U wilt goed en goedkoop zijn

Onze pracht en praal van het haar kan het ons op vele manieren moeilijk maken. Bijvoorbeeld omdat het veel te fijn is om volumineus in vorm te vallen - en ook om er lang in te blijven. Maar ook broos en droog, zwaar en dik, beschadigd en gestresst of snel vettig haar kan ons tot wanhoop brengen. De juiste verzorgings- en stylingproducten, zoals die van het gewilde merk Tigi, bieden een remedie. Vele jaren geleden heeft dit bedrijf zich toegelegd op de schoonheid en gezondheid van het haar. Het huis Tigi komt uit de wereldberoemde Britse metropool Londen.
Daar werd het gemaakt door Tony & Guy, twee succesvolle kappers. Maar hoe zijn deze twee mannen gekomen om hun eigen merk te creëren? Dit was te wijten aan het vrij slechte aanbod van hoogwaardige en innovatieve verzorgings- en stylingproducten op de markt. Enerzijds was dit voor Tony en Guy te klein, anderzijds was dit aanbod voor hen niet betaalbaar genoeg. Ze wilden meer betaalbare producten, maar niet alleen voor het haar, maar ook voor een breed scala aan haartypes. De eerste lijn van het merk, Bed Head genaamd, heeft Tigi bijna van de ene op de andere dag tot groot succes gebracht.
Eerst verhuisde het naar tal van bekende haarstudio's en salons in heel Europa, daarna veroverde het de hele wereld en tenslotte ook particuliere huishoudens. Natuurlijk moet Tigi's Bed Head lijn je haar alles geven wat het nodig heeft. Het maakt niet uit wat er nodig is: vocht, verzorging, bescherming, volume of gewoon een bijzonder grondige reiniging. Omdat de twee trendsetters zich er altijd van bewust waren dat elk haartype heel andere eisen stelt aan de reguliere verzorging en ook aan de dagelijkse styling. Dat laatste is waar het aparte, maar toch verreikende Tigi Bed Head Styling & Finish assortiment aan bod komt - want het zorgt altijd voor een perfecte styling en de perfecte afwerking met producten die houvast en glans beloven.

Verscheidenheid ook in design

Het gehele Tigi Bed Head assortiment bestaat uit talloze ondergeschikte lijnen. Daarnaast zijn er de meest verschillende styling- of verzorgingswensen en de verschillende haartypes, die hiermee moeten worden aangepakt. Dit zorgt er echter niet alleen voor dat er een grote keuze is, maar ook dat een absoluut uniform productontwerp niet zou werken met deze serie. Daarom is de Tigi Bed Head Styling & Finish lijn zo visueel divers. Afhankelijk van welk product het is en welk stylingproject hiermee wordt aangepakt, springen ze in het oog in verschillende kleuren. De kleuren zijn altijd heel helder: of ze nu in roze, blauw of geel zijn, ze springen in het oog.

Namen om te onthouden

Het merk Tigi lanceerde direct na de oprichting de eerste producten van de Bed Head lijn. Zo volgden kort daarna de eerste producten uit het gevarieerde Tigi Bed Head Styling & Finish assortiment. Vandaag de dag kunnen de producten van het merk niet langer ontbreken in bijna elke trendy kapsalon. Maar dat is nog niet alles: talloze particuliere huishoudens zweren nu ook bij de hoogwaardige, innovatieve en toch relatief betaalbare producten van het huis. Natuurlijk zijn ze te vinden in vele kapsalons, maar ook de internetwinkels hebben de producten van de Tigi Bed Head Styling & Finish lijn inmiddels veroverd - en vaak tegen onovertroffen prijzen.
Vandaag de dag omvat het Tigi Bed Head Styling & Finish assortiment een hele reeks producten die gericht zijn op de meest uiteenlopende haartypes, evenals styling- en afwerkingsideeën. Of het nu gaat om haarlak, haargel of haarwas, de populaire Tigi Bed Head Styling & Finish serie omvat ze allemaal. En dankzij de felle kleuren en stijlvolle potten en tubes zien ze er niet alleen geweldig uit, ze hebben ook pakkende namen. Namen als Small Talk, Wax Stick, On the Rebound, Straighten Out, Oh Bee Hive, Up Front, Motor Mouth, Control Freak Serum, Superstar Blow Dry Lotion, Tigi Bed Head Styling & Finish Superstar Queen for a Day, After Party, Ego Boost, Hard Head Hairspray, Hard Head Mohawk Gel, Hard to Get, Hardrush, Manipulator en Masterpiece. Namen die je meer doen verlangen als je ze voor het eerst leest.
Meer volume, meer houvast en meer glans bijvoorbeeld. Maar dankzij waardevolle samenstellingen en ingrediënten bieden de producten van de Tigi Bed Head Styling & Finish lijn vaak ook meer bescherming en verzorging. Bescherming en verzorging tijdens het stylen, bijvoorbeeld tegen de hitte van het föhnen, maar ook tegen schadelijke invloeden van buitenaf, tijdens het dagelijks leven. Gespleten punten en haarbreuk moeten worden vermeden. Dit is om het haar mooi, gezond en glanzend te houden, zelfs na een veeleisende styling.

De commerciële

Krijg de look: Met Tigi Bed Hoofdstyling & Afwerking.