Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Verwijder alle filters

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

10 335
toepassen
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

De traditie van Shiseido gaat terug tot 1872 - opgericht in Tokio als de eerste apotheek die zich liet inspireren door westerse technologie. De combinatie van state-of-the-art innovatie en cultuur uit het Verre Oosten is vandaag de dag nog steeds succesvol.

Meer info

Shiseido cosmetica goedkoop kopen

Meer info +

Shiseido cosmetics - Japanse luxe huidverzorging voor een vlekkeloze, harmonieuze uitstraling

Shiseido Cosmetics heeft wereldwijd een leidende positie veroverd in de luxe cosmetica-industrie. Dit is niet te danken aan de welluidende naam van het label, maar aan de unieke filosofie, geavanceerd wetenschappelijk onderzoek en ingrediënten van de hoogste kwaliteit. De Japanse fabrikant van exquise geuren en cosmetische producten voor mannen en vrouwen richt zich op harmonie tussen uiterlijke schoonheid en innerlijk welzijn in overeenstemming met de Confuciaanse leer. Al meer dan 140 jaar werkt Shiseido aan een schoonheidsideaal dat traditionele filosofische wijsheid combineert met de modernste wetenschap. Het verklaarde doel van het bedrijf is om lichaam en geest te harmoniseren.

Aanhangers van het Shiseido-label kunnen in meer dan zeventig landen cosmetica kopen. Daarnaast biedt internet de mogelijkheid om bijna overal ter wereld Shiseido cosmetica tegen gunstige prijzen te kopen. Het traditionele Japanse bedrijf biedt meer dan alleen verzorgingsproducten. Het is al sinds 1919 betrokken bij Japanse kunst en literatuur met een eigen galerie en sponsorprijzen voor kunstenaars.

Van apotheek tot marktleider voor luxe cosmetica

In 1872 richtte de farmacoloog Arinobu Fukuhara de eerste Japanse apotheek op naar het voorbeeld van een westerse apotheek. Het is gevestigd in de winkelstraat Ginza in Tokio. Hij kiest de naam Shiseido, een uitdrukking uit de traditionele Chinese poëzie. Het staat voor de lof van de scheppingen van de aarde, die "nieuw leven" en "grote" waarden voortbrengen. Met deze filosofische benadering slaagt Fukuhara erin om traditionele Aziatische producten te combineren met de onderzoeksresultaten en moderne technologie van de westerse wereld. In 1888 introduceerde hij de eerste Japanse tandpasta ter vervanging van het tandpoeder dat tot dan toe uitsluitend werd gebruikt. Verdere baanbrekende ontwikkelingen door Shiseido Cosmetics:

- 1893 Eerste Japanse vitaminetabletten

- 1897 Introductie van het huidverzorgingsproduct Eudermine, dat - in een herziene vorm - vandaag de dag nog steeds op de markt is.

- 1918 Lancering van 21 parfums

- 1987 Ontwikkeling van receptvrije geneesmiddelen voor de behandeling van huidziekten

- 2009 Focus op exquise huidverzorgingsproducten en parfums.

De focus op luxe cosmetica leidt tot groot internationaal succes. Het internet, dat het mogelijk maakt om de waardevolle Shiseido cosmetica online te kopen, heeft hier een belangrijke rol in gespeeld. Het op de markt brengen van de producten op internet heeft ook als voordeel dat Shiseido cosmetica tegen gunstige prijzen kan worden aangeboden.

Veelzijdige productlijnen voor perfecte schoonheid en welzijn

Het indrukwekkende assortiment geuren en verzorgingsproducten van Shiseido Cosmetics is in zijn geheel online verkrijgbaar. Er is een breed scala aan huidverzorgingslijnen afgestemd op verschillende huidtypes, aangevuld met geuren en make-up producten.

In stijlvolle en elegante flessen of potten zijn de crèmes en lotions een blikvanger in elke badkamer en kun je er dag na dag van genieten. De potjes zijn ontworpen in een andere kleur afhankelijk van de verzorgingslijn

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Shiseido met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 34 klant adviezen
Commentaar van Oleeizen
Topproduct van Shiseido

Perfecte hydratering met deze creme van Shiseido. Een naturelle teint voor alle huidtypen. De zachte formule van Shiseido trekt snel in en laat de huid ademen.

Commentaar van Mucks1987
Shiseido

Radiant Lifting Foundation B40 Natural Fair Beige van Shiseido is vooral voor een zeer witte huid als de mijne een echte uitkomst. Beschermt ook tegen de zon.

