Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten  ·  Prijs van het goedkoopste product in de serie Biotherm Blue Therapy

Het concept

Biotherm zet zich in voor schoonheid. Daarom is alles in de verzorgingsproducten van het cosmeticamerk afgestemd op het biologische ritme van de huid en haar behoeften. Biotherm kan terugblikken op jarenlange ervaring, onderzoek en voortdurende verdere ontwikkeling. Het is dan ook niet verwonderlijk dat voor de cosmetica van de serie Biotherm Blue Therapy alleen natuurlijke ingrediënten worden gebruikt. Het bijzondere is echter dat de drie belangrijkste en meest effectieve ingrediënten van de verzorgingslijn allemaal uit de zee komen en de huid voorzien van een aquatische en krachtige verzorging volgens haar behoeften.
Het thermische plankton in de producten is bijvoorbeeld afkomstig uit het water van de Franse Pyreneeën en moet de huid voorzichtig regenereren, terwijl het werkzame bestanddeel L. Ochroleuca, dat afkomstig is uit de Atlantische Oceaan, de huid nieuwe stevigheid en stevigheid zou moeten geven. De huid wordt zo actief beschermd tegen UV-stralen en invloeden en irritaties van buitenaf. Ten derde zorgt A.Flos-Aqua uit het Klamath zoetwatermeer ervoor dat de huid van belangrijke voedingsstoffen wordt voorzien. Deze drie zeer effectieve verzorgingsproducten hebben een speciaal effect tegen huidveroudering in de vorm van rimpels, verlies van stevigheid en onzuiverheden, omdat ze diep in de huid doordringen en de eigen regeneratie- en herstelkracht van de huid activeren.
Zo is de Biotherm Blue Therapy Care-serie een optimale anti-verouderingsreeks die resulteert in een gezonde, jongere en steviger uitziende, stralend mooie huid. De antiverouderingsproducten in de lijn Blauwe therapie van Biotherm zijn bijzonder geschikt voor de oudere, rijpere en ook drogere huid en worden daarom aanbevolen voor vrouwen vanaf 25 jaar. Vanaf deze leeftijd is het belangrijk om de huid van voldoende voedingsstoffen te voorzien om de eerste tekenen van een droge, oude huid te vermijden. Bovendien moet reeds veroudering van de huid te allen tijde optimaal van verzorgend materiaal worden voorzien.
alle klanten beoordelen positieve
Biotherm Blue Therapy
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 4 klant adviezen

Commentaar van
Echt goed
Van Bioterm heb ik al veel verschillende producten gehad. Nu heb ik ook deze creme gewoon een keer geprobeerd en ik ben erg enthousiast. Het onmiddellijke efeect is er echt!
Commentaar van
zewer lichte en goedwerkende nachtcreme
De creme is heel licht en trekt supersnel in. De huid voelt de volgende dag heerlijk ontspannen. Omdat ik naar couperose neig, moet ik met cremes heel voorzichtig zijn. Bij deze creme heb ik echter nergens last van.
Commentaar van
Werkt heel goed
Het serum trekt goed in en ruikt lekker neutraal. Ik gebruik het pas sinds 2 weken maar de soepelheid van de huid is al duidelijk verbeterd. Kan dit product van Bioterm zonder meer aanbevelen.

Het design

De producten uit de serie Blauwtherapie van Biotherm zijn allemaal in de kleur blauw. Het blauw moet enerzijds rust, geborgenheid en vertrouwen uitstralen, maar anderzijds ook ontspanning en recreatie. Tegelijkertijd wijst het ook op de sterk geconcentreerde verzorgingsformule van algen uit drie verschillende wateren.
De crèmes van de serie hebben een zilverkleurige schroefdop. Op de blauwe body van de crèmepot staat het logo van het merk Biotherm in het wit op de voorkant. Onder hen is de naam van de serie, Blue Therapy. De langwerpige flacon van het serum heeft een soortgelijk ontwerp. Het heeft een zilveren pompsluiting en heeft ook het logo en de naam van de serie op het blauwe lichaam.

Het assortiment

De Biotherm Blue Therapy huidverzorgingslijn met haar anti-verouderingsproducten biedt optimale verzorging voor de rijpere huid die zorg nodig heeft, vanaf de leeftijd van 25 jaar. Voor een optimale verzorging is het echter belangrijk dat de huid grondig wordt gereinigd. Biotherm Blue Therapy Versnelde Crème en Blue Therapy Serum kunnen dan op een groot deel van de huid worden aangebracht. Het serum voorziet de huid van belangrijke voedingsstoffen uit de drie zeer effectieve algen en bereidt de huid voor op verdere verzorging met een speciale crème.
Bij de keuze van een van de crèmes, de Biotherm Blue Therapy huidverzorgingslijn, moet echter rekening worden gehouden met de persoonlijke huidstructuur en de individuele huidconditie. Blue Therapy Cream peau normale et mixte is ideaal voor de normale tot gemengde huid. Degenen die met een bijzonder droge en zwaar belaste huid moeten vechten, kunnen echter beter terugvallen op de Blue Therapy Crème sèche. Beide crèmes van de anti-aging-lijn vervolledigen de perfecte huidverzorging voor de rijpe huid en zorgen voor een nog jonger en steviger teint.
Andere producten uit de serie Blauwe Biotherm Therapie zijn de Versnelde Crème Blauwe Biotherm Therapie, het Versneld Serum Blauwe Biotherm Therapie, Oog Blauwe Biotherm Therapie, Lift Blauwe Biotherm Therapie.
De Blue Therapy serie is meer dan een all-round wellnessprogramma voor uw huid. Het geeft het een frisse uitstraling en je met het een compleet nieuwe levenshouding. Al na de eerste toepassing van een Blue Therapy product krijgt u niet alleen een steviger huidbeeld. Tegelijkertijd gaan serums en crèmes alle schadelijke milieu-invloeden tegen.