Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Meer informatie:

Het concept

Als een van de wereldwijde marktleiders op het gebied van nagelverzorging, kleur- en effectlakken biedt OPI Classics niet alleen de beste kwaliteit, maar ook een zeer divers assortiment kleurnuances. De texturen kenmerken zich door hun eenvoudige hantering en streeploze aanbrenging. Ze zijn ook zeer ondoorzichtig en kleurintensief. Langdurig en resistent resultaat, dat niet versplintert, maakt de nagellak van OPI de favoriet van veel dames en ook professionals. Zo is een professionele manicure en pedicure ook thuis mogelijk.
De verven inspireren met hun grappige en fantasierijke namen, die elke nuance een hoge herkenningswaarde geven. Beperkte edities, waaronder series geïnspireerd op nieuwe films, boeken en dergelijke, vervolledigen de collectie met tijdloze klassiekers. De nagellak is wereldwijd in meer dan 100 landen verkrijgbaar en wordt aangevuld met een reeks nagelverzorgingsproducten, -vijlen en meer. Het Amerikaanse bedrijf is ook betrokken bij vrijwilligersprojecten die gespecialiseerd zijn in vrouwenorganisaties op het gebied van gezondheid, onderwijs en geweld tegen vrouwen.
Ook de DKMS-organisatie voor het zoeken naar beenmergdonoren wordt ondersteund. OPI is opgericht en heeft zijn hoofdkantoor in Hollywood, Californië. In 1981 creëerde George Schaeffer het merk als Odontorium Products Inc. Aanvankelijk richtte de onderneming zich op tandheelkundige producten voordat Suzi Weiss-Fischermann en de biochemicus R-Eric Montgomery bij het bedrijf kwamen. Vanaf dat moment specialiseerde het bedrijf zich in nagelverzorging, nagellakken en andere producten.
Het assortiment werd steeds diverser, zo was er ook een serie met kleurlakken voor honden met Pawlish. Kenmerkend voor OPI is de samenwerking met veel Hollywoodproducten. Exclusieve verven waren bijvoorbeeld te zien in Natürlich Blond 2 of Alice im Wunderland. Beperkte collecties op James Bond, de Muppets, 50 tinten grijs of ook met beroemdheden als Mariah Carey maken nagellak begeerde verzamelobjecten.

Het design

OPI Classics Nail Polishes hebben een uniform design met een bolvormige glazen fles. Het logo van het merk kan gezien worden als een reliëf op de bovenkant van het zwarte deksel. Het kunststof deksel heeft een licht ruw oppervlak en biedt daardoor een goede houvast en vergemakkelijkt nauwkeurig aanbrengen. De kwast is ook van studiokwaliteit en helpt bij exact schilderen.
Het logo en de letters van het merk zijn zwart op de fles te zien. De kleurnuance vindt u als sticker aan de onderzijde van de fles. Een betoverend ontwerp voor even betoverende producten die onmisbaar zijn geworden in de schappen van internationale parfumerieën.

