Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971

Het concept

Het Ultimune gelaatsverzorgingsassortiment van het gerenommeerde Japanse luxemerk Shiseido heeft de Prix de Beauté 2015 in de categorie Innovatie gewonnen. Shiseido doet al meer dan 20 jaar succesvol onderzoek naar de afweer van de huid en heeft met Ultimune een lijn gecreëerd die perfect combineert met andere huidverzorgingsproducten en een belangrijke innovatie vormt in de geschiedenis van regeneratieve gezichtsverzorging.
De huid is een gevoelig orgaan dat wordt blootgesteld aan dagelijkse milieu-invloeden zoals zonlicht, verontreinigende stoffen of vervuiling. Om deze invloeden te weerstaan worden in de bovenste huidlaag zogenaamde Langerhanscellen gebruikt. Ze beschermen de huid actief tegen negatieve stressoren en spelen zo een centrale rol in de defensieve functie van de huid. Het exclusieve Shiseido Ultimune Complex activeert deze Langerhanscellen, waarvan de functie in de loop van de tijd kan worden gereduceerd door bijvoorbeeld droogte en UV-straling. Het Shiseido Ultimune Complex regenereert de afweermechanismen van de huid en voorkomt negatieve veranderingen van de huid zoals rimpels, verlies van elasticiteit of pigmentvlekken. De huid verschijnt in een stralende huidtint en met een aanzienlijk verbeterde textuur.
Naast het revolutionaire Ultimune Complex bevatten de producten van de Shiseido Ultimune Care-serie hoogwaardige extracten van de bladeren van de ginkgoboom, de Japanse Shiso plant en de wilde tijm. Deze planten staan bekend om hun antioxiderende werking en beschermen de huid bovendien tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Shiseido Ultimune is geschikt voor alle huidtypen en leeftijden en kan dagelijks gebruikt worden na het reinigen.
alle klanten beoordelen positieve
Shiseido Ultimune
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen

Commentaar van
Geweldig
Deze geur moet je gewoon een keer geprobeerd hebben. Ik gebruik hem heel graag, voor elke gelegenheid en bestel hem graag weer bij EC!

Het design

Naast het gebruik van innovatieve, effectieve actieve ingrediënten overtuigt Shiseido ook met het ongebruikelijke design van de revolutionaire Shiseido Ultimune cosmetische serie. De gezichtsverzorgingsproducten worden geleverd in een slim gebogen pompdispenser, wat een echte blikvanger is met zijn vorm en, bij nader inzien, doet denken aan het luxueuze Burj al Arab Hotel in Dubai. De dispenser glanst in een elegant dieprood en heeft een glanzend deksel dat de pompdispenserkop afdekt. De kartonnen verpakking glanst ook in overtuigend rood en maakt de ongebruikelijke look compleet.
De eenvoudige hantering van de producten is ook bij zo'n chique design niet uit de weg gegaan: dankzij het robuuste verpakkingsmateriaal en de kunststof pompdispenserkop kunnen de producten optimaal gedoseerd en eenvoudig op de huid aangebracht worden.

Het assortiment

Het concentraat van Shiseido Ultimune Power Infusing vormt de basis van de gezichtszorglijn van Shiseido Ultimune. Ultimune Power Infusing Concentrate is gebaseerd op de zeer effectieve ingrediënten Ultimune Complex en hoogwaardige plantenextracten die het afweersysteem van de huid versterken en huidtypen van alle leeftijden beschermen tegen droogte, UV-straling, pigmentvlekken en vroegtijdige huidveroudering.
Onafhankelijke tests met 220 vrouwen bevestigden een effect van de eerste toepassing dat de huid merkbaar zachter en gladder maakte. Na een week rapporteerden de vrouwen een stralende en heldere huidskleur. Na nog eens drie weken zag de huid er over het algemeen steviger en elastischer uit. 88 procent van de testdeelnemers wilde de producten van Shiseido Ultimune na de test blijven gebruiken. Shiseido Ultimune Power Infusing Concentrate wordt elke ochtend en avond na de reinigingsroutine gebruikt.
De praktische pompdispenser wordt twee keer ingedrukt en het concentraat wordt voorzichtig over alle delen van het gezicht verdeeld. Aangezien Shiseido Ultimune de volgende verzorgingsproducten intensief versterkt, moet het niet alleen worden gebruikt, maar altijd in combinatie met andere hoogwaardige verzorgingsproducten.
De huid rond de ogen heeft speciale verzorging nodig, die veel gevoeliger is dan de huid rond de rest van het gezicht. Daarom heeft Shiseido het Ultimune Eye Power Infusing Eye Concentrate exclusief voor de gevoelige oogconcentratie ontwikkeld. Het speciaal ontwikkelde ingrediënt ImuMoisture Extract heeft een bijzonder voedende werking op de huid rond de ogen en zorgt zo voor langdurige, intensieve verzorging en het voorkomen van rimpels.
Het Ultimune Eye Power Infusing Eye Concentrate is net zo eenvoudig te gebruiken als het concentraat voor het gezicht: een pompdruk van de crème wordt 's ochtends en 's avonds zachtjes op het gebied van de ogen aangebracht na het reinigen en het inmasseren. Daarna is het gebruik van een extra serum of de gebruikelijke dag- en nachtzorg eveneens aan te bevelen.

De commerciële

Voor de officiële campagne presenteert Shiseido een avant-garde en betoverende film met het dansduo AyaBambi, dat het sterproduct Ultimune viert.