Commentaar van Whimor
Shiseido Sonnenschutz Sun Protection Lotion

Goede zonnebescherming van mijn favoriete merk Shiseido. Ik gebruik bijna alleen maar producten van Shiseido die stuk voor stuk van topkwaliteit zijn.

Parfum +

De dames- en herengeuren van Shiseido verrassen met een natuurlijke frisheid die een hele ruimte kan vullen met haar aanwezigheid. De verschillende geurnuances voor hem en haar zijn betoverend en nodigen uit tot verleiden en dromen.

Fijne creaties voor esthetische geurbelevingen

Japanse parfumkunst creëert harmonieuze geurcomposities van de hoogste perfectie. Shiseido parfum is toegewijd aan tradities uit het Verre Oosten die geuren waarderen als een uitdrukking van een gecultiveerde persoonlijkheid. De geuren die Shiseido creëert zijn een prachtige getuigenis van moderne Aziatische parfumerie. Ze fascineren met intense bloemige noten, waaraan fruitige essences en aroma's van fijn hout en muskus een bijzondere expressiviteit geven. Een Shiseido parfum is ideaal voor wie meer wil dan zomaar een parfum, maar een waar kunstwerk met de moed om innovatieve geuren te creëren.

Een Shiseido parfum kopen betekent dat je een betoverende, harmonieuze geurbeleving krijgt die niet duur hoeft te zijn.

Shiseido parfum - bloemig-frisse geurcreaties met fijne muskusnoten

Shiseido Zen uit 2007 is een bloemig-bosachtig parfum voor vrouwen dat verrast met veel fruitige aroma's, vooral in de topnoot. Grapefruit, bergamot, sinaasappel en ananas flirten met delicate bloemige noten van roos, viooltje, sneeuwklokje en hyacint. Witte muskus, patchoeli en houtachtige noten ronden de elegante vrouwelijke geur af. Deze bijzonder sensuele geur fascineert met zijn bloemige frisheid en zelfverzekerde elegantie. Een bijzonder zachte, aromatische douchegel en een bodycrème naast het eau de parfum maken de unieke geurserie compleet.

Het in 2015 gelanceerde Shiseido parfum voor vrouwen Ever Bloom fascineert met een bloemige dans van lotus, jasmijn, Bulgaarse roos, viooltje, oranjebloesem en gardenia. Muskus en hinokihout geven het parfum diepte en elegantie. De harmonieuze geur van Shiseido Ever Bloom bedwelmt alle zintuigen met een melodie van smaken die op gedurfde en innovatieve wijze de traditionele geurpiramide doorbreekt. Naast eau de toilette en eau de parfum omvat de indrukwekkende, vrouwelijke geurlijn ook douchecrème, bodylotion en bodycrème.

Zen for Men is een spannende Shiseido mannengeur die wordt geassocieerd met een verlangen naar vrijheid en levensvreugde. Kruidige en houtachtige aroma's, ondersteund door muskus en delicate viooltjesbloesem, kenmerken de eau de toilette, aftershave lotion en douchegel.

Geïnteresseerden kunnen alle parfumlijnen van Shiseido Parfum online kopen. Het internet biedt een breed scala aan mogelijkheden om Shiseido parfum te kopen tegen gunstige prijzen.

Meesterparfumeurs voor luxe geuren

De beroemde Franse parfumeur Michel Almairac is de neus achter de verleidelijke geur van Shiseido Zen. De lijst van zijn meer dan 150 geuren toont zijn betrokkenheid bij bijna alle modelabels in wiens naam ook geuren worden uitgegeven. Op de lijst staan illustere namen als Giorgio Armani, Burberry, Escada en Gucci.

De parfumeur van Shiseido Ever Bloom is Aurélien Guichard. De jonge Fransman heeft bijzondere aandacht getrokken in de wereld van parfums dankzij zijn indrukwekkende inzet voor labels als Dolce & Gabbana, Versace en Gucci. Hij kan momenteel bogen op de samenstelling van 95 gerenommeerde geuren. Zijn betrokkenheid bij Shiseido Parfum is een ander wereldwijd succes voor zijn werk.

Geïnteresseerden hoeven niet naar Japan te reizen om het unieke Shiseido parfum te kopen. Goede online winkels bieden de mogelijkheid om Shiseido parfum online te kopen. De betoverende, harmonieuze luxe geuren van Shiseido zijn lang houdbaar dankzij de fijnste aroma's en essences van de hoogste kwaliteit. Shiseido parfum straalt zijn unieke magie uit het Verre Oosten uit met een moderne aantrekkingskracht, zelfs na uren. Een magie die op indrukwekkende wijze de speciale cultuur van de drager benadrukt.

