoeften van de gebruikers. Afgeronde vormen creëren emotionele indrukken en spreken van een zorgeloos en harmonieus verblijf onder de zomerzon.

Het assortiment

Het productassortiment voor Shiseido Expert Sun is enorm en omvat producten voor de bescherming van gezicht en lichaam tegen de zon. Het meest opvallende kenmerk is de differentiatie naar leeftijdsgroep, waarbij de fabrikant zich richt op individuele bescherming voor de verschillende behoeften van de huid in verschillende leeftijdsgroepen. Alle producten bieden een hoge zonbeschermingsfactor en optimale huidverzorging. Shiseido Expert Sun onderscheidt zich niet alleen door haar actieve bescherming tegen gevaarlijke UV-straling, maar ook door haar hydraterende werking en het gebruik van hoogwaardige ingrediënten. Voor alle huidtypes en zonaanbidders is er de juiste bescherming die voedt, UV-straling filtert en zo de basis vormt voor een gebruinde en gezonde huid.