Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten  ·  Prijs van het goedkoopste product in de serie Revlon Professional Equave
Meer informatie:

Het concept

Met de ontwikkeling van het Revlon Professional Equave haarverzorgingsassortiment heeft het merk zich ten doel gesteld om directe effectiviteit te bieden voor elk haartype en elk haarprobleem. Natuurlijk blijven de waardevolle werkzame stoffen ook daarna nog lang werken. Regelmatig gebruik heeft een herstellend, beschermend en regenererend effect. Een van de gewenste directe effecten van het Revlon Professional Equave concept is een goede combinatiemogelijkheden. Dit kan beperkt zijn voor dik of kroeshaar, voor gestrest of droog haar. Zo gaat het betreffende product mogelijke oorzaken zoals haarknoopjes, broze strengen of een gevoelige hoofdhuid tegen. Plantenextracten zorgen voor vocht voor het gewenste effect op de lange termijn, en reparerende actieve ingrediënten herstellen de haarstructuur van binnenuit.
Zowel mannen als vrouwen met haarproblemen gebruiken Revlon Equave voor verbetering. De doelgroep hecht veel belang aan zuinige dosering en eenvoudige toepassing. Gebruikers houden ook van de directe effecten. Dit omvat een zijdeachtige, vitale glans, een meer breukbestendige haarstructuur en een betrouwbare fixatie van elke stijl voor de producten die het vasthouden. Beide doelgroepen hechten ook belang aan de natuurlijke inhoud, die ook goed verdragen wordt door de gevoelige of geïrriteerde hoofdhuid. Revlon Professional Equave's reiniging-, versteviging- en verzorgingsproducten met goed getolereerde complexen van werkzame bestanddelen voldoen aan deze eis. Sommige producten zijn zelfs geschikt voor gebruik door kinderen.
Revlon Professional Equave intensive care producten bevatten actieve ingrediënten die de structuur van het buitenhaar gladstrijken voor een vitale glans. Tegelijkertijd biedt het onopvallende maar betrouwbare bescherming tegen milieu-invloeden en UV-straling op het kapsel. Voor producten die geschikt zijn voor kinderen, maakt de fabrikant zeep en sulfaten overbodig. In plaats daarvan wordt het fijne kinderhaar zachtjes gevoed met vitamine-complexen en fruitextracten. Tarweproteïnen maken ook deel uit van sommige Revlon Professional Equave producten. Deze verbeteren de doorkambaarheid en maken droog haar soepel. Keratine is ook een actief ingrediënt dat bekend staat om zijn verzachtende en verstevigende eigenschappen in haarverzorging. Deze producten bevatten voedende complexen van werkzame bestanddelen voor de reparatie en regeneratie van broos haar en gevoelige hoofdhuid.

Het design

Een uniform element in het verpakkingsdesign van Revlon Professional Equave is de rechte blikvorm van de wasverzachters, shampoos en volumecrèmes. De deksels worden gelijkmatig in wit gehouden en eindigen naadloos met de bovenrand van het blik. Het opschrift, een creatieve mengeling van hoofdletters van verschillende afmetingen en diktes, is ook een onderscheidend kenmerk van de verschillende artikelen in de reeks. Qua kleurvormgeving worden vooral de producten voor kinderen extra kleurrijk gehouden. Oranje staat voor producten voor dik of verward haar, donkerblauw voor blond haar en lichtblauw voor droog haar. Revlon Professional Equave onderscheidt zich door de groene verpakking.

Het assortiment

Revlon Professional Equave omvat haarverzorgingsproducten voor alle haartypen. De Hydro Nutritive Detangling Conditioner, een haarverzorgende lotion met plantenextracten, zorgt voor vitaliteit, gezonde glans en betere doorkambaarheid voor weerbarstig haar. De Revlon Professional Equave Volumizing Detangling Conditioner is speciaal ontwikkeld voor een goede doorkambaarheid van fijn haar. Het geeft dit gevoelige haartype zichtbaar meer volume en goede houvast voor elk kapsel. Revlon Professional Equave bevat de Blonde Ontwarring Conditioner voor licht haar. Dit is een haar setting lotion voor blond of blond, grijs of licht haar. Het voordeel van dit product is de reparerende en beschermende ingrediënten. Hydro Detangling Shampoo is geschikt voor alle doelgroepen. Het heeft een verzorgende en beschermende werking en zorgt voor optimale hydratatie. Volumizing Foam uit het Revlon Professional Equave haarverzorgingsassortiment is een versterkende haarmousse voor fijn haar. Het Shine Serum biedt ook intensieve verzorging voor beschadigd haar. Beide producten worden gekenmerkt door een milde textuur met een zichtbaar onmiddellijk effect en een blijvend herstellend effect. Revlon Professional Equave omvat ook de Stof Styling Cream. Het is haarbehandeling en verstevigende agent in een, vitaliseert en geeft fijn haar meer volume met een goede hold. De Sun Protection Detangling Condtioner repareert zonbeschadigd haar met UV-filters en complexen natuurlijke werkzame stoffen. Tegelijkertijd is het beschermd tegen nieuwe schade door UV-straling.
Revlon Professional Equave heeft een eigen lijn haarverzorgingsproducten ontwikkeld voor de speciale behoeften van de hoofdhuid en het haar van kinderen. Alle producten bevatten geen zeep of sulfaat en hebben een extra milde samenstelling. Kids Hypoallergenic Detangling Conditioner is een haarverzorgende lotion voor kinderen met droog, zonbeschadigd of gestresst haar. Het ondersteunt en repareert het haar terwijl het de hoofdhuid ontspant. Kids Hypoallergenic 2-in-1 Shampoo is vooral populair bij kinderen omdat het ruikt naar groene appel. Tot slot biedt Revlon Equave een styling expert voor veeleisende kinderen met Kids Hypoallergenic Styling Gel voor wilde kapsels zonder haarschade. De textuur geeft houvast en glans zonder te kleven.