Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971
Meer informatie:

Het concept

L'Oréal Professionnel Homme is een haarverzorgingslijn die mannen een unieke, individuele styling van hun haar geeft. De tonieken, haartinten, gel en shampoos zijn van verfrissend lichte samenstelling. Ze verzorgen de hoofdhuid en beschermen het haar, verbergen gebrek aan volume of grijze gebieden en geven het kapsel optimale houvast. Met waardevolle ingrediënten en een elegante verpakking voldoet L'Oréal Professionnel Homme aan de eisen van gebruikers van allround haarverzorging, zoals kapsalons. Salons gebruiken deze producten ook om hun klanten een onmiskenbare, duurzame en zelfverzekerde uitstraling te geven.
Het L'Oréal Professionnel Homme-gamma is zo ontworpen dat de combinatie van verschillende individuele producten het verzorgende effect versterkt. De trend naar individuele, verfijnde haarverzorging heeft de mannenwereld al lang bereikt. Met de haarverzorgingsserie L'Oréal Professionnel Homme krijgt de doelgroep van mannen nu hun beauty care voor een zelfverzekerd, onmiskenbaar charisma.
De gebruikelijke problemen zoals saaie haren, dunne gebieden, grijze strengen of geïrriteerde hoofdhuid worden specifiek bestreden met producten die voor dit doel ontwikkeld zijn. Haar en hoofdhuid voelen goed aan met L'Oréal Professionnel Homme. Bovendien wordt elk kapsel, van strenge stijl tot wilde maar doelbewust gestileerde manen, vele uren stevig vastgehouden. Dit is perfect voor een koele uitstraling op feesten en een zelfverzekerde, karaktervolle uitstraling in het beroepsleven en de zakenwereld.
De werkzame stoffen in L'Oréal Professionnel Homme omvatten antioxidanten en complexen van werkzame stoffen met ceramiden. De fabrikant gebruikt iriserende micropigmenten voor verzorgingsproducten die ook bedoeld zijn om de kleur van mannenhaar te beïnvloeden. Deze neutraliseren gele kleurreflecties en herstellen de vitaliteit van grijs haar. Voor de shampoos worden alleen milde reinigingsingrediënten gebruikt, zodat een geïrriteerde of schilferige hoofdhuid tijdens het wassen wordt gekalmeerd. De stylingproducten van L'Oréal Professionnel Homme, waaronder haarwas, structuurpasta en haargel, bevatten ook beschermende UVA-filters. Het stimuleren van actieve ingrediënten in de haarbehandeling stimuleert ook de haargroei en versterkt de haarwortels.

Het design

Alle producten van het L'Oréal Professionnel Homme haarverzorgingsassortiment zijn eenvoudig te herkennen aan een gelijkmatig donker verpakkingsdesign in zwart of bruin. Opvallende beletteringselementen worden geaccentueerd met donkere, grote letters in een zilverkleurige band en bovendien gemarkeerd met gekleurde cijfers. De lettertypen van fabrikanten en merken zijn in dit contrast eerder gereserveerd, in een kleiner lettertype boven de artikelnaam. Bij L'Oréal Professionnel Homme zijn alleen onderaan elke verpakking de belangrijke productdetails voor de toepassing te vinden. De kroezen en de flessen zijn typisch mannelijk van vorm. Om speciale producten voor grijs en wit haar te markeren zonder woorden, is de kleuring precies het tegenovergestelde. Donkere letters vormen een aanvulling op de lichte, zilverkleurige verpakking.

Het assortiment

L'Oréal Professionnel Homme's haarverzorgingslijn omvat Fiber Boost Shampoo voor fijn haar. Het heeft een goed reinigende werking op hoofdhuid en haar. Tegelijkertijd zijn de werkzame bestanddelen effectief tegen haaruitval en geïrriteerde hoofdhuid. De shampoo is verrijkt met Intra-Cylane™ voor een zeer effectieve versterking van de haarvezel.
Voor wit en grijs haar omvat L'Oréal Professionnel Homme de speciale Grijze Shampoo. Het bevat iriserende micropigmenten. Deze elimineren gele kleur reflecties in wit haar. Tegelijkertijd heeft de shampoo een reinigende en vitaliserende werking en zorgt voor grijs haar voor nieuwe helderheid. Een beschermend effect wordt gecreëerd door de anti-oxyderende actieve ingrediënten en andere verzorgende extracten als een actieve ingrediënt complex.
L'Oréal Professionnel Hommenoch heeft verdere shampoos ontwikkeld voor verschillende behoeften op het gebied van haarreiniging. Schalftig haar krijgt de optimale aanvoer van Cool'n'Clear shampoo. Deze zeer effectieve roos shampoo heeft een kalmerend en verfrissend effect op de hoofdhuid. Regelmatig gebruik gaat de vorming van nieuwe roos tegen. Een andere verfrissende shampoo van L'Oréal Professionnel Homme is de Care Energic Shampoo. De intensieve werking, die onmiddellijk merkbaar is bij het aanbrengen, is gebaseerd op extracten van ginsengwortel en ijsmunt. De actieve ingrediënten vitaliseren de hoofdhuid en bouwen het haar weer op. Tonique shampoo behoort ook tot het productassortiment van haarshampoos. Het biedt milde reiniging en verzorging voor normaal haar en is samengesteld uit revitaliserende actieve ingrediënten.
L'Oréal Professionnel Homme heeft ook verschillende producten voor perfecte haarstyling. De Sculpte modelleercrème zorgt voor een flexibele fixatie. Het heeft een matte afwerking en wisselende kracht voor fijn haar en freestyle kapsels. Mat Pomade, een lemige haarpulp, is ook mat en flexibeler dan stijf. Als dit gelijkmatig in het kapsel wordt opgenomen, kan het zo vaak gemodelleerd worden als gewenst en gaat het net zo goed mee in de nieuwe vorm. Clay L'Oréal Professionnel Homme is een verstevigende crème met een pasteuze textuur. Het geeft ook levendige ondersteuning voor warrige styling, die vaak moet worden gemodelleerd. Strong Hold Gel is geschikt voor een zeer sterke fixatie, een verstevigende gel voor het temmen van sterk, golvend of krullend mannelijk haar.