Het concept

De Shiseido The Makeup Stick Foundation SPF 15 combineert compacte en vloeibare make-up met de eigenschappen van een poeder. Het interessante concept is gebaseerd op een fundament in penvorm. Net als een concealer kan hij met korte bewegingen op de gewenste plaatsen worden aangebracht. De feitelijke verdeling en vervaging werkt het beste met een cosmetische spons. Maar zelfs met schone vingers kunnen snel goede resultaten worden bereikt.
Shiseido De Makeup Stick Foundation pen bereikt een goed dekkend vermogen en verbergt zo diverse huidproblemen. Het voordeel van de handige vorm is ook de mogelijkheid om probleemgebieden zeer nauwkeurig af te dekken. Bovendien is hij, in tegenstelling tot vloeibare producten en grotere poederblikken, ook onderweg gemakkelijk te gebruiken. Als een lippenstift past hij in kleinere tassen en cosmetische tassen. Afhankelijk van de behoeften kunnen schaduwen van de ogen en roodheid snel worden afgedekt.
Voor een intensievere dekking is het mogelijk om in meerdere lagen te werken. Zachte tikbewegingen zorgen ervoor dat het product optimaal met de huid versmelt. De rijke formule van Shiseido The Makeup Stick Foundation hydrateert en verfijnt de teint visueel. Poriën en lijntjes verschijnen minder zichtbaar en de huid lijkt geperfectioneerd. Daarbij helpen de uitsluitend door Shiseido ontwikkelde technologieën, die het invallende licht optimaal regelen. Het Prismatische Poeder reflecteert het licht optimaal en ondersteunt zo de natuurlijke helderheid van de teint. Tegelijkertijd worden onvolkomenheden afgeleid. Lumineuze technologie corrigeert en ondersteunt de gelijkmatige uitstraling van de teint.
Het Natural Shad Powder fungeert als een natuurlijke contour en laat de individuele gelaatstrekken optimaal tot hun recht komen. De Multi-Nutrient Factor is geïntegreerd als verzorgende extra, die zorgt voor energie en vocht. Hierdoor voelt de huid zich ook bijzonder comfortabel om te dragen. Tot slot helpt de lichtzonwering van de SPF 15 tegen schadelijke UV-straling in het dagelijks leven. Dit kan de vorming van rimpels en pigmentvlekken versnellen. Shiseido De Makeup Stick Foundation is ideaal voor vele huidtypen omdat het de poriën niet verstopt. De gevoelige en drogere huid profiteert van de allergie geteste formule, die onder dermatologisch toezicht is getest.
alle klanten beoordelen positieve
Shiseido The Makeup Stick Foundation SPF 15
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 2 klant adviezen

Commentaar van
Shiseido The Makeup Stick Foundation SPF 15
Heel goede foundation die meteen goed dekt. Ik ben erg enthousiast over de producten van Shiseido. En ook dit is gene uitzondering.
Commentaar van
Diorblush Rouge
Gebruik ik al jaren, naargelang het jaargetijde in een andere nuance. Is bijzonder regelmatig op de huid. Overdag kan het ook als een zachte oogschaduw worden gedragen.

Het design

Zoals de naam al doet vermoeden is de Shiseido The Makeup Stick Foundation SPF 15 een praktische potloodvorm. Als een lippenstift wordt hij naar behoefte losgeschroefd en direct op het gezicht aangebracht. Een paar slagen op voorhoofd, wangen, kin en neus helpen bij een gelijkmatige verdeling. Het product kan het best gefineerd worden met een make-up spons.
De zwarte verpakking overtuigt met zijn slanke en elegante uitstraling. Shiseido's schrift is van binnen zeer minimalistisch te lezen. De lichte kromming van de Shiseido The Makeup Stick Foundation pen helpt om het ergonomisch in de hand te houden en geeft het een speciaal tintje. Daarmee onderscheidt hij zich ook duidelijk van de klassieke lippenstiften van Shiseido.

Het assortiment

De Shiseido The Makeup Stick Foundation SPF 15 combineert individueel instelbare opaciteit, geïntegreerde UV-bescherming en een natuurlijk stralend resultaat. Dus het is ook een trouwe metgezel tijdens het reizen of op de weg. Problematische huidzones met schaduwen en roodheid kunnen specifiek worden verborgen. De dekkracht kan laag voor laag worden opgebouwd en blijft natuurlijk. Zachte tikbewegingen helpen de textuur te versmelten met de huid en zorgen voor natuurlijke overgangen. De combinatie van drie verschillende poedertechnologieën zorgt ervoor dat de teint er fijner en gelijkmatiger uitziet.
Shiseido heeft het Prismatisch Poeder, Lichtgevende Technologie en Natuurlijk Schaduwpoeder geperfectioneerd gedurende vele jaren van onderzoek. Ze zorgen voor een zeer voordelige lichtreflectie, geven de huid meer glans en leiden onregelmatigheden af. Uw eigen huidskleur oogt gelijkmatiger en perfect geënsceneerd. De UV-bescherming tegen licht helpt veroudering tegen te gaan en beschermt tegen de vorming van zonnevlekken. De Multi-Nutriënten Factor heeft een hydraterende en vitaliserende werking. Op deze manier worden droogheidsrimpels meer verminderd en voelt de huid verzorgd aan. Shiseido De Makeup Stick Foundation verstopt de poriën niet, maar is aangenaam licht om te dragen.
De kleuren komen overeen met de andere Shiseido teint producten, zodat gemakkelijk bij elkaar passende masker- of poederproducten kunnen worden gecombineerd. De Shiseido The Makeup Stick Foundation Ivory serie heeft een neutrale tot roze ondertoon met de varianten Shiseido The Makeup Stick Foundation SPF 15 I20 Natural Light Ivory, I40 Natural Fair Ivory en de donkerdere Shiseido The Makeup Stick Foundation I60 Natural Deep Ivory. Ook donker maar roder is Shiseido The Makeup Stick Foundation B60 Natural Deep Beige. Tot slot zijn er de meer gelige tinten O60 Natural Deep Orchre en de medium bruine Shiseido The Makeup Stick Foundation 080 Deep Ochre, die ook de donkerste toon in de collectie is. Alle foundations zijn ook geschikt voor de gevoelige huid en zijn door dermatologen getest op hun goede verdraagbaarheid.
Helaas zijn er op dit moment geen producten in deze collectie beschikbaar.