Meer informatie:

Het concept

Een leven in dienst van schoonheid, huid en vrouwen: Dit is het principe dat Shiseido volgde bij haar oprichting in 1872. En het Japanse cosmeticacentrum is nog steeds trouw aan dit principe.
De geschiedenis van het wereldberoemde merk Shiseido begon met een kleine apotheek. Hiermee opende Arinobu Fukuhara in de wijk Ginza in Tokio. Het bedrijf is nu een naamloze vennootschap, maar is nog steeds gedeeltelijk in familiebezit. Shiseido is nu actief in 71 landen over de hele wereld en heeft wereldwijd meer dan 29.000 mensen in dienst, waarvan er 1.000 alleen al in onderzoek werken.
In haar lange en bewogen geschiedenis bood Shiseido cosmetische producten en verzorgingsproducten voor huid en haar aan, die het huis altijd heeft verfijnd met natuurlijke ingrediënten. De formuleringen van de onderneming worden echter nog steeds voortdurend verder ontwikkeld en gemoderniseerd. Toch is het huis zeer traditioneel gebleven. Niet alleen het principe werd nageleefd, maar ook de basisrecepten en de Japanse wortels. Vandaag de dag werkt Shiseido bijvoorbeeld uitsluitend met Japanse modellen en reclamevlakken. Daarnaast zijn veel van de reclamecampagnes van het bedrijf beperkt tot typisch Aziatische tekeningen, bijvoorbeeld met sierlijke Japanse figuren zoals geisha's.
De Shiseido Luminizing Satin Eye Color lijn biedt de talrijke klanten van het trendy en traditionele label Shiseido een hoogwaardige en hoog gepigmenteerde collectie oogschaduw die meer dan 20 trendy maar vaak tijdloze nuances combineert. Alle oogschaduwen van Shiseido Luminizing Satin Eye Color hebben een onvergelijkbaar zijdezachte en langhoudende textuur die nauwelijks waarneembaar is op de oogleden en zeer gemakkelijk en toch precies aan te brengen is.
In Shiseido's woorden: De Shiseido Luminizing Satin Eye Color lijn biedt de klanten van de huiskleuren die soms heel discreet en soms zelfs opvallend overkomen als de grillen van de dragers - en een textuur zo delicaat en licht als zijde.

Het design

Terwijl de nuances van de populaire Shiseido Luminizing Satin Eye Color lijn soms discreet en soms opvallend kunnen zijn, afhankelijk van de kleur, is het ontwerp van de serie eerder ingetogen. Shiseido baseert zich hierbij op een eenvoudige maar elegante, hoekige vorm en een nobele, zwarte kleur. Zachte randen en het witte Shiseido logo in de rechterbenedenhoek zorgen voor een prachtige blikvanger.
Alleen in Shiseido Luminizing Satin Eye Color, en nadat je de doos hebt geopend, vind je de belettering van het huis. Deze bevindt zich ook in de rechterbenedenhoek van de doos. Voor het eenvoudig en ongecompliceerd aanbrengen van Shiseido Luminizing Satin Eye Color is in elk geval een kleine applicator meegeleverd. Dit is ook vrij eenvoudig, maar nog steeds zeer functioneel.

Het assortiment

Het Japanse huis Shiseido met zijn Luminizing Satin Eye Color lijn biedt trendy, trendy maar tijdloze kleuren - en is al lange tijd enthousiasmerend voor vrouwen over de hele wereld. De geselecteerde nuances, die geestige en veelbelovende namen dragen zoals Caramel, Sky, Ghost of Bone, zijn soms discreet en natuurlijk, maar soms zeer opvallend en ongewoon. Dit betekent dat er echt voor elk wat wils is, hoe individueel of speciaal hun smaak ook is.
Met de populaire oogschaduw serie Shiseido Luminizing Satin Eye Color is Shiseido niet alleen gericht op vrouwen en mannen die op zoek zijn naar trendy en tijdloze nuances om hun oogmake-up te verbeteren. Ook op het gebied van draagcomfort en duurzaamheid wil en kan het label scoren met de gewilde Shiseido Luminizing Satin Eye Color lijn. Alle oogschaduwen van de serie hebben een zeer zijdezachte en bijna fluweelzachte textuur. Dit is uiterst eenvoudig aan te brengen. Daarnaast is er een zeer hoge pigmentatie, die zorgt voor sterke en briljante kleuren snel en over een lange periode van slijtage. De oogschaduwen uit de Shiseido Luminizing Satin Eye Color serie zijn ook zeer natuurlijk, voedend en vriendelijk voor de huid. Dit maakt ze comfortabel om te dragen voor vele uren.
De Shiseido Luminizing Satin Eye Color lijn omvat populaire tinten zoals BE 202 Karamel, Shiseido Luminizing Satin Eye Color GR 222 Fondant, BL 223 Sky, Shiseido Luminizing Satin Eye Color BR 303 Eekhoorn, PK 305 Pioen, Shiseido Luminizing Satin Eye Color YE 306 Solaris, PK 319 Perzik, Shiseido Luminizing Satin Eye Color BE 701 Lingerie, VI 704 Provence, Shiseido Luminizing Satin Eye Color BR 708 Caverne, RD 709 Alchemie, Shiseido Luminizing Satin Eye Color GR 711 Slang, GR 712 Kombu, BL 714 Fresco, Shiseido Luminizing Satin Eye Color VI 720 Ghost, GD 810 Bullion, Shiseido Luminizing Satin Eye Color GY 913 Leisteen, BK 915 Teer, Shiseido Luminizing Satin Eye Color WT 907 Papierwit en Shiseido Luminizing Satin Eye Color YE 121 Been.