Verzorging +

In het Japans betekent de term Shiseido: "Prijs de deugden van de aarde die nieuw leven geven en nieuwe waarden creëren". En het luxemerk volgt deze filosofie met zijn verzorgingsproducten, waarvan de doeltreffendheid wetenschappelijk is bewezen.

Shiseido huidverzorging - een synthese van traditie en innovatief onderzoek

Het Japanse label Shiseido ontwikkelt al bijna 150 jaar unieke huidverzorgingsproducten, geuren en make-up. Het bedrijf werd in 1872 opgericht in Tokio en de filosofie van het bedrijf is gebaseerd op de leer van Confucius over de balans tussen innerlijke en uiterlijke schoonheid. De zachte, zeer effectieve Shiseido huidverzorgingslijn is geschikt voor alle huidtypes en leeftijden. Edele, natuurlijke actieve stoffen en ingrediënten zorgen voor een langdurige verzorging van de huid en stimuleren tegelijkertijd haar eigen regeneratieve krachten.

De synthese van traditie uit het Verre Oosten en innovatief onderzoek heeft geleid tot de ontwikkeling van prachtige Shiseido huidverzorgingsproducten met heerlijk zachte texturen en betoverende geuren. Het internet biedt vele mogelijkheden om de indrukwekkende Shiseido huidverzorgingsproducten tegen gunstige prijzen te kopen.

Van een eenvoudige apotheek tot een internationale marktleider

Arinobu Fukuhara richtte in 1872 de eerste apotheek in westerse stijl op in de wijk Ginza in Tokio. De naam, Shiseido, is ontleend aan het Chinees en prijst de 'deugden van de aarde' die 'nieuw leven' brengen. Shiseido ontwikkelt de eerste Japanse tandpasta in 1888. Tradities uit het Verre Oosten en onvermoeibaar wetenschappelijk onderzoek hebben Shiseido gemaakt tot een toonaangevend internationaal bedrijf voor luxe huidverzorging en decoratieve cosmetica. Geïnteresseerden kunnen de unieke verzorgingsproducten van Shiseido online kopen.

Het brede assortiment exclusieve Shiseido huidverzorgingsproducten is gunstig geprijsd en omvat gezichts-, lichaams- en haarverzorging, zonbeschermingsproducten, make-up en onweerstaanbare geuren. Ook aan mannen is gedacht met speciale Shiseido huidverzorgingsproducten, waarvan er veel online verkrijgbaar zijn. Shiseido gezichtsverzorgingsproducten nemen de meeste ruimte in beslag. Lotions, crèmes en serums zijn afgestemd op verschillende huidtypen en leeftijdsgroepen en bieden luxe schoonheidsverzorging.

De gezichtsverzorgingslijnen Ultimune, Generic Skincare, Bio Performance, Eudermine, Pureness en Concentrate bevatten exclusieve producten voor het reinigen en verzorgen van de gezichtshuid.

De Waso huidverzorgingslijn verwent de huid met waardevolle natuurlijke werkstoffen. Respect voor de natuur was een basisintentie bij de ontwikkeling van Waso Shiseido huidverzorging, die geen parabenen, plastic deeltjes of minerale olie bevat. Het is ontworpen om het herstellend vermogen van de huid te versnellen en haar innerlijke schoonheid te verbeteren.

Moderne vrouwen kunnen deze fascinerende lijn van Shiseido huidverzorging ook online kopen - bijvoorbeeld in onze winkel.

Shiseido huidverzorging en haar schoonheidsritueel

Het label Shiseido ontwikkelt niet alleen exclusieve huidverzorgingsproducten. Het heeft ook een zogenaamd schoonheidsritueel ontwikkeld voor de toepassing ervan. Het bestaat uit drie stappen:

1. het schoonheidsritueel begint met een intensieve gezichtsreiniging om make-upresten en huidafzettingen te verwijderen. De Reinigingsolie uit de Shiseido Generic Skincare lijn is hiervoor bijzonder geschikt.

2. de opbouwende verzorging met geconcentreerde formules bereidt de gezichtshuid voor op het absorberen van de verzorgingsproducten.

