Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Meer informatie:

Het concept

Op het gebied van huidverzorging heeft Sisley zich geconcentreerd op hoogwaardige producten op basis van actieve plantaardige ingrediënten. De doelgroep kan in principe omschreven worden als de veeleisende vrouw met verschillende huidtypen. Deze vrouw hecht veel belang aan natuurlijke ingrediënten en heeft tegelijkertijd een intensief effect. Ze neemt de tijd voor de zorg en gebruikt een product ook graag voor elk zorgprobleem. Uiteindelijk gaat het deze vrouw alleen om het effect van de producten.
Sisley gebruikt voornamelijk plantaardige werkzame stoffen. Aromatische oliën en hoogwaardige sheaboter voor een veeleisende huid. Het is gevoed en opgebouwd over een lange periode. Vochtinbrengende en hydraterende ingrediënten zoals rozenolie, magnolia-olie, kiwi, ginseng en ginkgo zorgen hiervoor. Sisley biedt ook een breed assortiment anti-aging producten om aan de speciale behoeften van de volwassen huid te voldoen. De gevoelige huid krijgt nieuwe weerstand tegen storende omgevingsinvloeden. Er zijn ook producten beschikbaar voor outdoor activiteiten.
Naast crèmes en vloeistoffen zijn er maskers en emulsies. De focus van Sisley ligt op onderzoek. Onderzoekers in de ontwikkelingslaboratoria zijn vrij om texturen van hoge kwaliteit te creëren. Dankzij hoogontwikkelde technieken is het voor hen mogelijk geworden om werkzame plantaardige stoffen in hoge concentraties te extraheren en alleen het beste in de producten op te nemen.
De producten van de Sisley gelaatsverzorgingsserie maken gebruik van synergie-effecten tussen de afzonderlijke werkzame stoffen om fytotherapie tot zijn recht te laten komen. De huid van de gebruiker wordt versterkt, gehydrateerd, gemineraliseerd en zichtbaar verjongd. De menging met waardevolle aromatische oliën heeft Sisley ook tot een sterke leverancier op het gebied van de fyto-aromatische therapie gemaakt. Sisley weet hoogwaardige ingrediënten te combineren met een unieke effectieve combinatie van werkzame stoffen.
Keer op keer worden er producten gemaakt die niet alleen voldoen aan de hoge eisen van de gebruikers, maar ook maximaal aansluiten bij de ideeën van het bedrijf. Wie Sisley gelaatsverzorgingsproducten gebruikt, kan er zeker van zijn dat hij zijn huid alleen behandelt met producten van hoge kwaliteit.

Het design

Het verpakkingsdesign van het Sisley gelaatsverzorgingsassortiment is een indrukwekkende combinatie van elegante eenvoud en enkele ingenieuze details. Opvallend is dat de buizen, flacons en blikjes allemaal een monochrome achtergrond hebben, afhankelijk van de serie in crèmewit, roze, limoengroen, bes of goud. Soms staat alleen de naam van het product en natuurlijk het karakteristieke logo op de verpakking.
In sommige gevallen worden echter ook strepen en een meer gedetailleerde uitleg van het product gebruikt. Het ontwerp is afhankelijk van de betreffende Sisley-serie. De buizen en flacons hebben nog opvallende strepen in het midden van de verpakking. De flessen en blikken zijn gemaakt van glas en de patronen hebben in dit geval een ander oppervlak. Over het geheel genomen is het een tijdloos ontwerp dat theoretisch kan worden uitgebreid met nieuwe kleuren.

Het assortiment

Sisley biedt verschillende gezichtsverzorgingsproducten aan. Op het gebied van anti-aging, rijke lotions en crèmes zijn beschikbaar voor selectie. Gebruikers kunnen kiezen uit Sisley Efficace Aux Lysats Végétaux Cream, Sisleyouth Day Cream, Sisley Huile Précieuse à La Rose Noir Rich and Luxurious, Sisley Hydra Global High Performance Hydration Day Cream, Sisley Collagène et Mauve Night Cream en Phyto-Aromatique Soin Intensif de Jour Cream.
De normale huid wordt perfect verzorgd met de Sisley Emulsion Ecologique, de All Day All Year Soin Essentiel de Jour of de prachtige huidbehandeling Sisley Hydra-Flash Formule Intensive. Sisley Complexe Aux Résines Tropicales is verkrijgbaar voor de vette en gemengde huid. De gevoelige huid wordt geregenereerd met de waardevolle dagcrème Sisley Creme Réparatrice au Beurre de Karité, de bijzonder rijke dagcrème Sisley Confort Extreme Soin de Jour of de rijke nachtcrème Confort Extreme de Nuit.
Alle huidtypen kunnen gebruik maken van Sisley Global Perfect Pore Minimizer Concentre serum, Ecologique Jour et Nuit gezichtsemulsie of Sisley Hydratante Creme au Concombre dagverzorging. Qua kleur bevat de verpakking van het Sisley gezichtsverzorgingsprogramma veel pasteltinten die symbool staan voor een bijzonder zachte verzorging. Vooral bij de anti-verouderingsproducten van Sisley zijn echter sterke kleuren te vinden, vooral bij de bijzonder intensieve producten.
Hier geeft de kleur het bijzonder intensieve effect aan. Ook bij het gebruik van metallic kleuren is een duidelijk onderscheid te zien. Alle gelaatsverzorgingsproducten van Sisley die gerelateerd zijn aan het antiverouderingsgebruik van goud, wat door meer volwassen vrouwen wordt geprefereerd. Andere producten bevatten eerder zilver. Het karakteristieke Sisley-logo is uiteraard op alle verpakkingen terug te vinden. Het ontwerp van de verpakking van Sisley Facial Care is verfijnd en duidelijk gericht op de veeleisende vrouw van alle leeftijden.