Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Sterk gepigmenteerde lippenstiften, die zorgen voor

Het concept van de serie Sensai Rouge is gebaseerd op holistische zorg en een zeer bijzonder zorgritueel. Op weg naar een onberispelijke huid biedt Sensai het concept make-up Saho. Het bevat producten voor elke stap van het huidverzorgingsproces en maakt het mogelijk om de huid de hele dag door te beschermen en te perfectioneren. Geïnspireerd door het Japanse keizerlijke hof biedt Sensai Colours Make-up diverse producten met edele doorschijnende kleuren. Deze geven een zijdezachte glans en zorgen voor een bijzonder duurzame make-up.
Als basis is er de make-up basis en een foundation. Deze wikkelt de huid in een resistente schil en zorgt ervoor dat de huid er gladder en steviger uitziet. De huid is perfect voorbereid op de volgende stappen. Oogschaduwbasis en oogkleuren zijn verkrijgbaar als oogmake-up. De basis wordt aangebracht onder de oogschaduw en verlengt de duurzaamheid. De kleuren worden geïntensiveerd en krijgen een natuurlijke helderheid. Voor de wimpers krijg je uit de serie Sensai Rouge een wimperbasis en verschillende mascara. De basis voedt de wimpers en maakt ze soepel. Na het aanbrengen van de mascara krijg je zichtbaar meer volume en expressiviteit. De laatste stap zijn de expressieve lippen. Hier komt de nieuwe Lip Base lip primer binnen. Het heeft een zonbeschermingsfactor van 15 en zorgt voor veel vocht. De eerste liprimpels verdwijnen en de Lip Colours kunnen gemakkelijker worden aangebracht. Het Lip Colours assortiment omvat Vibrant Cream Colours met een totaal van 15 tinten. Deze klassieke hoog gepigmenteerde lipstick hydrateert de gevoelige huid van de lippen en laat ze stralen door de exclusieve "Vibrant Pigments". De delicate romige textuur is gemakkelijk aan te brengen en gaat lang mee. Een alternatief is de Sensai Rouge Intense Lasting Colour serie. Het is ook verkrijgbaar in 15 kleuren en is aangenaam in gebruik.
alle klanten beoordelen positieve
Sensai Rouge
4 of 5 sterren

4 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen

Commentaar van
Kanebo Sensai Rouge
Kanebo Sensai Rouge lippenstift is ook verzorgend en makkelijk op te brengen. Het rood was niet precies de kleur die ik verwacht had, maar het past toch goed bij mijn lippen.

De pen als eeuwige klassieker

De fijne en kleurintensieve lippenstift Sensai Rouge biedt alles wat je nodig hebt voor een geslaagde lippenmake-up. Maar het overtuigt niet alleen met zijn make-up en verzorgingseffect. In plaats daarvan kan de lippenstift ook schitteren met een fascinerend verpakkingsontwerp. Het is een elegante zwarte pen om op te schuiven. De lippenstift zelf wordt bevestigd in een goudkleurige rand. Een zwarte dop vormt een veilige en schone sluiting. Sensai Rouge Eenvoudig, snel en schoon aan te brengen. Het compacte verpakkingsontwerp maakt de pen ook de juiste keuze voor op reis en onderweg. De slanke zwarte pen en Sensai het logo maken de pen gemakkelijk te Sensai Rouge herkennen. Er zijn Sensai Rouge 15 spannende kleurenopties beschikbaar.

Edele kleuren voor geweldige effecten

Als u op zoek bent naar een moderne lippenstift met intensieve en duurzame kleuren, Sensai Rouge moet u ervoor kiezen. De slanke pen dompelt de lippen onder in sterke en intense kleuren. Met de unieke Stay-Colour technologie blijft de kleurechtheid lange tijd behouden. Bovendien overtuigt de lippenstift met een aangename textuur die de lippen niet verzwakt of vlekt. Het resultaat is een zijdeachtig en glanzend effect. Maar niet alleen de kleur en het make-up effect is Sensai Rouge overtuigend. De unieke lipstick ontvouwt een uitstekend verzorgend effect door de lippen duurzaam te hydrateren, ze fris te houden en te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. De vochtbarrière wordt versterkt en uitdroging wordt voorkomen. Zo blijven de lippen soepel, los en goed verzorgd.
De edele en doorschijnende kleuren creëren fascinerende effecten en gaan lang mee. Sensai Rouge zorgt voor een zijdeachtige glans en maakt de lippen steviger en gladder. Bovendien krijgen de lippen meer expressiviteit en volume. Contouren kunnen specifiek worden benadrukt. Het kan ook gebruikt worden als een Sensai Rouge uitstekende lipprimer. Met een zonbeschermingsfactor van 15 is deze lippenstift ook ideaal voor warme zomerdagen. Bijzonder indrukwekkend is het kleurenpalet van Sensai Rouge . Het bestaat uit in totaal 15 verschillende kleuren en biedt veel creatieve ontwerpvarianten. U kunt kiezen tussen de kleurvarianten Beige Albattre, Lys Rosé, Beige Diaphane, Beige Noisette, Beige Nature, Sable Beige Cannelle, Beige Porcelain, Beige Idéal en Beige Doré. Deze pigmentsterke kleuren ontvouwen een uitstekende helderheid en behouden deze gedurende de hele dag. Bovendien zorgt de zachte en romige textuur voor een uitstekend draagcomfort. Ook uw lippenmake-up perfectioneren met Sensai Rouge .