3. het ritueel wordt afgesloten met het aanbrengen van een sterk geconcentreerde moisturiser. Ibuki Refining Moisturiser Verrijkte gezichtscrème zorgt voor een bijzonder elastische, zachte huid en beschermt met een zonbeschermingsfactor ook tegen door licht veroorzaakte huidveroudering.

Shiseido care - verzachtende verzorging volgens de leer van Confucius

Shiseido skincare biedt een breed scala aan exclusieve huidverzorgingsproducten voor gezicht, lichaam en haar, betoverende make-up en onweerstaanbare geuren. Speciaal voor zorgbewuste, moderne mannen is er een Shiseido lijn ontwikkeld.

De Shiseido producten verwennen de huid met kalmerende luxe verzorging en verbluffende effecten. Crèmes, serums en lotions van het verfijnde traditionele Japanse label beschermen de huid en herstellen het herstellend vermogen en de elasticiteit. De unieke huidverzorgingsproducten van Shiseido zorgen voor een jeugdige uitstraling en een expressieve, stralende teint. Ze zijn nauwkeurig afgestemd op elk huidtype en alle leeftijdsgroepen.

De huidverzorgingsproducten van Shiseido maken indruk met hun delicate textuur en betoverende geur. Het is vrij van parabenen, plastic deeltjes en minerale olie.

Make-up +

Het Japanse luxemerk Shiseido heeft de wetenschap van schoonheid en welzijn gecreëerd om met haar make-up producten te zorgen voor holistische schoonheid - vrouwen moeten er niet alleen mooi uitzien, maar zich ook mooi voelen!

Shiseido make-up - Schitterende expressiviteit dankzij decennialang onderzoekswerk

Het merk Shiseido is ook een echte pionier in de productie van fascinerende make-up. Shinzo Fukuhara, de zoon van de oprichter van het bedrijf, lanceerde al aan het eind van de 19e eeuw met groot succes gekleurde poeders en getinte crèmes. De prachtige producten van Shiseido Make-up worden gemaakt voor de dames van de Japanse koninklijke familie en een klein aantal selecte klanten. De make-up producten, die ook een intensief huidverzorgend effect hebben, werden al snel erg populair. Vandaag de dag is de wereldwijde aanhang van Shiseido primer, foundation, concealer, poeder en blush immens. De combinatie van verzachtende huidverzorging, indrukwekkende dekking en stralende, glinsterende kleur is bijzonder overtuigend. Shiseido make-up biedt de perfecte basis voor een mooi, expressief gezicht.

Niemand hoeft naar Japan te reizen om verleidelijke Shiseido make-up te kopen. Het internet biedt het hele assortiment Shiseido make-up online aan tegen voordelige prijzen en nodigt je uit om het uit te proberen.

Shiseido make-up als spiegel van het zelfvertrouwen van de moderne vrouw

Dick Page, artistiek directeur van Shiseido Make-up, karakteriseert foundation en gezichtsmake-up als een uitdrukking van de persoonlijkheid van een vrouw en een spiegel van haar zelfvertrouwen. In tegenstelling tot kleurenmake-up, die modetrends weerspiegelt en vooral bedoeld is om plezier te geven, is foundation een heel persoonlijke, serieuze aangelegenheid. Hij adviseert om de make-up in helder daglicht uit te proberen, zodat de kleur precies op de huidskleur kan worden afgestemd.

Shiseido make-up maakt indruk door zijn bijzonder intensieve hydraterende werking. De vloeistoffen, crèmes en poeders bieden niet alleen een uitstekende dekking. Ze dringen diep door in de cellen en versterken hun weerstand. Speciale formules verminderen de vorming van melanine. Dit minimaliseert pigmentvlekken, egaliseert de teint en geeft de huid een zeer egaal uiterlijk. Het gezicht krijgt een fascinerende gloed.

Shiseido make-up heeft een betoverend zachte, fluweelachtige textuur. De lichte vloeistoffen verspreiden zich gemakkelijk en zijn nauwelijks zichtbaar op de huid. Dit komt door de bijzonder hoogwaardige grondstoffen en ingrediënten die de Shiseido cosmetica in alle gevallen kenmerken. Shiseido make-up is dermatologisch getest en niet-comedogeen. De producten verstoppen de poriën van de huid niet en laten de huid op natuurlijke wijze ademen.

Ondanks de uitstekende eigenschappen is Shiseido make-up goedkoop. Er zijn veel manieren om de waardevolle producten van Shiseido Make-up online te kopen.

