Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Tom Ford

Tom Ford kopen tegen een gunstige prijs

Meer info +

Tom Ford Parfum - eigentijdse en luxueuze creaties

Tom Ford Het luxueuze en toch eigentijdse modemerk is vandaag de dag een van de meest invloedrijke van onze tijd. Modeontwerpers en oprichters hadden het Tom Ford in eerste instantie moeilijk. Noch zijn grote rolmodel Calvin Klein, noch tal van andere labels wilden hem na zijn studie in dienst nemen. Maar na een paar jaar en ervaring is het tij gekeerd. Vandaag de dag zijn er slechts een paar dingen waar het label zich Tom Ford niet mee bezighoudt. Naast kleding en accessoires bieden wij Tom Ford vandaag de dag ook mooie en aantrekkelijke Tom Ford parfums voor hem en haar.

Het label Tom Ford en de ontwerper, die nog steeds betrokken is bij alle creaties en dus ook bij de geuren van het huis, hebben sinds het begin van het bedrijf hun eigen filosofie nagestreefd - en deze filosofie draait om een zeer individuele en bijzondere interpretatie van schoonheid, aantrekkelijkheid en luxe. Maar wat betekent dat in kleine maar fijne details?

Tom Ford het merk - het begin is moeilijk

Alle beginjaren zijn moeilijk. De invloedrijke en gerespecteerde Amerikaanse modeontwerper die vandaag de dag over de hele wereld Tom Ford bekend is, moest dit ook persoonlijk ervaren. Na een afgebroken studie kunstgeschiedenis en een late studie modeontwerp vond Ford het moeilijk om zijn eerste praktische werkervaring op te doen. Alleen de Amerikaanse ontwerpster Cathy Hardwick gaf hem een kans en nam hem in dienst als designassistent - nadat Ford haar wekenlang dagelijks had gebeld. Maar vanaf dat moment zou Ford op de weg omhoog moeten zijn. Dit werd gevolgd door werkgelegenheid en samenwerking met diverse bekende en gerespecteerde modemerken over de hele wereld, waaronder Gucci en Yves Saint Laurent. In 2005 startte hij Tom Ford echter zijn eigen label. Ook in de filmindustrie heeft de Amerikaan naam gemaakt: met "A single man" maakte hij in 2009 zijn regiedebuut.

Vandaag de dag wordt Ford door velen beschouwd als de meest gevierde en gerespecteerde modeontwerper van onze tijd. De creaties van Ford zijn vaak niet alleen gericht op het grote publiek door het aanbieden van hoogwaardige en exclusieve, maar betaalbare producten - het biedt ook iets voor bijna alle leeftijdsgroepen en smaken. Toch draagt elk stuk de typische Tom Ford signatuur. En dit verwijst minder naar het opvallende merklabel dan naar de zeer bijzondere stijl die Ford bij elk product, elke lijn en elk Tom Ford parfum nastreeft. Ford wilde haar klanten vanaf het begin moderne en eigentijdse maar toch luxueuze producten aanbieden. Dit geldt ook voor de parfums van het merk.

Tom Ford Parfum: Luxe en luxe geuren voor hem en haar

Tom Ford staat vandaag de dag bekend om zijn modecollecties, accessoires, brillen en geuren. Deze laatste delen ook altijd een heel bijzondere tijdloze elegantie, die inmiddels typisch is geworden voor de geuren van het huis. Zoals al onze producten zijn onze parfums Tom Ford altijd uitzonderlijk en luxueus. Er is voor elke smaak en elke vraag iets te vinden en toch lijkt er niets dat te ver van de pin af lijkt te staan. De mannengeuren van het huis zijn bijvoorbeeld soms bitter en soms vers, of een kundig mengsel van beide, maar altijd nobel en mannelijk. De vrouwengeuren van Tom Ford Parfum daarentegen zijn soms speels en zoet tot warmbloedig en elegant en toch altijd vrouwelijk. Je kunt niet precies beschrijven wat dat betekent - je moet het met je zintuigen ervaren.

