Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971
Meer informatie:

Het concept

Als u op zoek bent naar een lippenstift van hoge kwaliteit voor een perfecte make-up, zult u van Shiseido Veiled Rouge houden. Deze lippenstift overtuigt met intensieve kleuren, een zijdeachtige glans en een prachtige glans. De aangename textuur weegt niet op de lippen, maar voedt ze met actieve ingrediënten op plantaardige basis en beschermt ze tegen uitdroging en schadelijke milieu-invloeden.

Veiled Rouge voegt met het werkzame bestanddeel Veiling Pearl een groot deel wit toe aan de kleuren zodat deze fris en levendig lijken. Opvallend zijn ook de lichtreflecties op het oppervlak. Shiseido Veiled Rouge zorgt voor een frisse, gladde en gladde afwerking. De lippen verschijnen onmiddellijk jonger, gladder en gladder. De rimpels in de lippen worden merkbaar verminderd.

Het uitstekende beschermings- en make-up-effect van Veiled Rouge wordt ondersteund door de innovatieve Veiling formule. De vette formule ligt als een fijne sluier op het oppervlak van de lippen. Dit verhoogt de duurzaamheid van kleur en glans. Bovendien worden de lippen voortdurend gehydrateerd, wat ze tegen uitdroging beschermt.

Shiseido Veiled Rouge is eenvoudig en flexibel aan te brengen. Het kan direct of met een lippenseel aangebracht worden. Voor een perfect resultaat worden eerst de contouren van de lippen precies getraceerd. De gesluierde route wordt dan gelijkmatig toegepast. Alle producten uit het Shiseido Veiled Rouge assortiment zijn dermatologisch getest en kunnen als huidvriendelijk worden geclassificeerd.

De blush is verkrijgbaar in een adembenemende variëteit aan kleuren, zodat niets een gevarieerde make-up in de weg staat. Dit wordt gewaarborgd door de kleurvarianten BE 301 Carrera, OR 303 Orangerie, OR 313 Honeydew, PK 304 Skyglow, PK 314 Skyglow, PK 405 Granaatappel, RD 302 Rosalie, Shiseido Veiled Rouge RD 315 Enchtment, RD 316 Zinnia, RD 506 Carnevale, RD 707 Mischief en Shiseido Veiled Rouge RS 308 Sloe.

Ontdek de innovatieve Shiseido Veiled Rouge.

Het design

Shiseido Veiled Rouge geeft de lippen een fascinerende kleur en een intense glans. Het vermindert ook rimpels in de lippen en voedt de lippen met plantaardige actieve ingrediënten. Dit houdt ze de hele dag fris en soepel. Ook het verpakkingsontwerp is overtuigend.

De blush van Shiseido is verkrijgbaar in een compacte, zwarte lippenstiftbehuizing. Na het verwijderen van de dop kan de pen worden aangedrukt. De blusher kan naar keuze met een lippenseel of direct worden aangebracht. Contouren en vormen van de lippen kunnen met deze blush precies naar wens worden gecreëerd. Na gebruik kan de blusher veilig en schoon worden afgesloten met de dop.

De compacte Veiled Rouge van Shiseido past comfortabel in elke tas en is gemakkelijk te gebruiken tijdens het reizen en onderweg. Shiseido Veiled Rouge is te herkennen aan de compacte pen en het Shiseido logo.

Het assortiment

Perfectioneren van make-up vereist een verfijnde blush. De Gesluierde Rouge van Shiseido laat de lippen stralen en geeft ze een adembenemende kleur. Shiseido Veiled Rouge overtuigt met een zachte textuur die de lippen omringt met een lichte film. Het beschermt hen tegen vochtverlies en schadelijke milieu-invloeden.

De kleuren van Veiled Rouge, die door de werkzame stof Veiling Pearl een hoog percentage wit bevatten, zijn indrukwekkend intens. Zo zien ze er levendiger en frisser uit en creëren ze fascinerende lichteffecten. Het resultaat is een gladde, soepele en frisse afwerking. Lippenrimpels en andere huidirritaties worden aanzienlijk verminderd. De lippen lijken gevoed en jeugdig.

De innovatieve Veiling formule creëert een delicate sluier op het oppervlak van de lippen. De vette formule van Veiling Rouge verhoogt de glans en duurzaamheid van de kleuren. Shiseido Veiled Rouge is eenvoudig en flexibel om onderweg aan te brengen. Dit kan met een lippenseel of direct. Voor een ideaal make-upresultaat moeten eerst de contouren van de lippen worden getraceerd. Daarna kan Shiseido Veiled Rouge over een groot gebied worden toegepast. Shiseido Veiled Rouge lippenstiften zijn dermatologisch getest en hebben bewezen huidvriendelijk te zijn.

De veelzijdige en intense kleuren zorgen ervoor dat talrijke nuances en variaties gerealiseerd kunnen worden. De Shiseido Rouge serie omvat BE 301 Carrera, Shiseido Veiled Rouge OR 303 Orangerie, OR 313 Honeydew, Shiseido Veiled Rouge PK 304 Skyglow, PK 314 Skyglow, Shiseido Veiled Rouge PK 405 Granaatappel, RD 302 Rosalie, RD 315 Enchan, Shiseido Veiled Rouge RD 316 Zinnia en RS 308 Sloe. Ervaar met Shiseido Veiled Rouge een betoverende lip make-up in perfectie.

Helaas zijn er op dit moment geen producten in deze collectie beschikbaar.