Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten  ·  Prijs van het goedkoopste product in de serie Wella Professionals Enrich
Meer informatie:

Het concept

Wella Professionals Enrich is ontwikkeld door Wella om beschadigd haar te herstellen en gezond haar met de neiging tot droogheid vanaf het begin te beschermen tegen beschadiging. Het zorgconcept gaat nog verder in de samenstelling van de verschillende reparatie-, reinigings- en stylingproducten. Bovendien moeten de texturen de binnenstructuur van het haar al vanaf de haarlijn versterken en zorgen voor een gladdere textuur tot in de puntjes. Alle Wella Professionals Enrich-producten zijn voorzien van elegante premiumgeuren als aanvulling op de verwennerij voor het haar. Een aangename geur die waarneembaar is voor buitenstaanders vult het gezonde, goed gehydrateerde en gladgestreken haar aan.
De verzorgings- en reparatieproducten van Wella Professionals Enrich zijn geschikt voor mannen en vrouwen die hun droog of beschadigd haar willen repareren. De doelgroep van vrouwen met gespannen en/of gekleurd haar maakt vanwege de geurcomponenten voornamelijk gebruik van shampoos, haarmaskers of series. Ook qua samenstelling is dit zinvol, want vooral fijn haar, dat door dagelijkse inspanning uitdroogt en broos wordt, profiteert van de rijke texturen. Dit is echter geen uitsluitingscriterium voor gebruik door mannen. Naarmate de trend van steeds gedetailleerdere schoonheidsverzorging zich voortzet, beschermt en repareert Wella Professionals Enrich ook regelmatig gestileerd haar met een sterkere basistextuur. Het effect voor beide doelgroepen is een zichtbaar gezondere, glanzende haarstructuur. Zijde-extract in Wella Professionals Enrich producten geeft het haar meer volume en versterkt de vitaliteit. In de serie repareert een leave-in actief ingrediënt complex de totale structuur van binnenuit en bevordert aanzienlijk verbeterde souplesse van buitenaf. In de maskers wordt de speciaal door Wella ontwikkelde triple blend technologie gebruikt. Dit geeft fijn haar een vloeiende beweging, ziet er volumineuzer uit en is makkelijker te stylen. De vochtinbrengende werkzame bestanddelen bestaan uit verschillende plantenextracten. Deze zijn in verschillende concentraties verwerkt in de individuele verzorgingsproducten van Wella Professionals Enrich. Hierdoor kan de intensiteit van het verzorgingsniveau optimaal worden aangepast aan de betreffende haarstructuur.

Het design

Alle Wella Professionals Enrich verzorgingsproducten zijn te herkennen aan de uniforme oranje verpakking in tubes, potten en flessen met doppen van dezelfde kleur. Twee uitzonderingen zijn het serum en het elixer voor de haarpunten. De verpakking bestaat uit zilverkleurige aluminium blikken met dispenser en oranjekleurig deksel of oranjekleurig detailontwerp. Het gouden Wella-symbool met merklogo geeft alle verpakkingen een elegante design touch. Wella Professionals Enrich in White beschrijft de belangrijkste artikelkenmerken en kwantitatieve informatie over de inhoud. Een creatieve extra is de variatie in de grootte en dikte van het lettertype en in de afstanden tussen de individuele details. Hierdoor kan de doelgroep al voor het lezen belangrijke details herkennen.

Het assortiment

Het productassortiment van Wella Professionals Enrich omvat de hydraterende shampoo voor grof haar voor pluizig of dik haar. Met zijde-extract zorgt het voor soepelheid, straalt het een fijne geur uit en geeft het een zacht haargevoel na het wassen. Volumiserende Shampoo voor Fijn tot Normaal Haar is de ideale gladstrijkende en zachte verzorging voor fijn haar. Het verbetert het haarvolume van de wortel tot aan de punt.
Een ander haarverzorgingsproduct van hoge kwaliteit uit de cosmeticaserie Wella Professionals Enrich is de bevochtigingsconditioner voor grof haar. Deze haar setting lotion zorgt voor een soepele houvast voor elke kapsel met pluizig of weerbarstig haar. Met plantenextracten zorgt het voor een optimale vochttoevoer. Moisturizing Conditioner voor Fijn tot Normaal Haar is een lichte, medium hold vochtinbrengende crème voor fijn en dun haar. Het brengt beweging en volume in het kapsel.
De vochtinbrengende behandeling voor grof haar is een haarbehandeling van Wella Professionals Enrich voor pluizig en broos haar met een dikke structuur. De behandeling verzacht en repareert, geeft een vitale glans en vloeiende beweging. Ook intensieve hydraterende behandeling voor fijn tot normaal haar levert dun en fijn haar. Het product herstelt broze plekken, maakt de buitenstructuur glad, brengt volume en beweging in het haar. Wella Professionals Enrich biedt met Bouncy Foam voor golvend, krullend haar een opgebouwde schuim voor golvend en krullend haar. Het wordt toegepast op vochtig, gewassen haar zonder dat het gekamd hoeft te worden. De Detangling Spray zorgt voor een betere doorkambaarheid van weerbarstig, broos, droog haar. Het ontwikkelt zijn optimale effect bij het spuiten van de fluweelzachte textuur op lengte en punten. Wella Professionals Enrich bevat ook de Moisturising Leave In Balm met extra vocht voor elk haartype. De balsem met zijde-extract zorgt voor gemakkelijk kammen, geeft een vitale, volle glans en een gezonde glans. Het Repair Serum met Leave-in actieve ingrediënt complex repareert en hydrateert met stralend gezond onmiddellijk effect. De reparatiemousse van Wella Professionals Enrich biedt intensieve verzorging voor een betere doorkambaarheid en een gladdere haarstructuur. Het bedekt het haar met verzorgende stoffen en zorgt voor een gladde uitstraling. Eveneens zeer effectief is het Power Infusing Concentrate met snelle intensieve verzorging tegen haarbreuk en het versterken van de haarvezels van binnenuit. Het productassortiment omvat ook Straight Leave In Cream, een verzachtende crème met een verzorgend effect. De Hair Ends Elixir is een verzorgend serum met afdichtende werking, tegen haarbreuk en voor een goede doorkambaarheid.