Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Meer informatie:

Fijn poeder voor een zijdezachte afwerking - De Yves Saint Laurent Souffle d'Eclat Collectie

De Yves Saint Laurent Souffle d'Eclat is het losse poeder van de populaire make-up collectie van d'Eclat. Het geeft een fluweelzachte afwerking en rondt de make-up look af. Het is niet helemaal mat, maar creëert eerder een lichte sluier. Het ondersteunt de natuurlijke helderheid van de huid. Ze ziet er niet droog en maskerachtig uit. Integendeel, het wint aan vitaliteit en uitstraling. Vloeibare of romige funderingen worden verzegeld en hun duurzaamheid kan op deze manier worden verbeterd. Het poeder met pigmentatie heeft ook een perfectionerende werking. De teint ziet er over het geheel genomen gelijkmatiger uit. De formule is geschikt voor alle huidtypes en kenmerkt zich niet in de laatste plaats door een goede tolerantie voor de gevoelige huid. Als los poeder kan het deppen met de poederdons met de ingesloten poederdons voor een sterker resultaat. Dit is ideaal voor het poederen van de T-zone in het bijzonder. Een brede poederkwast kan worden gebruikt om de hele teint te poederen. Het verdeelt de zijdezachte formule optimaal zonder de huid te verzwaren. Het ontwerp van het luxe blikje is ideaal voor thuisgebruik. Compacte, geperste poeders zijn beter geschikt om mee te nemen, omdat ze gemakkelijker te vervoeren zijn. Losse poeders hebben echter nog andere voordelen, waaronder hun zeer fijngemalen textuur. Ze kunnen ook worden gebruikt om bijvoorbeeld concealers en dergelijke te fixeren. Ze helpen ervoor te zorgen dat romige producten zich niet in rimpels en lijntjes nestelen. Vooral onder de ogen, met de mimische rimpels of op het voorhoofd is dit ideaal. De kleurenselectie biedt de mogelijkheid om het losse poeder precies op de make-up af te stemmen. Eerder rozige kleuren helpen om een lichtgrijze teint of blauwachtige schaduwen te verbergen. Abrikoos en perzik ondersteunen ook een frisser uiterlijk. Voor donkere en warmere huidtinten is er een eerder gouden beige tint. In de Touche Eclat zijn er nog steeds funderingen, evenals de populaire concealer en highlighter pennen met een vloeibare textuur. De Yves Saint Laurent Souffle d'Eclat vormt de laatste stap om de make-up langer mee te laten gaan en de teint een stralende gloed te geven.

Elegante verpakking met details in goud - Het ontwerp van de Yves Saint Laurent Souffle d'Eclat

De Yves Saint Laurent Souffle d'Eclat is een los poeder verpakt in een blik. Het is gesloten met een goudkleurig deksel met een reflecterend oppervlak. In het midden ziet u het met elkaar verweven logo van YSL. Het rood vormt een mooi contrast met de gouden tint. De doos zelf is gemaakt van hoogwaardig, dik glas. Dit rondt het luxueuze ontwerp af. Voor een veilige verpakking wordt het poeder nog steeds beschermd door het geschikte kwastje. Het heeft een kleine lus voor de vingers met het schrijven eropYves Saint Laurent . Het poeder heeft nog steeds een kleine zeef die grove kruimels filtert. Het helpt bij de economische extractie van het zeer fijne product. Het kan worden verwijderd met de poederdons of met een poederkwast. De glazen pot is ideaal voor de make-uptafel thuis en om de make-up dag na dag af te ronden en af te sluiten. De schaduw is door het glas heen te zien en staat natuurlijk ook in detail vermeld op de bodem en op de buitenverpakking.

De perfecte afwerking voor make-up - De Yves Saint Laurent Souffle d'Eclat Powder

De Yves Saint Laurent Souffle d'Eclat is een los poeder uit het populaire Touche Eclat assortiment. De verschillende producten voor de teint vullen elkaar goed aan. Het losse poeder dient als afwerking. Het helpt om crèmes en vloeibare texturen goed af te dichten. Op deze manier vestigen ze zich minder snel in lijnen en rimpels. Dit is niet in de laatste plaats optimaal voor concealers. Door zijn lichte pigmentatie blijft het een corrigerend effect hebben. Het ondersteunt de zogenaamde gloed van de huid. Het ziet er fris, levendig en natuurlijk lichtgevend uit. Het poeder brengt dus de hele make-up look samen. Het kan worden aangebracht met een kwast. Voor de bevestiging van de T-zone is het meegeleverde kwastje ook geschikt. De formule wordt goed verdragen door alle huidtypes, ook door de gevoelige huid. De teint ziet er over het geheel genomen gelijkmatiger uit, waarbij zelfs een kleine hoeveelheid van het fijne poeder voldoende is. Hierdoor kan de huid goed ademen en weegt ze niet. De kleur Yves Saint Laurent Souffle d'Eclat 1 B-Light is een vrij rooskleurige toon. Volgens de kleurcorrectie kan het ook helpen om donkere en blauwachtige schaduwen op te helderen. Over het geheel genomen is het geschikt voor een lichtere teint met roze ondertonen. Ook fel, maar abrikooskleurig is Yves Saint Laurent Souffle d'Eclat 2 BR-Licht. De kleur helpt tekenen van vermoeidheid te verbergen en geeft onmiddellijk een vitaler uiterlijk. Voor een donkere teint zijn er Yves Saint Laurent Souffle d'Eclat 3 BD media. Het is een beige met perzikachtige invloeden. Voor een warmere teint of ideaal voor de gebruinde huid, Nuance Yves Saint Laurent Souffle d'Eclat 4 B Medium past. Het is een medium, eerder goudbeige. De poeders kunnen worden gebruikt voor de hele teint of bepaalde batches. Zo harmoniëren ze perfect met de concealers en helpen ze om ze te fixeren en hun duurzaamheid te verlengen. De fluwelen finish is niet alleen goed voor de vette en snel glimmende huidtypes uit het poeder, maar elke huid krijgt van nature een prachtige gloed.
Helaas zijn er op dit moment geen producten in deze collectie beschikbaar.