Meer informatie:

Het concept

De serie Shiseido Natural Finish Cream Concealer heeft een succesvolle geschiedenis: in 1872 werd het nu hoog aangeschreven luxemerk op het gebied van cosmetische producten, Shiseido, opgericht door een voormalig farmacoloog van de Japanse marine, Arinobu Fukuhara. Ten tijde van de oprichting stond het merk bekend om de vervaardiging van apotheekproducten. Fukuhara was geïnteresseerd in de medische methoden van de westerse wereld en combineerde deze nieuwe methode met de oude traditie van de Japanse cultuur, waarbij hij met behulp van zijn steeds groeiende medewerkers, waaronder veel onderzoekers, geleidelijk volledig nieuwe producten kon creëren, uitvinden en op de markt brengen.
De Shiseido Natural Finish Cream Concealer heeft een aantal succesvolle voorgangers. Als eerste introduceerde Shiseido huidkleurig gezichtspoeder, niet zoals tot dan toe wit. In 1888 kwam de eerste tandpasta op de markt, tot dan toe was er alleen tandpoeders voor tandreiniging en werd er een gezichtspoeder in zeven verschillende tinten op de markt gebracht. Het luxueuze bedrijf Shiseido heeft momenteel ongeveer 29.000 mensen in dienst, waaronder ongeveer 1.000 onderzoekers die voortdurend werken aan de ontwikkeling van nieuwe cosmetische methoden. Het assortiment omvat parfums, gezichts-, lichaams- en huidverzorgingsproducten, make-up, oogschaduw, mascara, concealer en nog veel meer, allemaal op het hoogste luxeniveau.
De Shiseido Natural Finish Cream Concealer is een product dat is ontworpen om vermoeide en donkere kringen rond de ogen te verbergen zonder problemen of moeite. Door de verscheidenheid aan kleurnuances kan iedereen voor elk huidtype het juiste product vinden en kan een perfecte, professionele afwerking worden bereikt. Shiseido Concealer droogt zeer snel wanneer het wordt aangebracht, voor een snelle styling. Het verzacht de huid en maakt haar tegelijkertijd matterend zodat de huid er gereinigd en egaal uitziet. Als u stijl, elegantie en verfijning wilt uitstralen, kiest u voor een luxueus product. En dat is precies waar de Shiseido Natural Finish Cream Concealer om draait.

Het design

Shiseido profileert zich als een merk van bijzonder hoge kwaliteit, zelfs luxueus - een merk dat zich in veel opzichten onderscheidt van de concurrentie in de markt. Dit komt uiteraard ook tot uiting in het verpakkingsdesign van de Shiseido Natural Finish Cream Concealer cosmetica serie. De eenvoudige, glanzende zwarte buisjes zien er daarom in hun eenvoudige elegantie ook nog eens buitengewoon nobel uit.
Van de sluiting tot de tekst van het witte drukwerk is dit ontwerp gebaseerd op gecultiveerde understatement. Alles lijkt gereduceerd, misschien zelfs een beetje kil, wat de claim om een luxe merk te zijn alleen maar verder onderstreept. Even ingenieus als praktisch is de kleine opening voor de concealer, waardoor de kostbare inhoud nauwkeurig gedoseerd kan worden. De Shiseido Natural Finish Cream Concealer serie - ook een visueel hoogtepunt!

Het assortiment

De cosmetische lijn Shiseido Natural Finish Cream Concealer omvat in totaal acht afzonderlijke producten. Het basisconcept is altijd hetzelfde. De afzonderlijke varianten verschillen echter qua toepassing. Het belangrijkste criterium is natuurlijk het huidtype of de huidskleur. Het gaat dus om de kleurnuances die individueel naar eigen behoefte kunnen worden gekozen. De productaanduidingen alleen geven daarom ook informatie over de kleur die erachter zit.
Deze variëren van "2B Licht Middelmatig Beige" en "3B Licht Middelmatig Beige" tot "01 Licht", "02 Licht Middel", "03 Medium" tot "04 Donker Fonce" en "05 Diep Brons". Dit laatste is een bijzonder ondoorzichtige camouflagestift die bijvoorbeeld gemakkelijk donkere cirkels rond de ogen kan verbergen. Het is expliciet bedoeld voor het vrij donkere huidtype, terwijl de concealer "2B Light Medium Beige" is ontwikkeld voor een zeer lichte huid. Het achtste product in de Shiseido Natural Finish Cream Concealer cosmetica serie is de "06 Honey" variant, die een zeer bijzondere innovatie vertegenwoordigt in het concealer segment. "06 Honing" kan zich aan de betreffende huidskleur aanpassen. Hij is niet alleen zeer veelzijdig in gebruik, maar heeft ook een uitzonderlijk hoge opaciteit.
Alle producten uit de Shiseido Natural Finish Cream Concealer cosmetica serie hebben met elkaar gemeen dat ze zeer snel op de huid drogen. Het voordeel van deze functie is duidelijk: individuele styling is veel sneller en comfortabeler. Daarnaast vormen alle concealers van de serie zoiets als een ideale, huidvriendelijke en zeer gebruiksvriendelijke basis voor het persoonlijke stylingconcept en een aansprekende afwerking. Ze zorgen altijd voor een zeer gelijkmatig huidbeeld en een bijna perfecte dekking. Kortom: het Shiseido Natural Finish Cream Concealer cosmeticaprogramma voldoet ongetwijfeld volledig aan de hoge eisen die het merk aan zichzelf stelt.
Helaas zijn er op dit moment geen producten in deze collectie beschikbaar.