Meer informatie:

Het concept

De kleur van gekleurd haar komt tot zijn recht met een prachtige glans. Bovendien heeft haar een rijke verzorging nodig tussen de verschillende kleurstoffen om zijn structuur resistent te houden. De producten van Wella Professionals Brilliance komen overeen met dit concept. Ze zijn in alle details afgestemd op de behoeften van gekleurd haar, waardoor het vitaal en soepel blijft. De intensiteit van de verzorging varieert afhankelijk van het feit of lang en dik, fijn of normaal haar ermee behandeld moet worden. Voor een rijke verzorging vanaf de wortel tot aan de punt omvat Wella Professionals Brilliance shampoos en maskers, verzachters en crèmes voor de huid waarmee de schittering van de kleur op fascinerende wijze behouden blijft.
Wella Professionals Brilliance wordt gebruikt door mannen en vrouwen met gekleurd haar. Deze twee doelgroepen hebben door de fundamenteel verschillende haarstructuur verschillende verzorgingsniveaus nodig. Tot de doelgroep behoren ook gebruikers met broos en moeilijk te kammen haar als gevolg van eerdere kleuringen of andere invloeden. Met de verzorging van Wella Professionals Brilliance komt de gezonde glans terug in elk haar. Het kapsel valt in een gladde krul en kammen is veel gemakkelijker, zelfs met dicht en kroeshaar. Elk gekleurd haartype krijgt reparatie en kleur schittering, die extra wordt onderstreept door fijne premium geuren.
Het belangrijkste actieve ingrediënt in Wella Professionals Brilliance, dat de glans van gekleurd haar zo uitstekend onderstreept, is een Microlight Crystal Complex. Het bevat onder andere diamantstof dat elke kleur doet gloeien. Antioxidanten beschermen het haar tegen keratine verlies veroorzaakt door vrije radicalen in het milieu. Plantenextracten houden het haar in beweging door intensieve hydratatie en maken dik of kroeshaar aanzienlijk gladder.
Sommige Wella Professionals Brilliance-producten bevatten orchideeënextract voor een nieuwe lichtheid van verzorgd haar. De maskerproducten van deze Wella speciale verzorging bevatten ook Triple Blend technologie, die het haar gladstrijkt, voedt en beschermt tegen haarbreuk of kleurverlies ondanks kleurveranderingen van de wortels tot aan de punten.

Het design

Het Wella Professionals Brilliance haarverzorgingsassortiment voor gekleurd haar is gemakkelijk te herkennen aan de uniforme rode verpakkingskleur in het schap. De ontwerpen zijn eenvoudig en de flessen zijn licht gebogen. Het verpakkingsdesign krijgt ook een elegante touch door de fijne belettering met hoge herkenningswaarde.
De goudkleurige Wella-kop met het Wella-logo is altijd de kronen van de verpakking. Klein en direct daaronder staat de exacte seriebeschrijving Wella Professionals Brilliance. Op grote afstand van deze hoofdbeschrijvingen - ook in elegant goud - staan de productnaam, producteigenschappen en de voorgeschreven artikelinformatie. Afhankelijk van het verzorgingsniveau wordt dit ook aangegeven zodat elk haartype de optimale verzorging kan kiezen die het nodig heeft.

Het assortiment

Wella Professionals Brilliance verzorgt gekleurd haar van elke structuur voor een briljant kleurresultaat. De shampoo voor grof, dik, gekleurd haar heeft een reinigende werking. Het is ideaal voor dik en kroeshaar. De textuur is verrijkt met diamantstof om de helderheid na het kleuren te verhogen. De Shampoo voor Fijn tot Normaal, Gekleurd Haar, in de samenstelling voor fijn en normaal haar bevat bovendien antioxidanten. Deze beschermen het haar tegen vrije radicalen in de omgeving.
Het productgamma Brilliance van Wella Professionals omvat ook haarverzorgingsmiddelen voor verschillende haarstructuren. De conditioner voor grof, onhandelbaar, gekleurd haar zorgt voor een goede houvast, zelfs bij onstuimig, kroesachtig en dik haar. De Conditioner voor Fijn tot Normaal, Gekleurd Haar zorgt voor een gemakkelijkere houvast met even intensieve verzorging. Naast gladmakende en beschermende actieve ingrediënten bevat het ook plantenextracten die zorgen voor een optimale hydraterende verzorging van fijn en normaal haar. Wanneer aangebracht op handdoekdroog haar, wordt het glad, gemakkelijk te kammen en krijgt een vitale glans.
Wella Professionals Brilliance bevat ook producten voor extra verzorging tussen de shampoos. Zo is er de Leave-in balsem voor lang gekleurd haar, een balsem om in te masseren na het wassen. Dit is verrijkt met orchideeënextract, dat zorgt voor een zijdezacht gevoel. Een minder fragiele haarstructuur, vooral van de lengtes en punten, wordt ook bereikt. De natuurlijke glans van gekleurd haar wordt prachtig geaccentueerd door de gladde krul na het aanbrengen van de balsem.
Wella Professionals Brilliance biedt ook speciale behandeling voor haar met Behandeling voor Grof, Gekleurd Haar. Kenmerkend is een hoge mate van zorg voor bescherming en kleurbriljantie van dik, kroesachtig en weerbarstig haar na het kleuren. Lichter maar ook intensief effectief is de behandeling van fijn tot normaal, gekleurd haar. Deze bevat diamantstof en Wella's Triple Blend technologie voor vitale souplesse en onvergelijkbare kleurglans. Zelfs haar dat door veel kleuringen beschadigd is, wordt met de verschillende producten herbouwd en straalt vitaliteit uit.