Meer informatie:

Het concept

Yves Saint Laurent Blush Volupté is een elegant 2-in-1 product voor de teint. Ze bevatten elk twee nuances die perfect op elkaar zijn afgestemd. De ene is bedoeld als blush voor de wangen, de andere is een geschikte highlighter. Natuurlijk kunnen beide ook naar believen gemengd worden. De kleuren zijn ideaal om het gezicht licht voorgevormd te maken en direct subtiele lichtreflecties te creëren. Op deze manier wordt de teint stralender en gedefineerd. De huid krijgt meer glans en natuurlijk ook een vleugje kleur, wat de make-up compleet maakt. De zogenaamde Color Light Prism technologie maakt een nieuwe manier van toepassing mogelijk. Het houdt het evenwicht in stand tussen pure kleurpigmenten met een hoge intensiteit en extra dunne deeltjes, die een vrij natuurlijk resultaat creëren. Op deze manier kan de kleur individueel worden opgebouwd tot de gewenste kleurdiepte is bereikt. Tegelijkertijd toont YSL Beauty direct het kleurresultaat op verschillende huidskleuren. Van een zeer bleke tot zeer donkere teint, de kleuren komen altijd tot hun recht en hebben een vleiend effect. Het bevat ook parelmoerdeeltjes. Ze zorgen voor een groot glanseffect en geven de teint onmiddellijk meer glans en vitaliteit. Tegelijkertijd helpen ze de textuur glad en zijdezacht te houden, zodat een zeer gelijkmatige applicatie mogelijk is. De twee complementaire Yves Saint Laurent Blush Volupté nuances kunnen naar wens individueel gebruikt of gemengd worden. Ze kunnen het beste met een blosborstel worden opgebracht en zijn gemakkelijk te fineren. Het kleurenpalet varieert van naakt, roze, koraal en oranje tinten. Dit betekent dat er voor elk seizoen het juiste duo is, voor elke look en voor elke huidskleur. Volupté, sensualiteit, is een van de populairste make-upseries van Yves Saint Laurent. Vooral de verschillende producten voor de lippen zijn erg populair. Men experimenteert graag met nieuwe texturen zoals lippenstift met waardevolle oliën, tinten of lippenbalsem met kleur. Allemaal hebben ze een bijzonder luxueus design. De poederdoos met spiegel van Blush Volupté is ook een ideaal accessoire om mee te nemen in je handtas of koppeling.

Het design

De Yves Saint Laurent Blush Volupté collectie is ontworpen in hetzelfde chique en nobele ontwerp als de andere make-up producten van de Volupté serie. Hierbij horen ook accenten in een reflecterende gouden tint. De poedervormige potten zijn rechthoekig. De langwerpige vorm van de spiegel in het deksel maakt hem bijzonder royaal. Tegelijkertijd vindt het kleine miniborsteltje plaats onder de eigenlijke blush. Omdat deze bestaat uit twee nuances, een klassieke blush en een lichtere highlighter, wordt deze in een interessant patroon geperst. De verschillende vierkanten maken een praktische onderverdeling als u de nuances individueel wilt gebruiken. Toch zijn ze net zo gemakkelijk te mengen om een nieuwe kleurtint te creëren.

Het assortiment

Yves Saint Laurent Blush Volupté is beschikbaar voor een stralende teint. Ze combineren harmonisch op elkaar afgestemde nuances voor rouge en highlighter. In combinatie kunnen de contouren van het gezicht worden bepaald, de teint worden verfrist en stralende lichtreflecties worden ingesteld. Dankzij het duo is ook een individuele kleurenmix mogelijk om nog meer verschillende make-up looks te creëren. Dit is ook het gevolg van de twee complementaire texturen. Enerzijds zijn er de zeer intensieve kleurpigmenten die de nuances laten stralen. Dan worden er bijzonder fijne deeltjes aan toegevoegd. Hierdoor kan de look worden opgebouwd tot de gewenste intensiteit is bereikt. De textuur mengt goed op de huid en zorgt voor natuurlijk ogende overgangen. Tegelijkertijd kunnen nog steeds zichtbare resultaten worden bereikt op alle huidskleuren tot zeer donkere huidskleuren. Parelmoerdeeltjes geven de highlights hun grote, zijdeachtige glans, wat de helderheid van de huid onderstreept. Yves Saint Laurent Blush Volupté 01 Singulière, dat een groter aandeel oranje heeft, is verkrijgbaar in rode tinten. De variant Blush Volupté 02 Séductrice is daarentegen veel rozeer. De naam doet het bijna vermoeden, de Yves Saint Laurent Blush Volupté 04 Baby Doll heeft een zeer luid babyroze tintje. Als u op zoek bent naar een lente-achtige koraaltoon, Yves Saint Laurent Blush Volupté 06 Passionee is de perfecte keuze. Het helderdere duo Blush Volupté 07 Rebelle en het wat zalmkleurige Blush Volupté 08 Heroine zijn verkrijgbaar in pure oranje tinten. De kleuren zijn praktisch gerangschikt in vierkanten. Het patroon met het iconische YSL-logo in het midden maakt het mogelijk de betreffende nuance individueel te nemen. Ze kunnen ook gemakkelijk gemengd worden. Door de exclusieve textuur kan de blush geleidelijk worden opgebouwd tot de gewenste kleurbriljantie is bereikt. De Blush Volupté Rouges zijn verpakt in chique poeder potten. Ze hebben een royale spiegel in het deksel en een borstel in miniformaat, zodat ze ook perfect zijn voor onderweg.