Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971
Meer informatie:

Het concept

De House American Crew is in 1994 opgericht door een Amerikaanse haarstylist. De reden: David Raccuglia had een visie. De visie om een zorgserie voor mannenhaar te ontwikkelen die hoogwaardige verzorging en individuele styling combineert met mannelijkheid.
Raccuglia was ervan overtuigd dat mannen al snel evenveel belang moesten en zouden hechten aan hun uiterlijk als vrouwen. Op dat moment was er echter een gebrek aan producten om dit mogelijk te maken. Raccuglia veranderde dit en legde de basis voor een verandering en voor een van de meest succesvolle en trendy kappers- en haarproductlijnen voor mannen van vandaag.
Tegenwoordig zweren niet alleen veel mannen, maar ook talloze professionele kappers en stylisten over de hele wereld bij het uitgebreide assortiment haarverzorgings- en stylingproducten van American Crew, speciaal gericht op mannenhaar. Maar wat maakt deze zorg zo bijzonder?
De producten van het huis zijn in de eerste plaats ontworpen voor dagelijks gebruik en zorgen voor een perfect gestileerde en toch mannelijke look zonder veel moeite. Daarbij komt het zorgaspect, dat in geen van de producten over het hoofd is gezien. Daarom zijn de American Crew Styling producten bedoeld voor mannen die niet alleen waarde hechten aan hun uiterlijk, maar ook aan de juiste verzorging en ongecompliceerde toepassing.
Het merk American Crew richt zich op modebewuste mannen en staat altijd voor de optimale combinatie van intensive care en perfecte en ongecompliceerde styling. Toen Raccuglia in 1996 met een fles esdoornsiroop het kantoor van een cosmeticawinkel in Chicago binnenkwam, wist hij dat mannen in de toekomst voor hun uiterlijk zouden zorgen, maar dat ze ook voor de perfecte look niet één ding zouden willen verliezen: hun mannelijkheid. Het brede assortiment van American Crew Styling producten heeft dit voor hen mogelijk gemaakt - en dat doen ze nog steeds.

Het design

American Crew Styling producten staan altijd voor optimale verzorging gecombineerd met perfecte en ongecompliceerde haarstyling. De lijn richt zich tot mannen of iedereen die meer waarde hecht aan mannelijke verzorging en styling. Dit komt uiteraard ook tot uiting in de vormgeving van het uitgebreide en gevarieerde productassortiment van de onderneming.
Alle American Crew Styling producten presenteren zich in een zeer mannelijk en nog nobeler design dan sportief. Dit wordt bijvoorbeeld verzekerd door eenvoudige vormen en containers zoals buizen of blikjes. De kleuren zijn meestal effen zwart. De etiketten van de producten, die verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren, zoals groen of bruin, met zwarte letters, geven accenten aan.

Het assortiment

Toen de Amerikaanse styliste David Raccuglia in 1996 American Crew oprichtte, was er nog sprake van een tekort aan verzorgings- en oversteekproducten specifiek gericht op mannelijke klanten. Lang voordat mannen zich meer bewust werden van hun uiterlijk, vermoedde Raccuglia echter dat dit al snel een probleem zou kunnen worden.
Maar voordat dit kon gebeuren, verhelptte hij de situatie met American Crew Styling producten en een grote selectie styling- en verzorgingsproducten voor het haar, die specifiek gericht waren op mannen.
Mannen hebben andere eisen en wensen die ze hebben voor hun dagelijkse haarverzorging en niet in de laatste plaats voor de regelmatige styling van hun haar. Ze willen bijvoorbeeld dat haarverzorging en styling snel en ongecompliceerd zijn. Toch moeten de stylingresultaten optimaal en ook langdurig zijn. En de mannelijkheid van de gebruiker moet behouden blijven ondanks de verzorging en styling van het haar.
American Crew is zich hiervan bewust: al zo'n twee decennia zorgt het ervoor dat mannen toegang hebben tot stylingproducten die aan al deze eisen voldoen.
Het uitgebreide assortiment dat het merk American Crew Styling vandaag de dag aanbiedt aan haar veeleisende klanten omvat een breed scala aan gels, crèmes en sprays waarmee haar eenvoudig, snel en betrouwbaar in de gewenste vorm kan worden gebracht. Op deze manier ondersteunen ze de trend en kijken ideeën van hun klanten, die mannen van alle leeftijden.
Het assortiment American Crew Styling producten omvat een Boost Powder, een Firm Hold Styling Gel, een Grooming Spray, een Light Hold Styling Gel, een Light Hold Texture Lotion, een Liquid Wax, een Pomade, een Superglue Hair Gel, een Grooming Cream King Edition, een Heavy Hold Pomade, een Molding Clay King Edition, evenals producten zoals een Ultramatte haarcrème, een Fiber Styling Cream, een Fiber King Edition, een Forming Cream King Edition, een Forming Cream en een Alternator Hairspray.