Gegevensoverzicht Declaré Men

Productsoort:
Merk:Declaré

Beschrijving

Het concept

Het wereldberoemde cosmeticamerk Declaré werd in de jaren zeventig in Zwitserland opgericht om de gevoelige huid de verzorging te geven die ze nodig heeft. In die tijd was er een tekort aan cosmetische producten die zich concentreerden op de speciale behoeften van verschillende huidtypen. Dat is precies wat Declaré wilde veranderen, want vooral de gevoelige en veeleisende huid had sterk te lijden onder het lage aanbod van geschikte schoonheids- en verzorgingsproducten. Het concept en het basisidee van het merk werden snel goed ontvangen. Het klantenbestand groeide en breidde zich alleen uit in Zwitserland, Duitsland en Oostenrijk en uiteindelijk over de hele wereld. Tegenwoordig zweren mensen, mannen en vrouwen van verschillende leeftijden en sociale klassen in meer dan 40 landen over de hele wereld bij zorg en cosmetische producten uit Zwitserland. In de jaren negentig werd het merk overgenomen door de grote Troll Cosmetics groep, die bestaat uit Declaré, Marlies Möller en Juvena.

De producten van Declaré worden echter nog steeds in Zwitserland ontwikkeld en geproduceerd. Destijds begon de onderneming haar onderzoeksactiviteiten doelgericht uit te breiden en onafhankelijke en innovatieve formules te ontwikkelen. Net als nu worden alle Declaré-producten onderworpen aan strenge farmaceutische tests en zijn ze vaak ook geschikt voor de zeer gevoelige huid. Daarnaast zijn dermatologisch ontwikkelde producten voor mensen met allergieën en voor de enorm veeleisende probleemhuid. Reeds in een vroeg stadium was Declaré zich ervan bewust dat een gevoelige huid zeer speciale eisen stelt, niet alleen aan de gebruikte cosmetica, maar ook aan de huidige verzorging - en dit verwijst vaak, afhankelijk van hoe gevoelig de huid is, niet alleen naar de samenstelling van de gebruikte crèmes en meer.

BovenalDe problemen en eisen van de gevoelige huid verschillen sterk. Daarom is het belangrijk om ingrediënten te kiezen die de huid de best mogelijke verzorging en verwennerij geven. Anderzijds mogen deze niet extra worden geïrriteerd of belast in geval van mogelijke onverenigbaarheden. Daarom is Declaré nog steeds voornamelijk gebaseerd op natuurlijke en beproefde ingrediënten en formuleringen. Het uitgebreide productassortiment van Declaré is gericht op het balanceren, verwennen en verzorgen van de gevoelige huid. Omdat de gevoelige huid niet altijd dezelfde eisen stelt en niet alleen gevoelig is, zijn er producten voor de droge, onzuivere, rijpe, jonge en ook gemengde huid. Ook voor mannen biedt Declaré een uitgebreid assortiment producten aan. In het assortiment van Declaré Men vinden ze producten voor lichaamsverzorging, dagelijkse verzorging, maar ook voor, tijdens en na het scheren. Natuurlijk is het assortiment Declaré Men ook verkrijgbaar voor verschillende gevoelige huidtypen.

Het design

De producten van de uitgebreide Declaré Men lijn omvatten een grote verscheidenheid aan crèmes, lotions, nazorg en meer die de huid verzorgen, in balans houden en beschermen. Declaré biedt verschillende producten die gericht zijn op de verschillende verzorgingsstappen, maar ook op de verschillende huidtypen. Het is daarom moeilijk om het productontwerp over de hele linie te beschrijven. Afhankelijk van de verzorgingsserie of het huidtype, kunnen de producten er elegant en stijlvol uitzien in zwarte potten en tubes, stijlvol en modern in gedurfde tinten rood of vrij eenvoudig en ingehouden in het wit.

Het assortiment

Declarés Declaré Men balanceert en beschermt de huid: in het dagelijks leven, maar ook voor, tijdens en na het scheren. Het assortiment omvat een breed scala aan producten, waaronder de Vitamineeral Anti-rimpel Cream Sportiv, de Body Fitness Energy Body Splash, de Dailyenergy Eau de Toilette Spray, de Dailyenergy Eye Fluid Roll-On, de Milde Reiniging Reinigingsgel, de Shaving Gel-Foam Anti-Stress Shaving Gel, de Aftershave Hydro.Energie, de verzachtende balsem van het aftershavehuid, de verzachtende crème van het aftershavehuid, de dagcrème sportiv, de hydraterende vochtinbrengende crème, de krachtige douchegel, de 24-uurs deodorant, de doofforte en de lichaamsfitness lichaamsmelk.

Meer producten van Declaré

Naast Declaré Men vindt u in de easyCOSMETIC Beauty-shop de volgende series: