Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie
Clarins

De oprichter van het merk Clarins studeerde oorspronkelijk geneeskunde en richtte het cosmeticamerk op omdat schoonheid in zijn ogen gekoppeld is aan gezondheid. De producten van Clarins voldoen ook vandaag nog aan het motto "schoonheid door welzijn".

Meer info

Koop Clarins Cosmetics goedkoop

Meer info +

Clarins - Cosmetica die meer willen bieden

Het merk Clarins staat voor het tonen van de eigen schoonheid van vrouwen en hen te steunen in het nastreven daarvan. De oprichter, Jacques Courtin, is al sinds de jaren 1950 de drijvende kracht achter deze doelstellingen en heeft een rol gespeeld in de drastische verandering van de manier waarop wij tegen het vrouwenlichaam aankijken en het associëren ervan met vrijheid. De geschiedenis van het bedrijf begint met de opening van een schoonheidssalon waar Courtin zelf plantenextracten mengt in crèmes en oliën, altijd op zoek naar de perfecte actieve formule. In de loop der tijd is dit eerste instituut Clarins uitgegroeid tot een enorme onderneming, en u kunt Clarins cosmetica ook online kopen. Clarins producten bieden optimale verzorging voor de uiteenlopende behoeften van verschillende huidtypes en worden voortdurend verder ontwikkeld: Intussen worden meer dan 250 plantaardige ingrediënten gebruikt bij de ontwikkeling ervan.

Een ongewone naamgenoot

Het Franse cosmeticabedrijf Clarins dankt zijn naam aan de sentimentaliteit van zijn stichter Jacques Courtin. Lang voor de ontwikkeling van Clarins cosmetica, nam hij op 14-jarige leeftijd deel aan een toneelstuk dat zich afspeelde in Rome ten tijde van de genadeloze vervolging van de christenen en dat handelde over de wrede arenagevechten. De slaaf die Courtin uitbeeldt, Clarins, is verantwoordelijk voor het voederen van de leeuwen. Dit mag niet te uitbundig zijn, zodat de dieren - geplaagd door honger - de veroordeelde christenen aanvallen en hen aan stukken scheuren. Maar Clarins laat de leeuwen elke dag hun buik vol eten, daarom zijn ze niet in de stemming om in de arena te vechten. Als straf voor zijn koppigheid sluiten de Romeinen de slaaf op bij de katachtigen, die echter hun weldoener niet willen bespringen. Zo wordt Clarins gevierd door het publiek en uitgeroepen tot held.

Jacques Courtin wordt dus Jacques Courtin- Clarins, en de schoonheidssalon die op 15.03.1954 werd geopend, krijgt de naam Clarins. De cosmetica uit Neuilly-sur-Seine in Frankrijk steunt op natuurlijke ingrediënten en groeit uit tot een wereldwijd erkende cosmeticagroep. Onder leiding van Christian Courtin- Clarins, de zoon van de stichter, blijft het bedrijf de nadruk leggen op de formulering van Clarins producten met plantenextracten, zodanig dat ze zowel de schoonheid van de huid als haar gezondheid bevorderen.

Clarins Cosmetica verzorging van top tot teen

Als u in de online winkel op zoek bent naar Clarins cosmetica, vindt u een rijke keuze aan producten die vrouwen en mannen een even eenvoudige als natuurlijke huidverzorging bieden. Clarins producten zijn te vinden in de rubrieken:

Gezichtsbehandeling:

De producten van de Hydra-Essentiel serie voorzien de huid niet alleen van vocht, maar helpen haar ook dit vocht op te slaan. Met behulp van de Goetheplant wordt de huideigen productie van het "waterreservoir" hyaluronzuur gestimuleerd, en extracten van Callicarpa zorgen voor een mooie, gezonde uitstraling.

oDe anti-verouderingslijn Multi-Intensief van Clarins is gebaseerd op actieve bestanddelen van de bekende sheanoot, ribwort, cistus of haronga boom. Zij hebben een verstevigend effect, maken de huid van 50 soepel, werken in op de oorzaken van pigmentvlekken en hebben een stimulerend effect op de activiteit van de huidcellen. De huid ziet er verfrist uit en de teint is evenwichtiger.

Voor vrouwen van 40 jaar en ouder heeft de Extra-Firming Clarins cosmetica een gunstige invloed op de huid. Kangoeroebloem geeft nieuwe elasticiteit, die wordt ondersteund door extracten van de bloesemplant Mitracarpus. Actieve ingrediënten uit de woestijn dadel zorgen voor een egale teint. Het anti-vervuilingscomplex beschermt de huid tegen schadelijke invloeden waaraan zij in het dagelijks leven wordt blootgesteld.

oThe Clarins Multi-Active range is gericht op vrouwen boven de 30. Extracten van de wilde wever geven een jeugdigere uitstraling, en het Clarins Anti-Pollution Complex beschermt de huid ook tegen de schadelijke effecten van dagelijkse omgevingsstress. Met een licht plumping effect worden de eerste rimpels bestreden.

