Geen resultaten resultaat: resultaten:

Biotherm Eau Vitaminée

De geur +

Biotherm Eau Vitaminée - Een sprankelende geurbeleving, vol uitbundige energie.

Vers, sprankelend en levendig is de parfummix van de sensationeel geslaagde Biotherm Eau Vitaminée serie. De citroenklassieker van de mariene algenproducent Biotherm werd in 1997 het eerste Duitse lichaamsverzorgingsparfum dat in Duitsland op de markt kwam. Tot op heden stond het merk Biotherm niet voor geurstoffen, maar voor hoogwaardige cosmetica en natuurlijke huidverzorgingsproducten.

De oprichter van het bedrijf was de biochemicus Jeannine Marissal, die in 1952 thermisch plankton ontdekte in Zuid-Frankrijk en er effectieve huidverzorgingsproducten van ontwikkelde. De productportfolio bestond aanvankelijk uit crèmes, maskers, schillen en reinigingsproducten voor alle huidtypen en leeftijdsgroepen. Met Biotherm Eau Vitaminée, Biotherm, nu onder de leiding van L? Oréal, veroverde vervolgens de wereld van parfums. In 2006 behoorde Eau Vitaminée al tot de top 10 vrouwengeuren, een verkochte lichaamsspray per minuut wereldwijd tot op de dag van vandaag spreekt voor zichzelf. De Eau deelt nu zijn plaats met de opvolgerseries Eau d`Énergie (2006), Eau Pure (2008), Eau de Paradis (2010) en Eau Océane (2012) evenals het winterparfum Biotherm L? Eau (Vanessa Bruno, 2011).

Thezij staan allemaal voor sensationele en toch unobetrouwbaar geparfumeerde lichaamsverzorgingsproducten gemaakt van natuurlijke, huidvriendelijke werkzame bestanddelen en essences. Voor het 10e jubileum werd Biotherm Eau Vitaminée 2007 verjaardagsuitgave ontvangen, in 2009 verscheen het bloemflesje van Illustrator Marie Bulle. In 2010 volgde de beperkte oplage van de toenmalige vier Eau parfums als verstuivers voor zakjes. Biotherm Eau Vitamineée verfrist en verkwikt met citrusextracten in de topnoot.

Rosa Grapefruit, sinaasappel- en citroenbladeren geven het een springlevend karakter, terwijl Lemon en oranjebloesem en witte lelie de hartnoot een zacht bloemig bestanddeel geven. De basis wordt gedomineerd door een kruidig chord van amber en patchouli, die verleidelijke sensualiteit overbrengt. Vochtregulerende factoren voeden de huid en strelen zacht. Biotherm Eau Vitaminée is een stralende geur vol uitgelaten energie. Additieven van jasmijn en witte muskus vormen zijn nonchalant luxe.

Kopnoten
Roze pompelmoes
Sinaasappel
Citroen boom blad
Hartnoten
Citroen
Sinaasappelbloesem
Witte Lelie
Basisnoten
Amber
Patchouly

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Biotherm Eau Vitaminée met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 2 klant adviezen
Commentaar Unry1988 van 08. november 2014
Biotherm Eau Vitaminée Body Milk

Biotherm Eau Vitaminée Body Milk is bijzonder goed bij een droge huid. De melk trekt snel in en laat geen vette sporen achter. Ook de geur is echt heerlijk!

Commentaar Nagook van 12. september 2014
super!

Super product, supersnelle levering, zeer tevreden! De geur is aangenaam, licht en fris, zeer aangenaam vooral voor de zomer. Beveel ik graag aan!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel
naar de complete lijn
Lijnen +
Productsoort +
prijs +
4 112
toepassen
vandaag tot-28%