Het merk probeert zijn klanten altijd Tom Ford als individuen te zien. Om deze reden zijn de verschillende geuren niet alleen steeds weer fundamenteel verschillend, maar zijn ze vaak ook geschikt voor beide geslachten. Ter vergelijking: terwijl het huis een tiental speciale geuren voor mannen en vrouwen biedt, heeft het nu meer dan 30 unieke parfums gecreëerd. Deze maken deel uit van de drie bekendste Tom Ford geurlijnen van het bedrijf: de twee Signature-gamma's, beschikbaar voor mannen en vrouwen, en het uitgebreide Private Blend-gammaTom Ford , dat twaalf unieke en soms gedurfde uniseksgeuren bevat.

Bijzonder populair zijn klassiekers zoals de zonnige frisse geur Soleil Blanc, de fruitige geurklassieker Mandarino Di Amalfi of de bloemoriëntale geurevenement Shanghai Lily. Maar ook geuren uit de twee Tom Ford parfumlijnen, zoals de boosaardige elegante vrouwengeur Black Orchid of de harde en houtachtige mannengeur Oud Wood, kunnen klanten over de hele wereld altijd in verrukking brengen en boeien. Tom Ford Daarnaast worden Tom Ford zijn parfumlijnen voortdurend verrijkt met tal van andere producten zoals geurige zepen, verfrissende douchegels en bodylotions.

Creatieve reclamekanalen en creatieve geesten

Tom Ford is altijd gericht op veeleisende Tom Ford parfumliefhebbers die op zoek zijn naar iets meer dan een parfum dat niet op de pincode staat. De geuren zelf zijn zeer veelzijdig en gevarieerd, zodat zoveel mogelijk smaken en stemmingen kunnen worden afgedekt. Het label houdt echter vaak de creatieve neuzen achter de individuele geurcreaties voor zichzelf. Het is echter bekend dat het huis in het verleden werkte met parfumeurs als Pierre Negrin (Black Orchid Voile de Fleur) en David Apel (Bois Rouge). Terwijl het label misschien terughoudend is om zijn parfumeurs te onthullen, is het des te meer showy als het gaat om zaken als reclame. Hier ligt de Tom Ford nadruk op het trekken van de aandacht, niet zelden zelfs op het durven provoceren - bijvoorbeeld door modellen als Samuel de Cubber of Gigi Hadid naakt te laten poseren.

Tom Ford richt zich met haar producten op kritische mannen en vrouwen die weten wat ze willen. Alle producten van het bedrijf, vooral de geuren, zijn niet alleen bedoeld om de smaak van de klanten te bevredigen, maar ook om hun karaktertrekken te onderstrepen. Om er zeker van te zijn dat dit elke keer gebeurt, bieden wij Tom Ford talrijke Tom Ford parfums aan die lokaal - of online te koop zijn. Vooral de online aankoop is hier vaak de moeite waard, omdat de meeste Tom Ford parfums in veel online winkels zeer goedkoop te vinden zijn.

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Tom Ford met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 7 klant adviezen
Commentaar Graime van 08. december 2014
Tom Ford Velvet Orchid edp vapo 50ml

Super lekkere geur van Tom Ford. Niet goedkoop maar dan heb je ook wat. En hier bij easy cosmetic een zeer schappelijke prijs.

Commentaar Leareved van 11. november 2014
Aangename geur

Tom Ford Noir is net in de koudere jaargetijden een echt warm en goedruikende geur. Het is zacht en hoogwaardig. Een heel bijzondere geur. Unieke unisexgeur.

Commentaar Amensing van 08. november 2014
Tom Ford is sensationeel

De geur van Tom Ford for Men eau de toilette is zeer elegant en kan goed naar het werk maar ook 's avonds worden gedragen. De geur houdt heel lang en werkt zeer mannelijk!

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
  ·   Maximale besparingen van een product van de merk Tom Ford in vergelijking met de SRP
Filter merkwinkel
Verwijder alle filters
naar de merkwinkel
naar de complete lijn
toepassen
vandaag tot-38%1