Exclusieve crèmes en poeders voor perfecte Shiseido make-up

Dankzij jarenlang dermatologisch onderzoek en de ontwikkeling van de Luminous technologie is het traditionele bedrijf Shiseido erin geslaagd unieke foundations en poeders te creëren die de huid er fris, natuurlijk, stralend en gezond uit laten zien. Geïnteresseerde dames kunnen de volgende productlijnen van Shiseido Make-up tegen voordelige prijzen online kopen:

De Poor Smoothing Corrector en Refining Makeup Primer egaliseren effectief zichtbare poriën, fijne lijntjes en een ongelijkmatige teint. De zachte vloeistoffen voeden en versmelten naadloos met elke huid- en make-uptint. Ze hebben een matterend effect en blijven de hele dag effectief.

Foundations van Shiseido zijn verkrijgbaar als vloeistof, crème, compact poeder of stick. Alle producten zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en zijn voorzien van een zonbeschermingsfactor. De Synchro Skin Lasting Liquid werd in 2017 bekroond met een Marie Claire award. De foundation in de vorm van een compact poeder is niet alleen volledig olievrij. Hij absorbeert ook oliedeeltjes van de huid en behoudt urenlang zijn matterende werking. De Synchro Skin Glow Luminizing Fluid is een fascinerende foundation die samensmelt met de huid, haar hydrateert en haar helderheid maximaliseert. Een speciaal spiegeleffect dat fijne lijntjes camoufleert maakt de Radiant Lifting Foundation uniek. De toepassing van de principes van optische fysica brengt de lichtstralen op één lijn en kan schaduwen egaliseren. De huid ziet er jeugdig en stralend uit. De zeer effectieve verzorgende complexen in de foundation maken de huid elastisch en bijzonder soepel.

Shiseido Concealer is verkrijgbaar als stick voor de neus, de wangen en het gebied rond de ogen. Het camoufleert huidirritaties en donkere kringen. De was biedt een perfecte dekking, past zich perfect aan de huidskleur aan en laat de huid zijdezacht aanvoelen.

Shiseido poeder, Shiseido blusher en blush zetten de dame in het juiste licht. Met fascinerende, schitterende kleurschakeringen kunnen expressieve accenten worden gezet. De 7 Lights Powder Illuminator is bijzonder indrukwekkend en tovert prachtige effecten op het gezicht, afhankelijk van de druk en de richting van de penseelstreek. De fijne kleurdeeltjes in zeven tinten, variërend van roze en violet tot rijk bruin, zorgen samen voor unieke accenten op het gezicht. Het lichte Translucent Loose Powder heeft een extreem gladde consistentie en omhult de gezichtshuid als een sluier van fijne zijde. Het poeder bevat zachte satijnparels die een delicate parelmoerglans op het gezicht brengen en bij elke kleurtint van de foundation passen.

Lady Gaga als reclamefotograaf

De unieke eigenschappen van de luxeproducten van Shiseido hebben ook Lady Gaga over de streep getrokken. In december 2014 stelde ze zichzelf daarom beschikbaar als testimonial voor de prachtige make-up assortimenten van Shiseido Kosmetik. Ze had één voorwaarde: ze wilde zichzelf fotograferen. Voor de Shiseido Nieuwjaarscampagne 2015 zit er geen professionele modefotograaf achter technisch geavanceerde camera's. Lady Gaga neemt haar stijlvol elegante poses zelf als selfies met haar smartphone. Dit resulteerde in een totaal van 50 shots van het egale gezicht van de New Yorkse artieste, zorgvuldig opgemaakt met de verfijnde make-up van Shiseido. Elke selfie van Lady Gaga is afgedrukt in een ander Japans tijdschrift. Helaas is de campagne beperkt tot Japan. De foto's worden niet buiten het land gepubliceerd.

De make-uplijnen van Shiseido zijn ontworpen voor elk huidtype. Ze geven vrouwen de mogelijkheid om het aanbrengen van make-up te combineren met kalmerende, zeer effectieve huidverzorging. Naast make-up biedt Shiseido ook bijpassende accessoires. De Perfect Foundation Brush maakt het aanbrengen van foundation, poeder en blusher gemakkelijker. Dick Page geeft waardevolle tips voor een perfecte, stralende teint met make-up van Shiseido in een korte videoreeks uit 2014.

Shiseido make-up is een indrukwekkend cosmeticaproduct dat luxe, uitstraling, welzijn en verzorging uitstraalt. Het is op maat gemaakt voor moderne, zelfbewuste vrouwen van alle leeftijden.

