Meer informatie:

Het concept

Het Shiseido Natural Eyebrow Potlood helpt de wenkbrauwen te definiëren en aan te vullen voor een natuurlijk en langdurig resultaat. De wenkbrauwen omlijsten het gezicht en omlijnen de ogen. De fijne haren groeien echter vaak onregelmatig of werden per ongeluk verkeerd getokkeld. De romige textuur van de wenkbrauwpotloden van Shiseido helpt om de perfecte vorm te tekenen en kan gemakkelijk met de natuurlijke wenkbrauwen worden gemengd. Dit maakt ze een integraal onderdeel van de make-up routine en hun duurzame formule is bijzonder praktisch voor het dagelijks leven, werk en speciale gelegenheden.
De make-upcollectie van Shiseido met producten voor teint, lippen en ogen bestaat al sinds de jaren zestig. Het Japanse bedrijf kan terugblikken op meer dan 140 jaar traditie. In 1872 werd Shiseido voor het eerst geïntroduceerd door Arinobu Fukuhara als apotheek in westerse stijl. Dit was een noviteit in Japan op dat moment en dus het bedrijf was in staat om zich snel te vestigen. Zelfs het koninklijk huis was een van de klanten. Later werden eigen productlijnen met verzorgingsconcepten voor gezicht en lichaam en tenslotte ook make-up ontwikkeld. Shiseido bleef trouw aan haar innovatieve lijn en ontwikkelde veel producten die nieuw waren voor de markt toen ze op de markt werden gebracht, waardoor het merk geleidelijk aan meer internationale bekendheid kreeg. Vandaag de dag is ze een van de bekendste bedrijven in de cosmetische industrie en wordt gewaardeerd door veeleisende mannen en vrouwen wereldwijd.

Het design

De verpakking van de Shiseido Natural Eyebrow Pencil, een product voor dagelijks gebruik, is gericht op functionaliteit en robuustheid. De pen zelf heeft een zeshoekige basisvorm, die zorgt voor een veilige grip en dus voor een nauwkeurige geleiding van de pen. Aan de ene kant bevindt zich de pen zelf, terwijl aan de andere kant een licht afgeschuinde penseel staat. Beide uiteinden worden beschermd door doppen, die ook andere producten in de cosmetische zak beschermt tegen vuil. De combinatie van slijpbaar lood en penseel zorgt voor een natuurlijk resultaat en vergemakkelijkt het mengen van product en wenkbrauwen.

Het assortiment

De wenkbrauwpotloden van het natuurlijke wenkbrauwpotlood van Shiseido zijn beschikbaar in vier tinten. Vrouwen vinden de tint die het beste past bij de natuurlijke kleur van de wenkbrauwen, of een iets lichtere of donkerdere tint die de wenkbrauwen afstemt op bijvoorbeeld een zongebruinde teint of gekleurd haar. Shiseido Natural Eyebrow Pencil BR 603 Light Brown is een lichtbruine tint, aangevuld met Shiseido Natural Eyebrow Pencil BR 602 Deep Brown als donkerdere tint. Voor lichtere haarkleuren is er Shiseido Natural Eyebrow Pencil BR 704 Ash Blond, een asblonde tint die ook past bij veel lichtere bruine tinten of roodachtig haar. De donkerste variant is Shiseido Natural Eyebrow Potlood GY 901 Natural Black. De penzijde van het product wordt gebruikt om individuele haren te tekenen om de wenkbrauwen te vullen of om de contour in balans te brengen of te definiëren. De borstel aan de andere kant wordt gebruikt om grotere vlakken te fineren of uit te luiken voor een natuurlijke afwerking. De langdurige formule zorgt ervoor dat de wenkbrauwen de hele dag hun vorm behouden en het resultaat consistent blijft. In tegenstelling tot veel andere producten moet de Shiseido Natural Eyebrow Pencil niet opvallen door zijn kleur, maar naadloos in de natuurlijke wenkbrauwhaartjes passen. De zachte kleurnuances helpen om soepele overgangen te tekenen en de romige textuur vergevingsgezind zelfs kleine fouten tijdens het aanbrengen vanwege de mengbaarheid.
Helaas zijn er op dit moment geen producten in deze collectie beschikbaar.