Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971
Meer informatie:

Het concept

Het wereldberoemde cosmeticamerk Declaré werd in de jaren zeventig in Zwitserland opgericht om de gevoelige huid de nodige verzorging te geven. Op dat moment was er een tekort aan cosmetische producten die zich richtten op de specifieke behoeften van verschillende huidtypes. Dat was precies wat er wilde Declaré veranderen, want vooral de gevoelige en veeleisende huid had veel last van het gebrek aan geschikte schoonheids- en verzorgingsproducten. Het concept en het basisidee van het merk werden snel goed ontvangen. Het klantenbestand groeide en breidde zich eerst uit in Zwitserland, Duitsland en Oostenrijk en tenslotte in de hele wereld. Vandaag de dag zweren Men mannen en vrouwen van verschillende leeftijden en sociale klassen in meer dan 40 landen over de hele wereld bij verzorgings- en cosmetische producten uit Zwitserland. In de jaren '90 werd het merk overgenomen door de grote Troll Cosmetics groep, waaronder Declaré ook de Marlies Möller en Juvena labels.
De producten worden Declaré echter nog steeds ontwikkeld en geproduceerd in Zwitserland. In die tijd begonnen steeds meer mensen hun onderzoek uit te breiden en onafhankelijke en innovatieve formuleringen te creëren. Net als nu zijn al onze producten onderworpen aan Declaré strenge farmaceutische testen en zijn ze vaak geschikt voor de zeer gevoelige huid. Daarnaast worden dermatologisch ontwikkelde producten gebruikt voor Men allergieën en voor de zeer veeleisende probleemhuid. Al in een vroeg stadium was het Declaré duidelijk dat een gevoelige huid niet alleen speciale eisen stelt aan de gebruikte cosmetica, maar ook aan de verzorging - en dit verwijst vaak, afhankelijk van hoe gevoelig de huid is, niet alleen naar de samenstelling van de gebruikte crèmes en meer.
Bovenal de gevoelige huid komt met zeer verschillende problemen en eisen. Daarom is het belangrijk om ingrediënten te kiezen die de huid zo goed mogelijk verzorgen en verwennen bij het combineren van de ingrediënten. Aan de andere kant moet men hen echter niet extra irriteren of belasten in het geval van mogelijke onverenigbaarheden. Daarom is het Declaré nog steeds hoofdzakelijk gebaseerd op natuurlijke en beproefde ingrediënten en formuleringen. Met zijn uitgebreide productassortiment wil het Declaré de gevoelige huid in balans brengen, verwennen en verzorgen. Omdat de gevoelige huid niet altijd dezelfde eisen stelt en niet alleen gevoelig is, zijn er producten voor de droge, onzuivere, rijpe, jonge en gemengde huid. Er is ook Declaré een uitgebreid assortiment aan producten voor mannen. Ze vinden in het assortiment Declaré Men producten voor lichaamsverzorging, dagelijkse verzorging, maar ook voor, tijdens en na het scheren. Uiteraard is het Declaré Men assortiment ook beschikbaar voor verschillende gevoelige huidtypes.

Het design

De producten van de uitgebreide Declaré Men lijn omvatten een grote verscheidenheid aan crèmes, lotions, nazorg en meer die de huid verzorgen, in balans houden en beschermen. Declaré biedt verschillende producten die gericht zijn op de verschillende verzorgingsstappen, maar ook op de verschillende huidtypen. Het is daarom moeilijk om het productontwerp over de hele linie te beschrijven. Afhankelijk van de verzorgingsserie of het huidtype, kunnen de producten er elegant en stijlvol uitzien in zwarte potten en tubes, stijlvol en modern in gedurfde tinten rood of vrij eenvoudig en ingehouden in het wit.

Het assortiment

Declarés Declaré Men balanceert en beschermt de huid: in het dagelijks leven, maar ook voor, tijdens en na het scheren. Het assortiment omvat een breed scala aan producten, waaronder de Vitamineeral Anti-rimpel Cream Sportiv, de Body Fitness Energy Body Splash, de Dailyenergy Eau de Toilette Spray, de Dailyenergy Eye Fluid Roll-On, de Milde Reiniging Reinigingsgel, de Shaving Gel-Foam Anti-Stress Shaving Gel, de Aftershave Hydro.Energie, de verzachtende balsem van het aftershavehuid, de verzachtende crème van het aftershavehuid, de dagcrème sportiv, de hydraterende vochtinbrengende crème, de krachtige douchegel, de 24-uurs deodorant, de doofforte en de lichaamsfitness lichaamsmelk.