Ogen +

Ooit opgericht door een voormalig hoofdfarmacoloog van de Japanse marine, is Shiseido altijd een pionier geweest als het gaat om innovaties op het gebied van oogcosmetica. Geavanceerde technologieën laten vrouwenogen sprankelen.

Expressieve nadruk voor de 'spiegel van de ziel

Spiegel van de ziel' noemen de Japanners niet alleen de ogen. Het spreekt voor zich dat het luxelabel speciale zorg besteedt aan Shiseido mascara, oogschaduw, eyeliner en wenkbrauwpotlood. Naast Shiseido parfum, make-up, gezichtsverzorging en Shiseido huidverzorging spelen de productlijnen voor oogmake-up een belangrijke rol in het brede assortiment van het bedrijf. Het paradepaardje is de Shiseido mascara, die op grote schaal online verkrijgbaar is. Afgestemd op het type wimpers en de manier van aanbrengen, is de exclusieve Shiseido mascara verkrijgbaar in verschillende vormen en designs. Het internet biedt de mogelijkheid om Shiseido mascara te kopen tegen een gunstige prijs.

Shiseido mascara - prachtige oogmake-up voor zelfbewuste uitstraling

Shiseido mascara is een snelle en gemakkelijke manier om glamoureuze, perfect uitziende wimpers tevoorschijn te toveren. Dick Page, Artistic Director van Shiseido, adviseert om drie soorten Shiseido mascara te gebruiken: eerst een mascara met een verlengend effect, dan een volumineuze mascara. De laatste stap is een zogenaamde defining mascara voor extra expressiviteit.

Shiseido heeft exclusief voor de nieuwe mascara's uit de Full Lash Multi-Dimension lijn een bijzonder flexibel borsteltje ontwikkeld. Zelfs de fijnste wimpers op moeilijk bereikbare plaatsen kunnen bewonderenswaardig worden opgemaakt.

Bij het creëren van Shiseido oogschaduw was het doel van het glamourlabel om een harmonieuze balans te bereiken tussen schoonheid, textuur en het plezier van schitterende kleuren. Naast verhelderende en subtiel glanzende oogschaduws is de nauwelijks waarneembare Paperlight Cream Eye Colour bijzonder fascinerend. Het is geïnspireerd op Washi, het traditionele Japanse papier. Goede online winkels bieden de kans om Shiseido mascara te kopen.

Shiseido eyeliner en Shiseido wenkbrauwpotlood maken de indrukwekkende oogmake-up van het cultlabel compleet.

Verfijnde make-up die vakkundig wordt aangebracht

Waardevolle applicatietips kunnen het effect van verfijnde make-up vaak versterken. Make-up artist Dick Page geeft handige tips voor het aanbrengen van Shiseido mascara, oogschaduw en wenkbrauwpotlood in korte videofragmenten, die ook beschikbaar zijn in het Duits. Hij laat zien hoe je wenkbrauwen optisch voller kunt maken met de producten van het label. Bij het gebruik van oogschaduw adviseert hij een harmonieuze gradatie van ten minste drie tinten. De heldere kleuren van Shiseido 's oogschaduw maken het gemakkelijk om perfect gecoördineerde kleurcollecties met een zijdeachtige textuur samen te stellen. Ze worden aangeboden in veelzijdige kleurencombinaties en zijn, net als de Shiseido mascara, verkrijgbaar tegen betaalbare prijzen.

Het wordt aanbevolen om de betoverende oogschaduw in twee stappen aan te brengen, vóór mascara en eyeliner. In de eerste stap wordt het poeder aangebracht vanaf de wimperlijn tot aan de oogplooi. Pas daarna moeten verdere lagen worden aangebracht.

Shiseido oogmake-up is een heel bijzondere ervaring dankzij de zacht verzorgende actieve complexen met een indrukwekkende kleurbriljantie. Het geeft vrouwenogen een speciale expressiviteit en is zeer langhoudend. Mascara, oogschaduw, eyeliner en wenkbrauwpotlood zijn uitstekende productlijnen van Shiseido Make-up en Shiseido Cosmetics. Ze benadrukken de persoonlijkheid van de moderne vrouw op een spannende, sensuele en vrouwelijke manier. Als je de producten eenmaal hebt geprobeerd, wil je al snel niet meer zonder. Er zijn veel mogelijkheden om dat te doen. Het internet staat vol met mogelijkheden om de fascinerende Shiseido mascara online te kopen.