Het assortiment

OPI Classics combineert talrijke klassieke en altijd actuele kleurnuances. Alle nagellakken overtuigen door hun goede dekkracht, lange houvast en weerstand tegen afschilferen of verbleken. Vooral bij donkerdere varianten moet een grondlaag worden gebruikt om vlekvorming op de nagels te voorkomen. Een geschikte toplaag kan de levensduur van de manicure of pedicure nog verlengen. Geïnspireerd door de edelsteen amethist, de paarse OPI Classics Nagellaqué B30 Paars met een Purpose met een parelmoer afwerking. Een klassiek paars is F13 Louvre me Louvre me not. Een mix van dieprood en violet is I43 Black Cherry Chutney. Een donkere Bourgondische toon met violette invloeden is F62 In de Cable Car-Pool Lane. Een lichtere pruimentoon is E50 Pamplona Paars, terwijl D01 Lincoln Park At Midnight is een donkere aubergine-toon.
Bijna zwart is de variatie W42 Lincoln Park After Dark. Een donkergrijs met een rood-violette glans is R59 Middernacht in Moskou. Een glinsterende variant van donkergrijs en violet is H49 Meet Me On the Star Ferry. Een lila tint zoals op de altijdgroene is E74 Je bent zo'n Boedapest, terwijl B29 Do You Lilac It? is een iets donkerder lila, terwijl A66 Waar deed Suzi's Man-go? Met een romige glans is A65 I Gewoon Cope-Acabana niet een fel zon geel. De B66 De "It" kleur is iets donkerder geel. Een mengsel van rood, oranje en roze is B76 OPI op Cillins Ave, terwijl A67 Toucan do It Als je probeert is een tropisch oranje / koord. De kleur A69 Live.Love.
Carnaval is een lichtere variant van koraal met een even intense kleur. Een versie met een glanzende afwerking is B38 Bright Lights. De klei H43 Hot and Spicy is een bruinachtig koraal. Een oranje tint zoals een cantaloupe meloen is te vinden in T23 Zijn we er nog! H47 Een goede mandarijn is moeilijk te vinden ziet eruit als sinaasappelschillen. Een roze rood als Chianti is H08 Ik ben niet echt een serveerster, terwijl A70 Red Hot Rio is een robijnrood. De Oranje Rood A16 De Trill van Brazilië is ook geïnspireerd op de levendige metropool Brazilië. De oranjerode van M21 My Chihuahua beetjes is iets roze, terwijl H42 Red My Fortune Cookie een meer oranje variant is.
Hollandse tulpen zijn het model voor L60 Hollandse tulpen, een intens roze met roodachtige delen. Natuurlijk behoort een grote keuze aan rode tinten ook tot de klassieke nagellak. De toon W52 Got the Blues for Red heeft blauwachtige ondertonen. Het klassieke rood, dat al jaren deel uitmaakt van de OPI serie, is L72 OPI Red. Een helder rood met parelmoer glans is R53 op Affair in Red Square, terwijl N25 Big Apple Red is geïnspireerd door appelrood. De kreeft was het model voor de glinsterende rode tint T30 ik eet Mainely Lobster, terwijl het koraal van L64 Cajun Garnalen is geïnspireerd door gebakken garnalen. De nagellak H61 Red Lights Ahead...Waar is de nagellak in koraalrood.
Het felrode van Z13 Color So Hot It Berns is geïnspireerd op de Aprés Ski in Bern. Een wijnrood met bruine delen is L87 Malaga Wijn. Net als bietenbieten combineert B78 Miami Beet donkerrode en violette elementen en een glinsterend satijnen wit is L03 Kyoto Pearl, een klassieker voor eenvoudige en tijdloze manicures. Een sneeuwwit met puur karakter is H22 Funny Bunny, terwijl L00 Alpine Snow een bedekt sneeuwwit is. De Nuance P61 Samoan Sand is een warm beige met roze tinten. De nagellak S96 Sweet Heart is een klassiek pastelroze, terwijl H38 I Think in Pink een sterk kauwgomroze is.
Een lichtere variant is S86 stoombad, terwijl S78 altaar Ego een roze is met paarse ondertonen. Een medium roze is GO1 Aphodites Pink Nightie, terwijl B56 Mod About You is een crème afwerking roze. Een warme rosaton is te vinden met L12 Coney Island Cotton Candy. Een klassiek meisje-roze met glans is R44 Princesses Regel! Achter de grappige naam G20 is mijn allereerste Knockwurst een roze met beige nuances, terwijl de A15 Dulche de Leche een lichtere variant is van dezelfde kleurfamilie. Een meer klassieke roze is S79 Rosy Future, terwijl H19 Passion is een delicate pastel roze met een pure afwerking.
De kleur F28 Step Right Up! is een bijna wit roze met een transparante afwerking. De delicate toon F16 Tickley my France-y komt uit de familie Mauve. Een heldere framboos roze met paarse tinten is A46 Koala Bear-Y. Een klassiek hot roze is B86 korte broek verhaal, terwijl H59 Kus me op mijn Tulpen is een even kleurrijke medium roze. Een flamingo roze is B77 Feelin' Hot-Hot-Hot! B31 Flashbulb Fuchsia daarentegen is een donkere fuchsia met roze en violette delen. taupe is een favoriet onder de noedeltinten, omdat het grijze en beige en violette tinten combineert. A61 Taupe Less Beach is de bijpassende verfschaduw die past bij de trendkleur.
Een middelgroot taupeton is B85 Over de Taupe, terwijl G13 Berlin There Done dat is een donkerdere versie. F15 Je weet niet dat Jacques nog donkerder en grijzer is. Een lichtere variant in Mauve/Taupe is A60 Don't Bossa Nova me Around, terwijl A62 I Saol Paulo Over There is a Mocha brown. Met A63 OPI Scores a Goal is een zeer diepe chocolade bruin beschikbaar, een diepe jungle groen is A64 Amazone Amazoff, terwijl H45 Jade is de Nieuwe Zwarte is een jade groen. Een bijna zwart grijs met olijfgroene invloeden is achter G21 No! Nee! Nee, OK. Fijn! Een lichtgroene variëteit die doet denken aan fruitige druiven is de B44 Gargantuan Green Drupe.
De Nuance R54 Russische marine is een diep indigo blauw. De toon E72 OPI...Eurso Euro is een klassiek marineblauw, terwijl E75 Cant Find My Czechbook een lichter aquaton is. Zoals de naam al doet vermoeden is B70 Dating A Royal een koningsblauw. Een donker middernachtblauw is B60 Light My Sapphire, en naast crème en parelmoer glans, OPI Classics biedt ook glinsterende nagellak poetsmiddelen. Een interessante mix van tingrijs en amethist is A59 Next Stop...De Bikinizone. Voor zilveren jubilea of andere speciale gelegenheden is A36 Happy Anniversary ideaal. Het glinsterende zilver heeft een metallic afwerking.
De Nuance T55 Pirouette My Whistle heeft een transparanter karakter en kan daarom ook gebruikt worden om andere verven een zilverkleurige glitter te geven. Een oude goudversie is B33 Up Front en Personal en ook Z19 Glitzerland is een donkerder glittergoud. Een donkerder tingrijs met glinsterdeeltjes is Z18 Luzern Tainly Look Pravelous. Ook het metallic zilvergrijs van F55 Havent de Foggiest bewijst dat grijs niet saai hoeft te zijn. Met B59 My Private Jet is er een sprankelende variatie in zwart grijs. De transparante basis van E71 Polka.com combineert blauwe en rode glitterdeeltjes in verschillende maten. B54 Teal the Cows come Home is een nautisch turkoois met glitter en een klassiek zwart zoals T02 Lady in Black in elke collectie thuishoort, omdat het op vele manieren gecombineerd kan worden of gebruikt kan worden als basis voor glitter vernissen.