Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971
Meer informatie:

Het concept

De cosmetische serie Shiseido Inkstroke is een klein kunstwerk. Want hier vindt u niet alleen een eenvoudige gel eyeliner, in plaats daarvan Sumi, de traditionele inkt van Japanse kalligrafen, was de inspiratie voor deze decoratieve cosmetische van de extra klasse. De Japanse kalligrafiekunst staat bekend om haar extreme precisie en dit vereist het perfecte gereedschap.
In het Shiseido Inkstroke-assortiment is dit vooral te danken aan de heerlijk intense kleur, waarvan de extreem gladde textuur bijzonder gemakkelijk aan te brengen is. Nauwkeurige lijnen zijn dus geen probleem meer en de ooglidlijn wordt zonder veel moeite professioneel. Maar dat is niet alles wat deze buitengewone kleur te bieden heeft, want hij is ook langdurig en waterbestendig. Als cosmetica zo goed zijn uitgerust, dan is het ook niet nodig om te besparen op intensiteit. Shiseido heeft daarom een intense kleur waarvan de diepe pigmentatie zeer donkere nuances mogelijk maakt die ook na vele uren hun aantrekkingskracht niet verliezen.
Het is dus aan u om te bepalen of de ooglidlijn elegant gereserveerd moet worden voor make-up overdag of dramatisch weelderig voor de avond. Er zijn geen grenzen aan creativiteit, veel looks zijn mogelijk zonder dat u het product hoeft te veranderen. Hierdoor ontstaat een modevrijheid die soms ernstig wordt gemist, vooral in de eyelinersector. Maar nu zit de Shiseido Inkstroke serie in de startblokken om in een mum van tijd de meest opwindende looks te creëren. Of dit nu elegant moet zijn of beter om zijn wilde kant ongetwijfeld naar buiten te brengen, dat wordt overgelaten aan de eigen creativiteit. Want hier vind je sterke kleuren voor een sterke uitstraling, maar die ook hun zachte kanten niet helemaal kunnen ontkennen.
Dit maakt de Shiseido Inkstroke cosmetische serie geschikt voor al die vrouwen die niet willen worden beperkt tot een enkele blik en willen hun eigen bereidheid om te experimenteren voor geweldige resultaten in plaats daarvan gebruiken.

Het design

In de Shiseido inkjet cosmetische serie niets is alleen normaal en meestal overeenkomt met. Want hier vindt u een beautyproduct dat in alle opzichten als exclusief opvalt. Daarom wordt de kroes in een speciale vorm bewaard. Deze vorm is gebaseerd op de Japanse wrijfsteen Suzuri. De prachtig gereduceerde Japanse esthetiek overheerst, die ook door het wonderbaarlijk gevormde penseel wordt overgenomen. Het herinnert niet alleen aan de borstels van de Japanse kalligrafie, maar biedt ook de precisie die zo zeer wordt gewaardeerd in deze exclusieve tools. Met het ontwerp van de eyeliner maakt de Shiseido inkjet cosmetica serie ook absoluut professionele perfectie mogelijk.

Het assortiment

De Shiseido Inkstroke cosmetische serie is niet alleen ontworpen om een gel eyeliner met een prachtige formule te presenteren. Elk detail is immers erg belangrijk voor dit edele merk. Deze aandacht voor detail blijkt dan ook uit de kleine uitsparing bovenop de filterkroes, die ervoor zorgt dat de borstel altijd perfect in vorm kan worden gebracht. Het puntje van de hoogwaardige borstel uit de serie is heerlijk eenvoudig te vormen en zorgt zo voor zeer nauwkeurige resultaten. Maar zelfs de beste resultaten kunnen nog worden geoptimaliseerd. De Eyeliner Brush is daarom de perfecte metgezel voor de Shiseido inkjetkleuren. Het is een penseel dat ook geïnspireerd is op de Japanse esthetiek en dankzij zijn gebogen vorm de verf tot een ongekende graad van perfectie laat aanbrengen. Al deze precisie is een van de goede redenen waarom elke nuance zich perfect kan ontvouwen.
De eyeliner BK901 Shikokku Black wordt niet alleen een prachtige basis voor Smokey Eyes, ook met lichtere oogschaduw kan dit speciale zwart geweldige resultaten geven. Dit alles geldt ook voor de Eyeliner GY902 Empitsu Gray, die iets gladder is, maar waarvan het diepe grijs een prachtige intensiteit uitstraalt. Iets warmer is de eyeliner BR606 Kuromitsu Brown, die lichte koperen nuances heeft en zo een prachtige vrouwelijke en natuurlijke uitstraling creëert. Deze eyeliners kunnen ook een beetje excentriek zijn. De eyeliner GR604 Shinrin Green is hier een prachtig voorbeeld van, want het diepe en rokerige groen wordt gegarandeerd een bijzondere blikvanger. Nog extremer is de eyeliner BL603 Kon-Ai Blue, waarvan de benzinesporen wat extravagant zijn. En om warmte en extravagantie te combineren, staat de eyeliner VI605 Nasubi Purple klaar om de welverdiende aandacht te geven met zijn prachtige paarse tint.