Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971

Het concept

Voor glanzende en perfect gestileerde lippen heb je een hoogwaardige lippenstift nodig. Shiseido lakglans zorgt voor een fascinerende glans en heldere kleuren. De fijne textuur ontwikkelt snel zijn effectiviteit zonder de lippen te verzwaren. Shiseido Lakglans is geïnspireerd op traditioneel Japans vakmanschap en zorgt voor een stijlvolle en unieke look. De fijne vernis bestaat uit meerdere lagen en overtuigt door een intensieve transparantie. Het biedt niet alleen heldere, intense en heldere kleuren, maar voorziet de lippen ook van blijvend vocht. De lippen zijn bedekt met een onzichtbare film die ze soepel houdt en uitdroging voorkomt.

De lippen worden verzorgd en geregenereerd met plantaardige stoffen. Shiseido Lakglans zorgt voor gladde, frisse en onberispelijke lippen. Het resultaat is een glanzende afwerking en een fascinerende glans. Met Shiseido Lakglans bereikt u bovendien hoogwaardige en buitengewone make-up-effecten. De lippenstift van Shiseido staat voor de karakteristieke eigenschappen van traditioneel lakwerk. Het is ideaal voor een moderne en ongewone look. De intense kleuren passen perfect bij een elegante en trendy kledingstijl. De lippenstiften van de Shiseido Lakglans zijn verkrijgbaar in acht spannende kleurvarianten, zodat er geen grenzen zijn aan de verscheidenheid aan ontwerpen. Shiseido lakglans is dermatologisch getest en kan voor alle huidtypen worden aanbevolen. De fijne vernis wordt met een gesloten applicator aangebracht. Het wordt ondergedompeld en vervolgens van binnen naar buiten gelijkmatig over de lippen getrokken. Gebruik Shiseido Lakglans voor een spectaculaire en fascinerende lippenmake-up.

Het design

Shiseido Lakglans geeft de lippen een bijzondere uitstraling. De fijne vernis dompelt de lippen onder in intense en felle kleuren en geeft ze een betoverende glans. Ook het elegante verpakkingsontwerp moet worden benadrukt. De lippenstift is verkrijgbaar in een zwarte behuizing met een geïntegreerde applicator in het hoofd. Met de fijne borstel kan de verf zuiver, gelijkmatig en in een goede dosering worden aangebracht. De consistentie van de verf is zodanig dat deze niet druppelt of uitstrijkt. Zo is gegarandeerd dat de Shiseido Lakglans ook onderweg en op reis kan worden gebruikt. De Shiseido Lakglans is te herkennen aan de elegante zwarte omslag en het Shiseido logo.

Het assortiment

Als een gewone lippenstift niet genoeg is voor een buitengewone lippenmake-up, neem dan een kijkje bij de fijne vernis van Shiseido Lak Gloss. Het wordt gekenmerkt door een fijne consistentie die niet smeren of druppelen wanneer toegepast. De vernis ontvouwt onmiddellijk zijn effect en dompelt de lippen onder in heldere en stijlvolle kleuren die doen denken aan artistieke Japanse verniswerken. Het resultaat is een gelijkmatige, intense en stralende look die lang meegaat dankzij zijn uitstekende dekkracht. De unieke glanslook verdient een bijzondere vermelding. Bovendien voedt en regenereert Shiseido Lacquer Gloss de lippen intensief. Een transparante laag beschermt hen tegen schadelijke milieu-invloeden en tegen uitdroging.

De lippen worden voortdurend van vocht voorzien, zodat ze niet broos worden. Ze worden gevoed en geregenereerd met actieve ingrediënten op plantaardige basis. Bij regelmatig gebruik kunt u uitkijken naar volle en soepele lippen. Met de intensieve kleuren van Shiseido Lacquer Gloss kunnen zelfs buitengewone lippenmake-ups probleemloos worden gemaakt. Er zijn acht verschillende kleuren beschikbaar: OR303 In the Flesh, PK304 Baby Doll, RS306 Plum Wine, VI708 Phantom, BE102 Debut, RD305 Lust, VI207 Nebula en BR301 Mocha maken een gevarieerde styling van de lippen mogelijk. Shiseido Lakglans is dermatologisch getest, weegt de lippen niet en is geschikt voor alle huidtypen. Ontdek Shiseido Lakglans voor een fascinerende lippenmake-up in felle glanskleuren.

De commerciële

Japanse lakkunst als glanzende lipgloss: Shiseido Lakglans.