Meer informatie:

Het concept

Het hoogwaardige poeder uit de Shiseido Face Color Enhancing Trio serie zorgt voor een succesvolle make-up. Kenmerkend zijn een zachte textuur, een sterk dekkend vermogen en intensieve kleuren. Het poeder van Shiseido verzorgt de huid en beschermt haar voor lange tijd tegen schadelijke milieu-invloeden en droogte. Het resultaat is een egale, stralende en gladde teint. Actieve ingrediënten op plantaardige basis ontspannen de huid en regenereren deze van de grond af. Rimpels, lijntjes en oneffenheden worden merkbaar verzacht.
Het bijzondere van het Shiseido Face Color Enhancing Trio zijn de elegante 3D-effecten die je met de poeder kunt bereiken. De licht glanzende, blozende nuance zorgt voor een harmonieuze, frisse en natuurlijke teint. Oneffenheden, huidirritaties en kleurverschillen worden vakkundig verborgen.
Het harmoniserende kleureffect zorgt voor een uitstekende kleuregankelijkheid. De toepassing is eenvoudig en flexibel en laat vele variaties en nuances toe. Het poederpalet van Shiseido bevat een Sculpting Color voor het 3D-effect, een Blushing Color voor de teint en een Harmonizing Color voor de nuance van de huidtinten. De drie kleuren kunnen naar wens worden gemengd en aangepast aan uw eigen huidskleur. Dit zorgt voor een natuurlijke, gladde en licht glanzende afwerking.
Ondanks de delicate consistentie ontwikkelt het poeder een sterk dekkend vermogen en blijft het ook bij wind en weer in vorm. Shiseido Face Color Enhancing Trio is verkrijgbaar in vier verschillende kleurencombinaties OF 1 perzik, PK 1 lychée, RD 1 appel en RS 1 pruim.
Alle producten uit deze serie zijn dermatologisch getest. Ze zijn huidvriendelijk en bereiken de beste resultaten op een normale en gemengde huid. Shiseido Face Color Enhancing Trio is een optimale oplossing voor professionele make-up met stralende kleuren, fijne nuances en glinsterende contrasten.

Het design

De producten van de Shiseido Face Color Enhancing Trio serie geven de huid van het gezicht een gladde en egale teint. Ze zorgen voor een professionele make-up met veel nuances en effecten. Vooral de heldere kleuren en de 3D-effecten kunnen indruk maken. Oneffenheden en kleurverschillen van de huid worden in een mum van tijd gecompenseerd. Kleurintensiteit en dekkracht zorgen ervoor dat de make-up de hele dag in vorm blijft.
Ook het verpakkingsontwerp is een absoluut hoogtepunt. Het palet bestaat uit drie kleuren, die worden geleverd in een zwarte koffer. Het poederassortiment van Shiseido combineert een Blushing Color, een Harmonizing Color en een Sculpting Color, die in vele variaties kan worden gemengd. Voor het aanbrengen worden een borstel en spiegel meegeleverd.
Na gebruik kan de koffer compact worden opgevouwen en veilig en schoon worden gesloten. Het neemt weinig plaats in uw bagage in en is ook geschikt om te reizen en te reizen. De producten uit de Shiseido Face Color Enhancing Trio serie zijn te herkennen aan de zwarte hoes en het Shiseido logo.

Het assortiment

De poederpaletten uit de Shiseido Face Color Enhancing Trio serie maken een professionele en gevarieerde make-up mogelijk. Het poeder biedt een fijne consistentie en zachte textuur. Desondanks wordt een indrukwekkende opaciteit en kleurintensiteit bereikt. Het beschermt de huid van het gezicht tegen schadelijke milieu-invloeden en droogte. Zelfs bij wind en regen blijft het make-uppoeder betrouwbaar in vorm. Kruiden actieve ingrediënten verzorgen de huid en zorgen voor een egale, gladde en stralende teint.
Bijzonder indrukwekkend zijn de spectaculaire kleureffecten die kunnen worden bereikt met het Shiseido Face Color Enhancing Trio. Elk palet bevat drie kleuren, namelijk een beeldhoudkleur, een blauwe kleur en een harmoniserende kleur.
Sculpting Color herstelt de huid en creëert een egale en onberispelijke teint. De Blushing Color tovert unieke 3D-effecten op de gezichtshuid op en is van nature stralend. Het harmoniseren van Kleur combineert de twee andere kleuren in een harmonieus geheel. De kleuren kunnen naar wens worden gemengd en aangepast aan uw eigen huidskleur. Door de meegeleverde spiegels en borstels is een bijzonder eenvoudige en flexibele toepassing mogelijk.
De Shiseido serie is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren: OF 1 Perzik staat voor een natuurlijke en frisse huidskleur. De PK 1 Lychée-variant zorgt ook voor roze, glinsterende wangen. De RD 1 Appelreeks biedt een vakkundige combinatie van groene en rode tinten, terwijl RS 1 Plum de juiste keuze is voor een donkerdere huid.
Alle producten van het assortiment Shiseido Face Color Enhancing Trio zijn dermatologisch getest en aanbevolen voor alle huidtypen. De beste resultaten worden bereikt op een normale en gemengde huid. Voor professionele make-up met sensationele kleuren en speciale effecten zijn de poederpaletten uit de Shiseido Face Color Enhancing Trio serie de juiste keuze.
Helaas zijn er op dit moment geen producten in deze collectie beschikbaar.