Meer informatie:

Het concept

Arinobu Fukuhara, een voormalig farmacoloog van de Japanse marine, was zeer onder de indruk van en geïnteresseerd in de westerse vooruitgang in technologie en geneeskunde. In 1872 richtte hij Shiseido op. In de oprichtingsjaren concentreerde de onderneming zich vrijwel uitsluitend op apotheekproducten. Hier werd Fukuhara's kennis van de Westerse medische technologie geïncorporeerd en combineerde hij westerse kennis met de oude Japanse traditie. Met de hulp van een steeds groter wordende staf is Shiseido in staat om nieuwe producten te ontwikkelen en wordt steeds bekender. Dit was ook te wijten aan het feit dat Shiseido veel onderzoekers in dienst nam.
Shiseido introduceerde als eerste bedrijf een huidkleurig gezichtspoeder, niet wit, zoals tot dan toe de norm was, en kwam daarmee in de cosmetica-industrie terecht en was daar vanaf dat moment in gespecialiseerd. Tandenpoeder werd in 1888 vervangen door de eerste tandpasta van Shiseido, wat ook bijdroeg aan het succes van het merk. Kort daarna was gezichtspoeder verkrijgbaar in zeven verschillende tinten voor elk huidskleurtype. Vandaag de dag stelt Shiseido ongeveer 29.000 mensen tewerk, waarvan 1.000 in onderzoek. Het luxe merk heeft een steeds groeiend assortiment hoogwaardige producten zoals make-up producten, oogschaduw, mascara, concealer, maar ook geuren en vele andere gezichts-, lichaams- en huidverzorgingsproducten. Cream oogschaduw, zoals Shiseido Shimmering Cream Eye Color, moet vooral gebruikt worden als het snel gaat in de ochtend, moet zeer voordelig zijn omdat je geen borstel nodig hebt om dit aan te brengen.
De romige oogschaduw is zacht en soepel en kleeft letterlijk aan het liedje. Verder hydrateert de Shiseido Shimmering Cream Eye Color en droogt het ooglid niet uit zoals anderen, maar zorgt voor een niet-droog en ontspannen gevoel. Met 14 kleuren is het assortiment van deze crème oogschaduw zeer divers - van een eenvoudige, discrete look tot een opvallende afwerking - er is voor elk wat wils. Shiseido staat bekend om de verscheidenheid aan kleuren en variaties in haar productlijnen. De oogschaduw Shiseido Shimmering Cream Eye Color kan u overtuigen door de zachte en warme glans, die het ooglid laat schijnen, zonder opdringerig te worden. Het is uiterst gemakkelijk aan te brengen en is gegarandeerd de hele dag aan te houden.

Het design

Het ontwerp van de Shiseido Shimmering Cream Eye Color is ook trouw gebleven aan het merk. De prachtige 14 unieke kleuren zijn in een zwarte pot en stralen elegantie, stijl en ernst uit. De oogschaduw Shiseido Shimmering Cream Eye Color past in elke handtas en is overal mee naartoe te nemen. Shiseido hecht er niet alleen belang aan om haar klanten een toegevoegde waarde en een hoge kwaliteit te bieden, maar ook om ervoor te zorgen dat hun producten er goed uitzien, volgens het motto "edel van buiten, edel van binnen". Ook in elke badkamer en elke Beauty Bag zijn de kleine edele containers een prachtige blikvanger.

Het assortiment

De Shiseido Shimmering Cream Eye Color cosmetica serie heeft een heerlijk zachte textuur die ervoor zorgt dat de droomachtige kleuren als een tweede huid op het ooglid liggen. En de Nuance WT 901 laat zien dat hiervoor niet altijd het volledige drama in een prachtig ontwerp ontwikkeld hoeft te worden. Want hier presenteert zich een delicaat roze, dat zijn zilverkleurige glans volledig kan uitspelen. Maar als je de roze iets intenser wilt maken, dan is de PK 214 Pale Shell gelukkig direct bij de hand. Omdat deze kleur intens en toch subtiel is. En als u nog meer warmte aan de look wilt toevoegen, zal PK 224 Mousseline nooit teleurstellen. De wonderlijk lichte okerkleurige toon is een diepe blikvanger.
OR 313 Zonneschijn verhoogt dit effect. Omdat dit heldere roestrode lijkt te hebben geabsorbeerd de sintels van de zon alleen op een dergelijke manier. De Nuance GR 707 Patina daarentegen speelt in een andere klasse. Want de diepe olijf is op geen enkele manier onnodig voorbehouden. Daarom is de kleur ook perfect geschikt als kleine twist in een smokey eye look. En precies deze look zal nooit leven zonder zwart. Daarom is de BK 912 Caviar al beschikbaar voor het verspreiden van zijn zwarte glans. BL 722 Nightfall voegt een blauwe tint toe aan het assortiment, wat ook deze look nieuw leven inblaast.
Met de BL 620 Esmaralda gaat u terug naar het groen en deze prachtige benzine zet echt de ogen in het middelpunt. Als het wat mysterieuzer moet, kan de GR 125 Naida een grote hulp zijn. Dit zachtgroen lijkt de magie van het Oosten te hebben gevangen. En vanuit de mysterieuze Oriënt leidt de reis ook direct naar de lavendelvelden, die zo'n mooi model zijn geweest voor de kleur VI 226 Lavanda. Voor de modieuzere is de Nuance RS 321 Cardinal ook verkrijgbaar, met zijn diep en intens rood om een echte blikvanger te creëren. De Shiseido Shimmering Cream Eye Color serie bewijst met elke nuance dat het prachtige looks creëert die zijn gebouwd op de kracht van kleur.