Lippen +

De lipcosmeticaproducten van Shiseido zijn verkrijgbaar in verschillende spannende tinten, zodat alles van boosaardig en sexy tot speels en meisjesachtig erbij zit. Naast de spannende kleuren wordt de huid gehydrateerd en optimaal verzorgd.

Shiseido lippenstift - spannende kleuren voor het symbool van vrouwelijkheid

Het aanbrengen van kleur op de lippen is de oorspronkelijke vorm van alle make-up. De Japanners zien het als het symbool van vrouwelijkheid bij uitstek. Shiseido lipstick, gloss en Shiseido lip liner zijn daarom niet voor niets bijzonder uitstekende producten van het label. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende texturen, maar zijn vergelijkbaar in hun uitzonderlijk hoge kwaliteit, fascinerende kleurbriljantie en verbazingwekkende duurzaamheid.

Wie online op zoek gaat naar Shiseido lippenstift, vindt een breed scala aan kleuren om uit te kiezen. Dit betekent dat elke dame de perfecte Shiseido lippenstift kan kopen die bij haar type en gelegenheid past. Het is vooral prettig dat gloss, lipliner en Shiseido lippenstift tegen voordelige prijzen worden aangeboden.

Shiseido lippenstift - betoverende glans en topkwaliteit

Het verrassend brede kleurengamma heeft de juiste Shiseido lippenstift voor elk type en elke gelegenheid. Subtiele, elegante kleuren passen perfect bij een zakelijke outfit. Felle, intense kleuren zijn ontworpen voor speciale gelegenheden. De Perfect Rouge lijn maakt indruk met 13 kleuren, variërend van speels roze tot violet. Het is een uitdrukking van schoonheid en perfectie. De fascinerende kleuren geven de lippen ook een exquise verzorging die de textuur van de huid merkbaar verbetert.

De Lacquer Gloss van Shiseido combineert geavanceerde technologie met artistiek meesterschap. De inspiratie hiervoor werd geleverd door de traditionele Japanse lakkunst. Met zijn transparantie geeft de gloss, die verkrijgbaar is in acht betoverende kleuren, de lippen een ochtendfrisse glans.

De lipliner belooft Shiseido lipstick en gloss langer te laten houden. Het Smoothing Lip Pencil accentueert de contouren van de lippen zacht en expressief. Het is verkrijgbaar in acht verschillende kleuren.

Nieuwe kleuraccenten door texturen te mengen

Dick Page, Artistic Director Make-up Development bij Shiseido, raadt aan om meerdere lagen lippenstift met verschillende texturen te proberen in plaats van verschillende tinten. Ze geven de kleur extra tinten en creëren nieuwe, opvallende effecten.

In een twee minuten durende videosequentie legt Page uit hoe speciale accenten kunnen worden bereikt door Shiseido lippenstift en lipgloss te combineren. Voor een elegante, vrouwelijke look kiest hij een donkerrode lippenstift die wordt aangebracht met een penseel. Zo heb je optimale controle bij het invullen van de contouren. De artiest brengt helder gouden lipgloss aan over de lipstick om een betoverend effect te creëren.

Dick Page vult een lippenstift in fel, knalroze aan met lipgloss in dezelfde kleur. Hij gebruikt dit echter alleen om de onderlip te benadrukken. Door deze truc ziet de make-up er bijzonder stralend en fris uit. Geïnteresseerde dames kunnen de Shiseido lippenstift die Page gebruikt online kopen.

Lipstick, lipgloss en lipliner van Shiseido schitteren door hun uitstekende, veelzijdige kleuren, indrukwekkende texturen en intensief verzorgende werking. Van subtiel elegant tot opwindend gedurfd, het label presenteert een breed scala aan kleurnuances voor elk type en elke gelegenheid. De crèmige lipsticks bevatten ook verzachtende hydraterende complexen om de lippen te voeden. De luxueuze make-uplijnen voor de lippen maken indruk met hun hoogwaardige ingrediënten, betoverende kleurintensiteit en bijzonder lange houdbaarheid. Ze zijn een prachtige manier om je eigen persoonlijkheid op een stijlvolle en expressieve manier te benadrukken. Goede online winkels maken het mogelijk om de fascinerende Shiseido lippenstift tegen een gunstige prijs te kopen.

Haar +

Shiseido biedt innovatieve verzorgingstechnologie voor elk haartype en elk haarprobleem. Of het nu gaat om beschadigde haarstructuur, uitgeputte haargroei of vettig haar - het Japanse bedrijf Shiseido biedt al sinds 1915 de juiste oplossingen.

