Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971
Meer informatie:

Beschrijving

Van scheren een unieke ervaring maken is de missie van Gillette Fusion producten. Vanaf het allereerste begin heeft het bedrijf altijd veel nadruk gelegd op het op de markt brengen van innovatieve producten die niet aan de norm voldoen. Aanvankelijk was het het bijzonder hard gesmede blad. Later werden er verzorgende aspecten aan toegevoegd.
Vandaag de dag presenteert Gillette Fusion zich als een krachtig systeem, het scheerapparaat met vijf messen voor nat scheren. Het bedrijf zelf zegt dat het Gillette Fusion scheerapparaat in verschillende opzichten duidelijk beter is dan de vorige Mach3 scheerapparaten. Mannen die waarde hechten aan een uitstekende combinatie van nauwkeurig en soepel scheren met een zekere mate van extra comfort tijdens het scheren, vormen de doelgroep waarop het Gillette Fusion-scheerapparaat een beroep moet doen.
De messen combineren het belangrijke aspect van precisie met comfort en de mogelijkheid om tot in de kleinste details te werken. Een zogenaamde Lubra-Strip bevat een indicator die van kleur verandert zodra de bladen geen optimaal resultaat meer kunnen bereiken. Dit komt tegemoet aan de behoefte aan een altijd nauwkeurig scheerresultaat zonder het risico van huidirritatie dat de typische klant van Gillette Fusion scheerapparaten heeft.
Met de verwisselbare messen kan de gebruiker telkens beslissen of hij de klassieke messen of de vermogenmessen gebruikt. Zo kan de gebruiker voor een bepaald systeem eenmalig beslissen, maar toch individueel in de individuele toepassing.
Het assortiment Gillette Fusion bestaat uit zowel Gillette Fusion als Gillette Fusion Power producten. Een is het Gillette Fusion scheermesje. Dan zijn er nog de klassieke vervangingskoppen met vijf bladen en een precisietrimmer. De Gillette Fusion Power bladen hebben dit ook, maar hier staan de afzonderlijke bladen nog dichter bij elkaar, wat bovendien de vereiste druk op de huid vermindert. Varianten zijn uitgerust met Lubra-Strip.
meer Gillette: