Gegevensoverzicht Yves Saint Laurent Black Opium

Productsoort:Damesparfum
Merk:Yves Saint Laurent
Parfumeur:Nathalie Lorson, Marie Salamagne, Olivier Cresp, Honorine Blanc
Jaar van uitgave:2014

Yves Saint Laurent Black Opium: Voor vrouwen die graag verleiden.

Opium van Yves Saint Laurent is in de loop van de jaren waarschijnlijk een begrip geworden. Deze klassieke geur is een van de meest populaire en best verkopende parfums voor vrouwen. Een schepping die al vanaf het begin verslavend is. De nieuwe Yves Saint Laurent Black Opium combineert feminine elegantie van de klassieker met een jeugdige stijl. Het is een van de meest succesvolle nieuwigheden van 2014. De geur van Yves Saint Laurent Black Opium voldoet aan alle eisen die zelfbewuste vrouwen aan een modern parfum stellen. Blumy, geraffineerd en games het zou moeten zijn, maar niet te indringend. Black Opium voldoet exact aan deze vraag.

In de topnoten zorgen oranjebloesems en roze peper voor een bijzonder mystieke aura. Patchouli, ceder en vanille ronden de grondnoot af met warme accenten. Tot slot zorgen de accenten van koffie en jasmijn voor een aromatische finish. Klassieke elementen zijn hier nieuw gemengd en zijn gemaakt tot een modern parfum - voor alle vrouwen die meer verwachten van een geur.

Met warm aura is Yves Saint Laurent Black Opium uitstekend geschikt voor darker seizoenen. Maar afhankelijk van de smaak kan de geur het hele jaar door gedragen worden. Een rotsachtige geur voor vrouwen die precies weten wat zij willen.

Kopnoten:Rosa Pfeffer, Orangenblüte
Hartnoten:Kaffee, Jasmin
Basisnoten:Vanille, Patchouli, Zeder
Geurnoten:oriëntaals, kruidig

Zo mystiek als de geur is, zo mysterieus is de fles zwarte Opium.

De fles van Yves Saint Laurent Black Opium heeft een ongebruikelijke uitstraling. Men denkt dat de glazen fles eerst met zwarte lak geschilderd en daarna met zand behandeld is. Hoewel het oppervlak er anders uitziet dan gewoonlijk, kan de moderne glitterlook heerlijk worden aangeraakt. In het midden is de naam van het parfum goed leesbaar in zwart schrift op helder glas.

Een ander mooi effect is dat de kleur van de essence doorschijnt in een bruinachtig oranje. Verder heeft de Yves Saint Laurent Black Opium fles een zeer traditioneel ontwerp met zijn heldere lijnen en hoekige vorm.

De dop is ook discreet zwart gehouden, zodat de aandacht van de kijker weer naar het midden van de container en daarmee naar de belettering wordt getrokken. Een zeer mystieke look die nieuwsgierigheid wekt naar de essentie sluimeren in de Yves Saint Laurent Black Opium fles.

Klantbeoordelingen van Yves Saint Laurent Black Opium

5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen

De laatste beoordeling van Yves Saint Laurent Black Opium Eau de Parfum Spray (30 ml) door op

Ik ben al jaren een gebruiker van Opium, de geur dan ;-). Deze Black Opium vind ik net nog iets lekkerder.

Meer producten van Yves Saint Laurent

Naast Yves Saint Laurent Black Opium vindt u in de easyCOSMETIC Beauty-shop de volgende series: