Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie
Hugo Boss

Hugo Boss kopen tegen een gunstige prijs

Meer info +

Een Hugo Boss parfum - klassiek, elegant en helemaal niet conservatief.

Moderne elegantie en heldere lijnen: Dat is waar het merk Boss en de vele creaties van het bedrijf vandaag de Hugo Boss dag over gaan. Talrijke producten zijn inmiddels onder de bekende naam op de markt verschenen en het is moeilijk voor te stellen dat ze niet meer nodig zijn. De selectie van Hugo Boss parfums die goedkoop online gekocht kunnen worden is breed.

In de kledingindustrie worden klassieke herenpakken en -jassen aangevuld met alle soorten kleding, zoals zwemkleding, ondergoed, broeken en bovenkleding. Accessoires en schoenen van Boss zijn ook verkrijgbaar. Ook hier houdt de gelijkheid niet op: dus de dames van de baas kunnen zich ook volledig aankleden.

Alleen op het gebied van kinderen blijft de gelijkheid nog ver achter. Terwijl de kindercollectie voor jongens al verkrijgbaar is in de kleinste babymaten, kunnen meisjes zich alleen in de onderbouw van het huis aankleden, of beter gezegd, aangekleed worden. In de rubriek geschenken vindt u alles wat uw hartje begeert: van paraplu's en dasspelden tot de meest geurige: een Hugo Boss parfum.

De geschiedenis van het label Hugo Boss

Elk Hugo Boss parfum heeft een lange geschiedenis. Toen Hugo Ferdinand Boss het bedrijf in 1924 in Baden-Württemberg oprichtte, had hij niet zo'n groot assortiment producten bedacht. Het was eerder een Duits textielbedrijf dat gespecialiseerd was in de productie van werkkleding. Toen de oprichter in 1948 overleed, nam zijn schoonzoon de leiding over en werden de eerste mannenpakken onder zijn leiding geproduceerd. Toen zijn zonen in 1967 het bedrijf overnamen, hielden ze gelijke tred met de tijd: er werd een hoofdontwerper aangenomen en er was een grote factory outlet die in de loop der tijd groeide.

In 1991 verwierf de Italiaanse Marzotto Groep het familiebedrijf door middel van een meerderheidsbelang en slechts twee jaar later werd, naast het klassieke merk Boss, de sportieve Hugo mannenlijn op de markt gebracht. In 1997 volgde een vrouwencollectie, die na enkele aanvankelijke moeilijkheden en diverse herstructureringsmaatregelen haar eerste successen kon boeken. Zo vaak als het topmanagement van het bedrijf veranderde, werd het productassortiment voortdurend uitgebreid.

Wat Hugo Boss zijn geuren zo bijzonder maakt....

De Amerikaanse groep Procter & Gamble verwierf de licentie om geuren te produceren en te distribueren onder de naam DuftkreationenHugo Boss . Een Hugo Boss parfum vervolledigt het assortiment, want er zijn geuren in bijna alle denkbare richtingen.

Heldere vormen en traditie hebben altijd de naam Hugo Boss belichaamd. Deze principes worden consequent nagestreefd in de kledingsector en worden ook in de andere producten altijd nageleefd. De verschillende series van het Hugo Boss parfum, die de merknaam Boss dragen, worden gedistribueerd door Coty.

Dit Amerikaanse bedrijf van Franse origine heeft zijn hoofdkantoor in New York en de marketing van de parfums van de parfums vindt Hugo Boss plaats door de verwerving van de merklicentie. Zo is de signatuur van het merkimperium Hugo Boss duidelijk herkenbaar en weerspiegelt deze duidelijk het karakter van het huis. Net zoals de afzonderlijke collecties van het bedrijf voortdurend veranderen, verandert ook de parfumindustrie voortdurend.

Het concept van geuren van Hugo Boss

De parfums passen bij de individuele stijlen en modetrends en onderstrepen de individuele kracht van het karakter van de drager. Ze zijn draagbaar voor elke gelegenheid, of het nu gaat om festiviteiten, op kantoor of met vrijetijdsactiviteiten. Veel klassieke geuren worden verder ontwikkeld en verfijnd, zodat er voortdurend nieuwe Hugo Boss parfums op de markt verschijnen. Veel parfumseries, die over het algemeen een duidelijkere structuur hebben, zijn ontworpen voor zowel vrouwen als mannen.

En toch zijn er natuurlijk ook geuren en verzorgingsproducten die speciaal voor vrouwen en mannen zijn ontwikkeld. De meeste geuren uit de serie gaan vergezeld van verzorgingsproducten met dezelfde geur, zoals deodorants en lichaamsreinigings- en verzorgingsproducten. Elk Hugo Boss parfum is dus niet alleen op maat gemaakt voor hem en haar in de ware zin van het woord, maar ook op maat van het type.

Alle denkbare geursamenstellingen zijn beschikbaar. Zo ontvangt de conservatieve man verzorgingsproducten en zijn Hugo Boss parfum in een klassiek elegante geur. Deze klassiek elegante geur is ook zorgvuldig samengesteld voor vrouwen die de voorkeur geven aan een meer conservatieve en discrete geur en verzorging.

De Boss Hugo Parfum sectie biedt een passend assortiment producten voor zowel de ambitieuze man als de aspirant-vrouw die op zoek is naar succes. De keuze aan geuren is net zo gevarieerd als de verschillende dragers zelf: jong, sportief, modern, zelfverzekerd, gepassioneerd, sensueel of klassiek elegant.

Deze beroemdheden houden van Hugo Boss

Zo belichaamt elk Hugo Boss parfum niet alleen de individuele karaktereigenschappen van de drager, maar onderstreept het ook de meest uiteenlopende karaktereigenschappen bij verschillende gelegenheden, zoals in de professionele of privé-omgeving.

Het is veelzeggend dat verschillende persoonlijkheden het parfum vaak hun eigen vertrouwde gezicht geven, afhankelijk van de eigenschappen van de respectieve geuren. Al in een vroeg stadium vertrouwde het bedrijf Boss op prominente rijpaarden die de collecties vertegenwoordigden. David Beckham was de eerste die de naam Baas een persoonlijk, expressief gezicht gaf.

In de reclame voor de verschillende geuren uit het huis Hugo Boss waren tal van beroemdheden de inspiratiebron voor het ene of het andere Hugo Boss parfum. Gwyneth Paltrow, een internationaal geprezen actrice, belichaamt de verschillende nuances van een vrouw die de geuren van de vrouwen van de baas waardeert. Ze gaf de geurenreeksen Boss Nuit pour Femme en Boss Ma Vie een gezicht.

Sienna Miller, Brits-Amerikaans model, actrice en modeontwerpster zelf, was ook het gezicht in de reclame voor de vrouwengeur Boss Orange. In de Hugo Boss mannenparfum afdeling, is de lijst van beroemdheden is een beetje langer: de acteur Orlando Bloom was het gezicht van de advertentie voor Boss Orange Man. De acteur Ryan Reynolds was de sensueel aantrekkelijke belichaming van de geur Boss Night.

De flacons van de geuren van de Hugo Boss

De Schotse acteur Gerard Butler was de charmante en klassiek elegante man die de parfumserie Boss Bottled omringde en perfect vertegenwoordigde. Het recente reclame-icoon voor een baasparfum is ook een acteur. De Britse Theo James symboliseert de charismatische en zelfverzekerde man van vandaag die elk Hugo Boss parfum met al zijn voordelen waardeert. Zo verschillend als de verschillende geurseries zijn, zo verschillend zijn ook de parfumeurs achter de individuele geuren.

Achter bijna elke geur zit een andere creatieve neus die allerlei geuren heeft samengebracht om een perfect akkoord te creëren. Het ontwerp van de flacons is ook individueel en aangepast aan de respectievelijke geurbeschrijvingen. In vrouwengeuren wordt het beeld gedomineerd door langwerpige flacons, vaak met de flacon schuin geplaatst. Deze flessen doen sterk denken aan de wortels van het bedrijf Boss, schetsen voor modecreaties, lange silhouetten met schuine hoofddeksels aan het einde.

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Hugo Boss met vier sterren of meer
4,97 uit 5 sterren — op basis van 43 klant adviezen
Commentaar van Roelof Dirkx
Perfect product!

Bestelling is zeer vlot verlopen, dit tijdens de feestdagen. Geweldige klantenservice. Het product was perfect verpakt, veilig en stevig. Product is zoals je in Belgische parfumeries vindt, alleen een stuk goedkoper! De reuk is zacht maar lekker fris. Het geeft een bijkomende toets van vertrouwen. Ik zit in de verkoop en om dan als gladjanus te ruiken, wordt niet aangeraden. Hugo Boss Hugo Men is de perfecte aanvulling aan je voorkomen! Eenvoudig te bestellen, online betalen en gemakkelijk de status van je bestelling en pakket op te volgen. Waarom nog naar een winkel gaan? Gewoon op het internet gaan en bestellen!

Commentaar van Roelof Dirkx
Perfect

Bestelling is zeer vlot verlopen, dit tijdens de feestdagen. Geweldige klantenservice. Het product was perfect verpakt, veilig en stevig. Product is zoals je in Belgische parfumeries vindt, alleen een stuk goedkoper! Eenvoudig te bestellen, online betalen en gemakkelijk de status van je bestelling en pakket op te volgen. Waarom nog naar een winkel gaan? Gewoon op het internet gaan en bestellen!

Commentaar van Bruno
vlotte bestelling/levering mooie prijs

Dit is de eerste maal dat ik via deze site Parfum koop. Ik was er iets weigerachtig voor omdat ik weet dat er nogal wat namaak op het internet circuleert. Maar het product voldoet 100 % aan de verwachting. Het kan eenvoudig besteld worden . Parfun is enkele dagen later geleverd . Fles zit in originele verpakking. Alles pico bello in orde. Een echte aanrader

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
  ·   Maximale besparingen van een product van de merk Hugo Boss in vergelijking met de SRP
vandaag tot-69%1