Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971

Gladde wenkbrauwen voor de perfecte look

Voor een elegante en stijlvolle oogmake-up heeft u absoluut een hoogwaardig wenkbrauwpotlood nodig. De serie Sisley Phyto Sourcils Perfect combineert eersteklas en precieze pennen in veel verschillende kleuren. Alle modellen worden gekenmerkt door een aangename textuur die niet uitsteekt of druppelt. Het zorgt voor een langdurige bescherming tegen droogte en schadelijke milieu-invloeden. Daarnaast worden de wenkbrauwen gevoed met plantaardige stoffen en in vorm gehouden. Dit verhoogt de groei en de gezondheid van de wenkbrauwen. Ze zien er soepel, elastisch en stralend uit.
Wenkbrauwpotloden van EyeBrow Sisley hebben een stabiel en tegelijkertijd zacht lood. Het kan worden gebruikt om discreet de schommeling van de wenkbrauwen te versterken en te corrigeren. De pen overtuigt door zijn precieze lijnen en sterke kleef- en dekkracht. Het zorgt voor een lange levensduur bij elk weertype. Met de potloden uit de serie Sisley kunt u Phyto Sourcils Perfect de wenkbrauwen vakkundig accentueren en het gezicht structuur geven. De wenkbrauwen kunnen perfect worden gedefinieerd zoals gewenst en kunnen sterker en gelijkmatiger worden gemaakt. Acacia en carnaubawas vormen een fijne beschermende laag die kleur en styling de hele dag lang in vorm houdt. Daarnaast worden de wenkbrauwen voorzien van vitaminen en sporenelementen. Wenkbrauwpotloden van Eyebrow Pencils Sisley hebben een indrukwekkend glijvermogen. Voor of na het aanbrengen kunt u de wenkbrauwen perfect definiëren met het meegeleverde wenkbrauwborsteltje. Op deze manier ontstaat een nauwkeurige en natuurlijke oogmake-up met een stevige fixatie.
Alle producten uit het assortiment Sisley Phyto Sourcils Perfect kunnen ook worden aanbevolen voor de gevoelige huid, omdat ze dermatologisch getest zijn. In deze serie heb je met 1 Blond, 2 Chatain, 3 Brun en 4 Cappuccino een ruime keuze aan kleuren voor een gevarieerd design van de wenkbrauwen. Zet ook voor een professionele oogmake-up op de wenkbrauwpotloden uit de serieSisley Phyto Sourcils Perfect .

Met borstels om te definiëren

De producten in het verzorgingsprogramma Sisley Phyto Sourcils Perfect zijn hoogwaardige wenkbrauwpotloden in vier spannende kleurvarianten. Ze zorgen voor gladde, gezonde en stralende wenkbrauwen in een oogwenk. Deze worden rondom verzorgd en beschermd tegen droogte en schadelijke milieu-invloeden. Het ontwerp van de pennen zorgt voor een eenvoudige en flexibele hantering. De slanke potloden passen goed in de hand. Met de tip kunt u precieze lijnen en contouren tekenen. Aan de andere kant is er een borsteltje dat gebruikt kan worden om de wenkbrauwen voor of na het aanbrengen naar wens te definiëren. De punt en de borstel zijn elk beschermd met een kapje. Voor alle versies van deze pennen zijn slijpers en lekbakken beschikbaar. Deze lichte, handige en compacte pennen passen in elke zak, zodat ze onderweg en onderweg hun waarde bewijzen. De begeerde wenkbrauwpotloden uit de serie Sisley zijn te Phyto Sourcils Perfect herkennen aan hun slanke vorm en Sisley logo.

Vier kleuren voor elk type

De hoogwaardige wenkbrauwpotloden uit de serie Sisley zijn nu Phyto Sourcils Perfect verkrijgbaar voor professionele oogmake-up. Met hun zachte textuur verzorgen ze de wenkbrauwen en beschermen ze langdurig tegen schadelijke milieu-invloeden en droogte. De pennen smeren of druppelen niet uit. De formule van acacia- en carnaubawas zorgt voor een uitstekende hechting en dekking. Zo blijft de oogmake-up in vorm, zelfs bij wind en regen. Wenkbrauwpotloden Sisley stimuleren de groei van de wenkbrauwen en houden ze gezond, soepel en elastisch. Door de combinatie van punt en borstel is een bijzonder nauwkeurige applicatie en definitie mogelijk. Voor een harmonieuze uitstraling kunt u Sisley Phyto Sourcils Perfect kiezen uit vier verschillende kleuren. De varianten 1 Blond, Sisley Phyto Sourcils 2 Chatain, 3 Brun en 4 Cappuccino bedekken alle haarkleuren van blond tot zwart.
De toepassing is eenvoudig en flexibel. Eerst worden de wenkbrauwen losgemaakt en in alle richtingen geborsteld. De in de pen geïntegreerde borstel is hiervoor beschikbaar. Zo kunnen vuil en sporen van make-up worden verwijderd. Tenslotte worden de wenkbrauwen omhoog geborsteld om het uitzicht te openen. Nu kunnen ze met het potlood langs de wenkbrauwlijn worden getraceerd, van binnen naar buiten. Het resultaat is dan gefineerd met een borstel voor een stralende, gladde en natuurlijke look. De wenkbrauwpotloden uit de serie Sisley Phyto Sourcils Perfect zijn Sisley perfect afgestemd op de oogschaduw en blush van de serie. Zo ontstaat een harmonieus totaalbeeld van de make-up. Alle producten uit deze serie zijn dermatologisch getest en geschikt voor alle huidtypes. Ook u kunt de potloden uit het verzorgingsprogramma gebruiken voor een hoogwaardige oogmake-upSisley Phyto Sourcils Perfect .

De commerciële

Voor mooie en geaccentueerde wenkbrauwenSisley Phyto Sourcils Perfect .