Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971

Effectieve reiniging op basis van zijde-extracten

Voor een onberispelijke, mooie huid zoals zijde is de verzorgingslijn Sensai Silky Purifying ontwikkeld. Sensai is een van de toonaangevende fabrikanten van cosmetica in Japan. Het traditionele bedrijf bestaat sinds 1887 en is inmiddels in meer dan 50 landen wereldwijd bekend. In feite begon het bedrijf met de productie van zijdedraden voor de overgang naar de cosmetische industrie in 1937. Van de Beauty Academy in Tokio tot de spa in een vijfsterrenhotel in Zwitserland, de luxe verzorging wordt door veel schoonheidsspecialisten Sensai wereldwijd gewaardeerd. De Sensai lijn bevat extracten van Koishimaru zijde geproduceerd in Japan en is bedoeld om de individuele schoonheid van elke huid te ondersteunen. Biotechnologie, luxe ingrediënten en een lange Japanse traditie ontmoeten Sensai elkaar.

Muto Sanji was de oprichter van het huidige wereldwijde Sensai bedrijf in 1887. Om zakelijke en persoonlijke redenen had hij een speciale band met zijde, het belangrijkste exportartikel van Japan tot het begin van de Tweede Wereldoorlog. Vanuit deze inspiratie promootte Sanji de productie van fijne zijde en de succesvolle export ervan vanuit Sensai Japan naar Engeland en de VS. Pas na deze economische onrust ontdekte de cosmetica-industrie en daarmee ook de zijdefabrikant Sensai de gunstige effecten van zijde-extracten. Zo ontstond een complete verandering van de ondernemersoriëntatie - de eerste ontwikkelingen in de Sensai cosmetica van vandaag de dag begonnen.

Dat dit een goed nieuw doel was, werd gedemonstreerd tijdens de Olympische Spelen van 1964 in Tokio. Plotseling gingen Japanse vrouwen naar cosmetica en mode. De Japanse economie was booming, en nieuwe Sensai cosmetische producten, op dat moment nog steeds zonder toevoeging Sensai van het merk, veroverde de binnenlandse markt. Ten laatste vanaf 1985, toen Japan vrouwen toestond om een beroep uit te oefenen en managementposities te bekleden, was het praktisch onvermijdelijk om de Sensai cosmetica van vandaag goedkoop te kopen en zo de nieuwe, lichaamsgerichte levenshouding te vieren.

alle klanten beoordelen positieve
Sensai Silky Purifying
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 6 klant adviezen

Commentaar van
De oplossing
Ik gebruik al enige jaren de 2-fasen reiniging van Shiseido. Ik heb er spijt van dat ik er niet vroeger mee ben begonnen. De verdeler is praktisch en geeft de goede hoeveelheid: slechts één druppeltje. Mijn huis is zeer sensibel maar ik heb nog nooit problemen gehad met de Silky Purifying Serie.
Commentaar van
Zeer milde gel
Ik gebuikt dit product voor het eerst en ik ben echt enthousiast. Deze ,wilde gel doet wat hij belooft. Diepe reiniging en een gladde huid.
Commentaar van
Kanebo is geweldig
Ik ga steeds meer naar Kanebo producten toe en ben echt enthousiast. Vooral de reinigingscrime heeft mij overtuigd. Het gevoel op de huid erna is fantastisch!

Wit en zilver

Net zo chique en nobel als zijde is als materiaal, zo ook de Sensai Silky Purifying verpakking: In zuiver wit met zilveren accenten zijn de buizen, pompautomaten en flessen perfect op elkaar afgestemd. Het verwijderen van de producten is eenvoudig en de containers kunnen volledig geleegd worden.

Bij de dagelijkse toepassing en reiniging van de huid zijn de functionaliteit en eenvoudige hantering van de verpakking van primair belang. Zoals typisch is voor Japanse cosmetica, zijn de containers absoluut flatteus aanvoelend en kunnen ze ook met natte handen worden gebruikt. Ook visueel versterken ze elke badkamer met hun puristische elegantie.

Zijdezachte, diep gereinigde huid

Sensai Silky Purifying Cleansing Oil is een rijke reinigingsolie die make-up en onzuiverheden van de huid verwijdert. De formule weegt niet, maar kan gemakkelijk op het gezicht worden aangebracht en afgewassen. De poriën worden gereinigd en de huid voelt frisser aan. De reinigingsolie wordt bij voorkeur 's avonds gebruikt en wordt aangevuld met een hydraterende verzorging.