Lichaamsverzorging: Deze Clarins producten bevatten bijvoorbeeld rozemarijn, hazelnoot en extracten van haver en Aziatisch duinkruid. De plantaardige actieve ingrediënten beschermen de huid tegen vrije radicalen, herstellen de huidcellen, hydrateren, maken de huid voller en zijn zacht voor de huid.

Make-up: Clarins Cosmetics bevat ook voedende stoffen en gebruikt onder meer extract van rode algen of maakt een poeder van roze opaal. De natuurlijke actieve bestanddelen voorzien de huidcellen van voldoende vocht en vullen kleine rimpels op, zodat de teint er gladder en steviger uitziet.

Mannenverzorging: De formules voor Clarins Men bevatten essences van Chinese gember, blauwe distel uit de Alpen, witte thee en bittere sinaasappel. De natuurlijke actieve bestanddelen verzachten huidirritaties, weren vrije radicalen en stimuleren het herstellend vermogen van de huid.

Bescherming tegen de zon: Clarins producten die bescherming bieden tegen de zon, ondersteunen hun werking met extracten van aloë vera, de senna-plant en de essence van kiwi. Zij compenseren het verlies aan vocht, bieden bescherming tegen UV-straling en voorzien de huidcellen van voedingsstoffen.

Hoogwaardige producten en sociaal engagement

Sinds de oprichting zijn de schoonheidsbehoeften van vrouwen - en ook mannen - voor de luxecosmeticagroep meer dan alleen een bedrijfsdoel. Het bedrijf richt zich niet alleen op uiterlijke schoonheid, maar wil het leven van mensen zelf mooier maken. Clarins ziet het als zijn plicht om een waardevolle bijdrage te leveren aan de samenleving.

Volgens de zonen van de oprichter heeft Clarins zich ten doel gesteld de levensomstandigheden en de vooruitzichten van kinderen te verbeteren en de natuur te beschermen. De groep werkt daarom samen met verschillende liefdadigheidsorganisaties. Hiertoe behoren de liefdadigheidsinstelling FEED, die maaltijden uitdeelt aan kinderen in de armste landen en zich inzet voor hun onderwijs, en de organisatie Jardins du Monde, die zich inzet voor het behoud van de biodiversiteit van planten. Omdat het bedrijf schoonheid en welzijn wil combineren, steunt Clarins ook de projecten Belle & Bien en Etincelle, die vrouwen met kanker helpen en hen mentale kracht geven.

Producten als merkambassadeurs

Clarins cosmetica kopen betekent producten kopen die gezondheid en schoonheid op een bijzondere manier harmoniseren en op een vernieuwende manier steunen op natuurlijke ingrediënten die met respect voor de ecosystemen en de biodiversiteit van de natuur zijn verkregen. "Mijn producten zijn mijn beste ambassadeurs." Dit krachtige citaat van oprichter Jacques Courtin- Clarins onthult de filosofie van de groep, die vandaag nog steeds wordt gevolgd. Trouw aan het concept van het bedrijf zijn testmonsters van Clarins cosmetica online te bestellen en gratis verkrijgbaar in speciaalzaken. Consumenten kunnen zo te weten komen welke producten aan de behoeften van hun huidtype voldoen door ze uit te testen, waardoor verkeerde aankopen worden voorkomen. Clarins producten zijn van hoge kwaliteit en verwennen de huid op verschillende manieren. Tegelijkertijd kan Clarins cosmetica tegen een redelijke prijs worden gekocht.

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Clarins met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 44 klant adviezen
Commentaar van Upother
Clarins Men Handcream

Trekt snel in en verzorgt mannenhanden. Aangename geur, gemakkelijk in te smeren en laat geen vet gevoel achter. Kleine hoeveelheid is al genoeg.

Commentaar van Loye1989
Topproduct!

Ik ben met dit product erg tevreden en gebruik het al een tijdje. Ik beveel het graag verder aan. Helaas is het niet overal te koop en was ik erg blij het bij easy cosmetic te kunnen kopen voor een prima prijs!

Commentaar van Benjoysillon1983
Aan te bevelen

Heel hydraterend, ook goed voor tussendoor bij droge verwarmingslucht. Ondanks een gevoelige huid zeer goed te verdragen. Zeer zuinig in het gebruik. Gebruik hem met mijn handen en niet met een pad.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Verwijder alle filters
naar de merkwinkel
naar de complete lijn

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

6 98
toepassen
vandaag tot-43%1