Meer informatie:

Het concept

Het Yves Saint Laurent ontwerp van de Sourcils zijn de klassieke wenkbrauw potloden van YSL Beauty. Ze worden aangevuld met een praktisch hulpmiddel om de wenkbrauwen vorm te geven. De spiraalborstel aan de bovenkant is een veelzijdige helper. Ze kamt de haren voor het aanbrengen. Maar zelfs daarna kan het helpen om de kleur te verdelen en te mengen. Dit zorgt voor een natuurlijk resultaat. Het eigenlijke potlood heeft een typische lood met een houten frame. Dit betekent dat deze altijd naar wens kan worden geslepen en consistent nauwkeurige resultaten levert. In tegenstelling tot veel andere eyeliner potloden, moeten de wenkbrauwpotloden een iets romigere textuur hebben. Hoe gladder en gladder de kleur, hoe natuurlijker het resultaat. Daarom is de fluweelzachte textuur verrijkt met kokosolie. Het zorgt voor een soepele en zachte toepassing. Het is ook voedend voor huid en haar. Het ontwerp is geheel in de stijl van Yves Saint Laurent. De goudkleurige, glanzende metalen accenten zijn terug te vinden op de beschermkappen. Het logo van het Franse merk en de gedetailleerde productnamen zijn ook in gouden letters te zien. De zeer slanke pen past goed in de hand en biedt volledige controle bij het aanbrengen. Korte strepen die doen denken aan de haren zijn het beste geschilderd. Hierdoor zien de wenkbrauwen er natuurlijker uit. Ze kunnen dichter worden getekend, evenals de breedte en de schommel kan gemakkelijk worden veranderd. De wenkbrauwen zijn de belangrijkste stap in make-up voor vele vrouwen. Ze worden daarom gedefinieerd, zelfs voor zeer natuurlijke looks. Dit maakt het Yves Saint Laurent ontwerp van de Sourcils tot een belangrijk cosmetisch gebruiksvoorwerp voor elke dag. Ze passen ook in je zak als potlood, bijvoorbeeld als je na het sporten opnieuw make-up wilt aanbrengen. Het dubbelzijdige ontwerp bespaart u de noodzaak om een borstel mee te nemen. De verschillende nuances bieden natuurlijke kleuren voor veel verschillende haartypen.

Het design

Het Yves Saint Laurent ontwerp van de Sourcils zijn wenkbrauw potloden met twee verschillende kanten. Er zit een klein penseel op de top. Het kan gebruikt worden om het haar vorm te geven en ook om de kleur te mengen. De andere kant is het eigenlijke wenkbrauwpotlood. Het is een normale lood die kan worden geslepen indien nodig. Beide zijden zijn beschermd door doppen in glanzend metallic goud. De pen zelf verbeeldt de nuance, zodat onderscheid uitgesloten is. Door het dubbele ontwerp mag het niet verward worden met eyeliner potloden. Het slanke ontwerp past gemakkelijk in elke cosmetische tas.

Het assortiment

De Yves Saint Laurent Design des Sourcils collectie biedt wenkbrauwpotloden voor verschillende haarkleuren. De juiste nuance vinden is niet altijd eenvoudig. Daarom zijn er verschillende helderheid en ondertonen die overeenkomen met een scala van kleuren. De wenkbrauwen zijn centrale onderdelen van het gezicht en ook van de make-up look. Ze geven definitie en zeggingskracht. De vorm is niet altijd perfect, zodat u kunt helpen met de brouwstiften. Het doel is een natuurlijk resultaat waarbij nuances samensmelten met eigen haren. Daarom is de textuur verrijkt met kokosolie. Het heeft een zacht verzorgend effect en maakt het lood bijzonder zacht en soepel. Zo kan het over de huid glijden en ziet het resultaat er niet te hard uit. Elk pennetje heeft een spiraalborstel aan de bovenkant. Het kan niet alleen worden gebruikt om de wenkbrauwen te kammen, maar ook om de aangebrachte kleur te mengen. De beste resultaten worden bereikt wanneer kleine, fijne bewegingen worden gebruikt om de ontbrekende haren te vervangen. Zo kunnen ook de krul en de dichtheid van de wenkbrauwen naar wens worden aangepast. Het Yves Saint Laurent ontwerp van Sourcils 2 Brun Profond heeft een donkere chocoladetint. Het Yves Saint Laurent ontwerp van Sourcils 3 Marron Glacé is meer kastanjeachtig van kleur. Het medium bruin heeft een licht roodachtige ondertoon. Het Yves Saint Laurent ontwerp van de Sourcil 4 Cendré is daarentegen meer asgekleurd. Het is ook geschikt voor zwarte tinten of speciale kleurnuances zoals pasteltinten. De donkerste ebbenhouten tint is het Yves Saint Laurent ontwerp van Sourcils 5 Ebène. In tegenstelling tot poederproducten of wenkbrauwgels hebben de klassieke potloden ook het voordeel dat ze gemakkelijk mee te nemen zijn. Als je onderweg je make-up wilt verversen of opnieuw wilt aanbrengen, kun je het potlood gemakkelijk in je handtas opbergen. Indien nodig kan de afleiding worden geslepen met een cosmetische slijper zodat de resultaten altijd gelijk blijven.