Meer informatie:

Het concept

De producten uit het Yves Saint Laurent Dessin des Lèvres assortiment zijn ideaal voor de verzorging en make-up van de lippen op het hoogste niveau. Deze unieke lipliners met pen en applicator maken een nauwkeurige en schone toepassing in elke situatie mogelijk. De zachte textuur verwent de lippen, voorziet ze van vocht en belangrijke voedingsstoffen. Het druppelt, smeert of plakt niet. Yves Saint Laurent liners zijn waterdicht en hebben een sterke hechting en dekkracht. De fijne textuur kan flexibel gefineerd worden en bereikt prachtige glans- en lichteffecten met geïntegreerde deeltjes. Het verzorgt de lippen met plantaardige actieve ingrediënten en vormt een fijne beschermende film tegen schadelijke milieu-invloeden en droogte. Lijnen, scheuren, oneffenheden en ruwe plekken worden met een fascinerend verzorgend effect weer in vorm gebracht. De lippen krijgen een stralende kleur en glans. Beide blijven lang intact en zijn zelfs bestand tegen ongunstige weersomstandigheden. Dankzij de unieke vorm van de lipliner is de toepassing praktisch, veelzijdig en nauwkeurig. Met het potlood kan de liplijn precies worden getrokken en een perfecte lipdefinitie worden bereikt. Met de applicator aan de andere kant van de pen kan de textuur naar wens worden gemengd. De liners uit de Yves Saint Laurent Dessin des Lèvres serie zijn verkrijgbaar in vijf spannende kleurvarianten, zodat een veelzijdige en gevarieerde make-up mogelijk is. Alle producten uit deze serie zijn dermatologisch getest. Ze zijn huidvriendelijk en ook geschikt voor de gevoelige liphuid. Opaciteit, kleurintensiteit en glans kunnen perfect gedoseerd worden voor elke gelegenheid door de combinatie van pen en applicator. Deze unieke gereedschappen zijn ideaal gevormd en eenvoudig te hanteren. Zo slaagt zelfs een veeleisende lip make-up probleemloos. Voor styling en lipverzorging, ontdek de unieke potloden uit het Yves Saint Laurent Dessin des Lèvres assortiment.

Het design

De producten van Yves Saint Laurent Dessin des Lèvres bieden een perfecte lippenmake-up door opaciteit, kleurintensiteit en glans te combineren. De liners worden ook gekenmerkt door een uniek verpakkingsdesign. Dit zijn slanke zwarte pennen met daarop het goudkleurige Yves Saint Laurent logo. De punt bevindt zich aan het ene uiteinde van de pen voor het nauwkeurig aanbrengen van de zachte textuur. Aan de andere kant zit een applicator waarmee de blush naar wens kan worden gefineerd. Deze combinatie maakt een uiterst praktische en veelzijdige toepassing mogelijk. Na gebruik kunnen beide uiteinden van de pen goed en schoon worden afgesloten met een transparante dop. De Lipliner van Yves Saint Laurent is compacter en smaller dan andere liners, waardoor hij minder ruimte in beslag neemt en ideaal is om mee te nemen.

Het assortiment

De innovatieve lippenfolie uit de serie Yves Saint Laurent Dessin des Lèvres is onmisbaar als u uw lippen een bijzondere stijl wilt geven. De waterdichte pennen fascineren met een zachte textuur die niet uitstrijkt, kleeft of druppelt, maar zorgt voor een aangenaam huidgevoel. Het creëert een fijne film die de lippen effectief beschermt tegen droogte en schadelijke invloeden van buitenaf. Daarnaast wordt een kruidencombinatie van actieve ingrediënten gebruikt om gebarsten, ruwe en oneffen delen van de lippenhuid te corrigeren. Dit resulteert in een frisse, gelijkmatige en gladde afwerking. De Lipliners van Yves Saint Laurent hebben een sterke lijm- en dekkracht. Hierdoor blijft de kleurintensiteit en glans lang behouden. Ze worden ook getransporteerd door reflecterende deeltjes. De potloden benadrukken de lipcontouren en zorgen voor een indrukwekkende frisheid. De vijf kleurvarianten 03 Fuchsia, 06 Naturel, 10 True Red, 13 Caramel en 17 Rose staan voor variatie, waarmee veel verschillende nuances gerealiseerd kunnen worden. De combinatie van tip en applicator is buitengewoon, wat nauwkeurig, schoon en professioneel aanbrengen mogelijk maakt. Met de fijne punt kunnen de contouren precies getekend en benadrukt worden. Met de applicator aan de andere kant kunt u de textuur naar wens mengen voor een indrukwekkende afwerking. Zelfs een uitgebreide lippenmake-up is probleemloos en overal mogelijk. Met Yves Saint Laurent design des Lèvres zien de lippen er altijd goed verzorgd, gaaf en soepel uit, omdat de lippenvullingen vriendelijk zijn voor de huid en een indrukwekkend verzorgend effect bieden. Al na een korte aanbrengperiode wordt de huid van de lippen egaal, soepel en gaaf. Probeer 03 Fuchsia, 06 Naturel, 10 True Red, 13 Caramel en 17 Rose uit de serie Yves Saint Laurent Design des Lèvres voor de lippenmake-up.
Helaas zijn er op dit moment geen producten in deze collectie beschikbaar.