Sonnencreme +

Als oudste cosmeticafabrikant ter wereld biedt Shiseido een breed scala aan zonbeschermingsproducten die zowel zeer effectief zijn als zeer goed door de huid worden verdragen. Alle zonbeschermingsproducten van Shiseido zijn waterproof en zweetbestendig.

Shiseido zonnebescherming voor de beste tijd van het jaar

Het luxueuze traditionele Japanse label heeft de zeer effectieve Shiseido zonnebrandcrème ontwikkeld voor de zomer en vakantie. Tientallen jaren ervaring en dermatologisch onderzoek liggen ten grondslag aan de speciale beschermende en verzorgende werking van de producten. Intelligente verzorgingscomplexen die reageren op stress revitaliseren de natuurlijke weerstand van de huid en zorgen voor onbezorgd zomerplezier. Schadelijke UV-straling wordt effectief weggefilterd met zonbeschermingsfactoren van zes tot 50. Naast bescherming en verzorging maakt Shiseido zonbescherming indruk met een betoverende, frisse geur.

Exquise zonverzorging hoeft niet duur te zijn. Online winkels en boetieks bieden de waardevolle Shiseido zonbescherming tegen voordelige prijzen. Het internet biedt de mogelijkheid om Shiseido zonbescherming online te kopen.

Shiseido zonbescherming - kostbare actieve ingrediënten, precies afgestemd op elk huidtype

Shiseido zonbescherming is uitgerust met de exclusieve WetForce technologie. Deze verlengt de beschermende werking van de verzorgingslijnen bij contact met water. De zonverzorging heeft een zijdezachte textuur. Het wordt snel door de huid opgenomen zonder resten achter te laten. De producten bieden betrouwbare bescherming tegen UVA- en UVB-straling. De door Shiseido ontwikkelde SuperVeil 360 technologie vermindert zichtbaar door licht veroorzaakte huidveroudering. Shiseido zonbescherming is waterproof, zweetbestendig en zandafstotend.

De Shiseido zonverzorgingslijn bevat producten voor gebruik op het gezicht, lichaam, ogen, lippen en haar. De Expert Sun Protection Lotion SPF 50 is een bijzonder mild, zeer effectief huidverzorgingsproduct. Naast mensen met een gevoelige huid is het ook ideaal voor kinderen. Expert Sun Aging Protection Cream verzorgt de huid tijdens het zonnebaden met een bijzonder langdurig anti-verouderingscomplex. Andere zonbeschermingsproducten zijn uitgerust met een zelfbruinende emulsie.

Rijke after sun crèmes en lotions voorzien de zongekuste huid van extra voedingsstoffen en zorgen voor een intensieve regeneratie. Luxe zonnemake-up maakt het Shiseido zonbeschermingsassortiment, dat overal online verkrijgbaar is, compleet. Het internet biedt een breed scala aan mogelijkheden om Shiseido zonbescherming te kopen tegen gunstige prijzen.

Fascinerende schoonheid in zonlicht

In 2015 ontving Shiseido de felbegeerde Marie Claire International Award voor de ontwikkeling van de WetForce-technologie voor gebruik in zonneverzorging. De award eert een uniek actief ingrediënt dat zonbescherming effectiever maakt wanneer het in contact komt met water.

De campagne voor de lancering van Shiseido zonverzorging trekt bijzondere aandacht. Net als bij de andere cosmeticaproducten van het label, werd de bekende Amerikaanse actrice en zangeres Amanda Seyfried aangetrokken als testimonial voor de advertentie en reclamefoto's. Ze was gekleed in een witte bikini. Gekleed in een witte bikini poseert ze fris en verzorgd in de branding van de oceaan. Beschermd door Shiseido zonverzorging kan zelfs het felle zonlicht de blonde actrice niet deren. Reden te meer om de luxe Shiseido zonnebrandcrème aan te schaffen.

Wie droomt er niet van zonnebaden aan de bruisende zee? Effectieve zonbescherming is nodig om ervoor te zorgen dat je droomvakantie een dierbare herinnering blijft. Anders kunnen een droge huid en zichtbare rimpels het plezier van een bruin kleurtje snel verpesten. De waardevolle zonverzorging van Shiseido biedt niet alleen effectieve bescherming tegen UVA- en UVB-stralen, maar verzorgt de huid ook op milde wijze en zorgt voor extra vocht en rijke voedingsstoffen. Zo wordt zonnebaden een weldadig plezier zonder spijt, zelfs voor de gevoelige huid.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de merk Shiseido in vergelijking met de SRP