Toegevoegde producten
verder winkelen naar kassa

Deze geur is pure rebellie! Yves Saint Laurent Het Black Opium heeft de afgelopen jaren de norm gesteld. Bloemig, verfijnd en toch zeer oosters, is deze klassieker al lange tijd een lust voor miljoenen vrouwen over de hele wereld.

Zelfs de fles onthult wat u te wachten staat met de essentie. De glazen fles is ook donker en mystiek. Bijna volledig in het zwart, de ronde opening alleen al trekt de aandacht.

Yves Saint Laurent Black Opium kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Yves Saint Laurent Black Opium: Voor vrouwen die graag verleiden.

Opium van Yves Saint Laurent is in de loop van de jaren waarschijnlijk een begrip geworden. Deze klassieke geur is een van de meest populaire en best verkopende parfums voor vrouwen. Een schepping die al vanaf het begin verslavend is. De nieuwe Yves Saint Laurent Black Opium combineert feminine elegantie van de klassieker met een jeugdige stijl. Het is een van de meest succesvolle nieuwigheden van 2014. De geur van Yves Saint Laurent Black Opium voldoet aan alle eisen die zelfbewuste vrouwen aan een modern parfum stellen. Blumy, geraffineerd en games het zou moeten zijn, maar niet te indringend. Black Opium voldoet exact aan deze vraag.

In de topnoten zorgen oranjebloesems en roze peper voor een bijzonder mystieke aura. Patchouli, ceder en vanille ronden de grondnoot af met warme accenten. Tot slot zorgen de accenten van koffie en jasmijn voor een aromatische finish. Klassieke elementen zijn hier nieuw gemengd en zijn gemaakt tot een modern parfum - voor alle vrouwen die meer verwachten van een geur.

Met warm aura is Yves Saint Laurent Black Opium uitstekend geschikt voor darker seizoenen. Maar afhankelijk van de smaak kan de geur het hele jaar door gedragen worden. Een rotsachtige geur voor vrouwen die precies weten wat zij willen.

Kopnoten
Roze Peper
Sinaasappelbloesem
Hartnoten
Koffie
Jasmijn
Basisnoten
vanille
Patchoeli
Ceder

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Yves Saint Laurent Black Opium met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar Brohn1968 van 24. november 2014
Black Opium

Ik ben al jaren een gebruiker van Opium, de geur dan ;-). Deze Black Opium vind ik net nog iets lekkerder.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

vandaag tot-30%