Kanebo Sensai Silky Purifying Cleansing Gel met Scrub biedt een bijzonder grondige reiniging: De gelformule is verrijkt met fijne massageballen die een peeling effect hebben. Ze verwijderen vuil en helpen de huid te reinigen. De peeling kan één of twee keer per week worden gebruikt, vooral voor de gevoelige huid. Op deze manier wordt de huid niet te veel gestrest en kan ze nog dieper gereinigd worden. Kanebo Sensai Silky Purifying Cleansing Cream is een zijdezachte reinigingscrème die de huid bevrijdt van make-up en onzuiverheden. De rijke formule is geschikt voor alle huidtypes en kan dagelijks worden aangebracht. De zijde-extracten laten een zacht gevoel achter op de huid.

De Sensai Silky Purifying reinigingsmelk is ook geschikt voor de gevoelige huid. De reinigingsmelk droogt de huid niet uit en verwijdert toch grondig make-up en vuil. Het wordt 's avonds aangebracht en bijvoorbeeld met een wattenschijfje verwijderd. Zo is het gezicht optimaal voorbereid op verdere verzorging. Sensai Silky Purifying Gentle MakeUp Remover for Eye and Lip is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid rond de ogen. Oogmake-up en intensieve lippenstift zijn vaak moeilijk te verwijderen. De zachte make-up remover is ontwikkeld omdat de huid niet alleen door extra wrijving belast moet worden. Het is ook geschikt voor contactlensdragers en voorziet de huid van vocht. Of het nu gaat om een normale, droge of gecombineerde huid, Sensai Silky Purifying Creamy Soap reinigt elke huid.

Het crèmige reinigingsschuim is ook verrijkt met zijde-extracten en hydrateert de huid 's morgens en 's avonds. Het positieve effect van moddermaskers is al lang bekend en de Sensai Silky Purifying Mud Soap Wash & Mask is ook perfect voor de vette en gemengde huid. Het 2-in-1 product kan gebruikt worden als schuimende zeep voor reiniging of als gezichtsmasker indien nodig. Terwijl veel peelings de huid irriteren door mechanische wrijving, is Sensai Silky Purifying Silk Peeling Powder een zacht poeder. Het product schuimt gemakkelijk op en verwijdert verhoorningen van de huid en vuil van de poriën. Het kan één keer per week gebruikt worden als intensieve verzorging.

Sensai Silky Purifying Pore Clarifying Essence is een intensief serum dat de onzuivere huid helpt te reinigen. Het helpt verstopte poriën te reinigen en reguleert de talgproductie van de huid. Dit voorkomt huidonzuiverheden en ondersteunt een gelijkmatiger uiterlijk. Het Sensai Silky Purifying Peeling Mask is bedoeld als intensieve zorg voor probleemzones. De crème met kleine peelingballetjes kan wekelijks gebruikt worden voor het reinigen of als masker. De huid wordt grondig gereinigd en vrijgemaakt van vuil.

De Sensai Silky Purifying Sponge Chief is de aanvulling voor alle Sensai producten: De sponsdoek met fijne poriën ondersteunt de reinigende werking van de wascrèmes en peelings. De huid wordt zachtjes maar grondig gereinigd. De doek wordt gebruikt om alle reinigingsproducten af te wassen. Het Sensai Silky Purifying Face Fresh Paper is ontworpen voor een snelle verfrissing van de teint ertussenin. Het poederpapier absorbeert overtollig talg en matteert de huid. Het kan ook over make-up worden aangebracht en is daarom een praktische metgezel voor onderweg. Intensieve make-up kan worden verwijderd met een Sensai Silky Purifying reinigingsbalsem. De verzorgende formule met sinaasappel- en amandelolie reinigt en verheldert de huid zodat de make-up van de dag gemakkelijk kan worden afgewassen. Een kenmerk Sensai is de dubbele reiniging van de huid. De Sensai Silky Purifying Facial Wash kan gebruikt worden als tweede stap na één van de andere reinigingscrèmes. Het crèmig schuim reinigt en verzorgt de huid eronder, waardoor deze grondig gereinigd aanvoelt.