Meer informatie:

Het concept

De Yves Saint Laurent All Hours Encre de Peau Correcteur is beschikbaar voor een perfecte en egale teint. Dit zijn de concealers uit de populaire All Hours collectie. Het omvat de geschikte primer en de vloeibare funderingen. Zoals de naam al doet vermoeden, staat een zeer lange wachttijd van vele uren centraal in de formule.
Het is geen potloodvorm, maar een vloeibare textuur. Het kan naar wens worden aangebracht en verdeeld met de geïntegreerde applicator, de vingers of zelfs met een schoonheidsspons of -borstel. Dit is ook zeer praktisch bij het aanbrengen van onzuiverheden of irritaties. De dekkende crème kan hygiënisch worden verwijderd, zodat onzuiverheden zich niet verspreiden. De concealer belooft een volledige dekking die moeiteloos elke vorm van imperfectie dekt. Het bevat ook zeer fijne pigmenten en andere hoogwaardige ingrediënten. Het resultaat is een crèmige, matte afwerking die voor elk huidtype flatteert. Het ziet er niet uit als een masker en het begint niet af te brokkelen. Hierdoor ziet de teint er gelijkmatiger en geperfectioneerd uit zonder onvolkomenheden op de voorgrond te plaatsen. De formule belooft een houdbaarheid tot 16 uur, waardoor het ideaal is voor een lange dag of zelfs langere nachten.
De concealer is de ideale oplossing voor verkleuringen, donkere schaduwen en donkere kringen, roodheid, hyperpigmentatie, ouderdomsvlekken of barstende aderen. Omdat de romige formule zich niet in fijne lijntjes en rimpels nestelt, kan het ook gebruikt worden voor een iets rijpere huid. De textuur blijft zeer oogverblindend en flexibel, wat resulteert in vloeiende overgangen. Het is ook bestand tegen vervagen, hitte, vocht en contact.
Er zijn zes kleurnuances die overeenkomen met de All Hours Foundation. Afhankelijk van het toepassingsgebied kan de nuance ook een getal helderder gekozen worden. Zo kunnen probleemzones worden afgedekt en kan bijvoorbeeld het gebied onder het oog discreet worden opgehelderd. De formule van de All Hours Encre de Peau Correcteur is niet alleen dermatologisch maar ook oogheelkundig getest. Zo wordt het goed verdragen en is het ook geschikt voor de meer gevoelige oogcontouren.

Het design

De Yves Saint Laurent All Hours Encre de Peau Correcteur is een klassiek maskeerproduct met vloeibare textuur. Daarom is het verpakt in een smalle enveloppe, vergelijkbaar met een lipgloss. Een sponsapplicator met een licht afgeschuinde punt is in het deksel geïntegreerd. Hiermee kan het product eenvoudig worden verwijderd of direct worden aangebracht. Het ontwerp van de All Hours collectie is modern, maar met zijn zwarte en gouden kleurenschema lijkt het op het totaalconcept van YSL Beauty. Aan de voorkant is er een klein venster, zodat u de nuance en ook de hoeveelheid vulling kunt zien. Het glanzende metallic goud van het deksel heeft een zeer warme tint en geeft een stijlvol accent.

Het assortiment

De Yves Saint Laurent All Hours Encre de Peau Correcteur kenmerkt zich door zijn zeer lange levensduur en hoge opaciteit. De All Hours producten voor de teint zijn allemaal zeer duurzaam en vullen elkaar perfect aan als primer, foundation en concealer. De maskeerproducten onderscheiden zich ook door hun hoogwaardige formule met geselecteerde actieve ingrediënten en zeer fijne pigmenten. Ze zijn geschikt voor alle huidtypes en hebben een crèmige, matte afwerking. Dit is flatterend voor dames van alle leeftijden en verbergt tegelijkertijd tal van verschillende huidproblemen. De textuur kan bijzonder goed worden aangebracht en gefineerd, zodat er een natuurlijk uitziend resultaat zonder randen ontstaat. Op een bepaald moment blijft de concealer mobiel zodat hij zich niet in fijne lijntjes en rimpels nestelt. Dit resulteert in een houdbaarheid van maximaal 16 uur. Dit elimineert de noodzaak van het opnieuw aanbrengen van make-up en dus ook de noodzaak om andere cosmetische producten mee te nemen in het dagelijks leven of zelfs 's avonds.
De betrouwbare opaciteit is perfect voor verschillende verkleuringen van de teint, maar ook voor donkere schaduwen of donkere kringen rond de ogen. Hyperpigmentatie en ouderdomsvlekken, evenals roodheid en barsten van aderen kunnen worden geneutraliseerd. De teint ziet er geperfectioneerd uit zonder eruit te zien als een masker. De formule is bestand tegen hitte en hoge luchtvochtigheid en geeft geen vlekken.
Er zijn zes verschillende nuances van licht naar donker, identiek aan de bijpassende All Hours Foundations. Afhankelijk van de toepassing is de keuze van een lichtere kleur ook aan te bevelen. De Yves Saint Laurent All Hours Encre de Peau Correcteur 01 Porselein is een zeer heldere, vrij neutrale beige tint. Met de kleur Yves Saint Laurent All Hours Encre de Peau Correcteur 02 Ivoor is er ook een ivoren toon, die ook licht is, maar iets meer geelachtig. In het middelste kleurenspectrum is er een amandeltoon met All Hours Encre de Peau Correcteur 03 Almond. De warmere, meer gelige variant is de Yves Saint Laurent All Hours Encre de Peau Correcteur 04 Sand. In het donkere kleurenspectrum is er de Yves Saint Laurent All Hours Encre de Peau Correcteur 05 Honey, een warme, lichtbruine toon. De donkerste tint is Yves Saint Laurent All Hours Encre de Peau Correcteur 06 Mocha, die ook een beetje geelachtig koffiebruin is.
De concealers uit de Yves Saint Laurent All Hours collectie zijn niet comedogeen. Ze zijn ook dermatologisch en oogheelkundig getest op hun verdraagzaamheid. Ze zijn geschikt voor de gevoelige huid en de tere huid rond de ogen.