Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971
Meer informatie:

Beschrijving

Of het nu gaat om een lichte bloemengeur voor de zomer of een opwindend parfum voor de avond, een sportieve mannengeur of een nobele eau de parfum - de Travalo parfumverstuiver kan met alle geuren worden gecombineerd. Afhankelijk van de gelegenheid en persoonlijke smaak is het juiste parfum altijd bij de hand en kan naar wens worden ververst.
Kunstzinnige flessen zijn onderdeel van elke creatie, maar in veel situaties zijn ze uiterst onpraktisch. Ze kunnen gemakkelijk breken tijdens het reizen of mogen om veiligheidsredenen niet worden vervoerd. Zelfs in het dagelijks leven, wanneer er slechts ruimte in uw handtas voor de essentie, de Travalo is een geweldig alternatief - en niet alleen voor een avond. Dankzij een gepatenteerd "Pump to fill"-systeem kan het parfum tot 65 keer worden besproeid - veilig en hygiënisch.
En zo werkt het: De adapter aan de onderzijde van de Travalo wordt op de witte aansluiting van de flessensproeier geplaatst. De geur kan gevuld worden met pompbewegingen. Dit voorkomt ook het binnendringen van zuurstof en daarmee een verandering in het parfum. Tegelijkertijd kan het risico van morsen worden uitgesloten. Het wordt aanbevolen om de Travalo parfumverstuiver slechts voor één parfum te gebruiken. Het kan echter ook volledig geleegd en met een andere nuance gevuld worden. Na een korte spuitbeurt moet de oude geur verdampt zijn.