Meer informatie:

Het concept

Het bedrijf Shiseido herkende al vroeg hoe belangrijk expressieve ogen zijn voor de succesvolle verschijning van een goed verzorgde vrouw. Niet alleen de aantrekkelijke make-up trekt bewonderende blikken, maar ook het zelfvertrouwen van de dames kan effectief worden verhoogd door perfecte styling.
Om het totaalbeeld van een aantrekkelijke gezichtsmake-up te vervolledigen zijn niet alleen foundation, lippenstift, oogschaduw, eyeliner en mascara nodig, maar ook een aangepaste wenkbrauwstyling. De vorm en de kleur van de wenkbrauwen moeten altijd perfect afgestemd zijn op de gelegenheid, de totale make-up en de garderobe. Alleen op deze manier kunt u uw geplande verschijning tot een succes maken, of u nu op het werk bent, in uw vrije tijd of tijdens speciale evenementen.
Vrouwen die de Shiseido Eyebrow Styling Compact gebruiken, weten wat ze willen. Ze mengen de twee verschillende kleurcomponenten tot precies de kleurtoon die uw wenkbrauwen perfect accentueert. De Shiseido Eyebrow Styling Compact is verkrijgbaar in drie kleurencombinaties. Het is dan ook niet ongewoon dat vrouwen die veel belang hechten aan details, de serie in verschillende kleuren kopen. Alleen zo is de kleur van de wenkbrauwen altijd exact afgestemd op de oogschaduw.
Vrouwen die van perfectie houden, kunnen zich goed vinden in dit product. De textuur kan worden aangebracht met een kleine kwast of applicator. De fijne haren van de wenkbrauwen kunnen zo perfect en onopvallend hertekend en benadrukt worden. Opvallende styling is net zo goed mogelijk als de eenvoudige en natuurlijke elegantie van een dame die haar natuurlijke voordelen wil benadrukken, maar er niet overdreven uit wil zien verzonnen. Het product biedt zijn gebruikers alle vrijheid die ze nodig hebben.
De Shiseido Eyebrow Styling Compact wordt meegeleverd: Mica-talc?zeroxiden (lichtbeschermingsfilter, E172), ?zeroxide (CL77492), als heratting van diisostearylmalaatdimethicone, minerale olie, zinkmyristaten als conserveermiddel, zinkoxide als kleurstof, als emulgator sorbitansesquiisostearaat, titaandioxide als kleurstof, tocoferol als huidbeschermend antioxidant, lipide dipentaerytritylhexahydroxystearaat en ultramarinen als verdere minerale kleurstof.

Het design

Het verpakkingsontwerp van de Shiseido Eyebrow Styling Compact is nobel, eenvoudig en aantrekkelijk. Opvallend is dat de small niet alleen in elke handtas past, maar ook alles bevat wat nodig is voor de toepassing. De tweezijdig inzetbare applicator heeft aan de ene kant een kwastje en aan de andere kant een applicatorsponsje.
De kleine, rechthoekige zwarte scharnierbus bevat vier gram stylingpoeder in twee verschillende tinten die in elkaar overvloeien. De eenvoud van het verpakkingsontwerp onderscheidt zich positief van de verpakking van andere cosmeticaproducenten. De hoogwaardige en functionele constructie van de verpakking garandeert een lange levensduur. Dit is noodzakelijk omdat de Shiseido Eyebrow Styling Compact zeer zuinig in gebruik is en een trouwe metgezel is, zelfs bij jarenlang dagelijks gebruik.

Het assortiment

Tenminste sinds 2002 biedt Shiseido een Shiseido Eyebrow Styling Compact aan. De verpakking was niet altijd identiek, het product wel.
De wenkbrauw styling set is erg populair bij klanten, omdat het kan worden gebruikt op veel verschillende manieren. Niet alleen kunnen de wenkbrauwen worden gestyled gedefinieerd dat wenkbrauw poeder kan worden gebruikt op voor de populaire Smokey Eye effect. De applicator is zo geknipt dat lichtlijnen of schaduwen rond het oog kunnen worden getrokken. Met behulp van de Shiseido Eyebrow Styling Compact kunnen specifieke accenten rond het oog worden gelegd.
De goed hechtende en dekkende textuur van de wenkbrauwpoeder veegt nauwelijks. Wie 's ochtends met de Shiseido Eyebrow Styling Compact stijlt, is 's avonds bijna net zo perfect vormgegeven. Deze uitstekende producteigenschappen garanderen de tevredenheid van de gebruikers. Het wenkbrauwpoeder, dat bestaat uit twee aangrenzende tinten, is verkrijgbaar in drie verschillende basistinten.
Helaas zijn er op dit moment geen producten in deze collectie beschikbaar.