Geen resultaten resultaat: resultaten:

Blumarine B. Blumarine

De geur +

Een modieus en romantisch parfum

Een melange van roze-witte bloemen, fruitig en bloemig tegelijk, is BBlumarine .. Blumarine . Het parfum dat in april 2019 door het Italiaanse modemerk werd uitgegeven, is een eerbetoon aan de Blumarine jurk. De felle kleuren, vloeiende stoffen, bloemmotieven en vrouwelijke vormen belichamen lichtheid en levensvreugde. De Parijse parfumeur Marie Salamagne heeft haar parfum BBlumarine . Blumarine net zo fijn, sensueel en vrolijk samengesteld.

Het parfum opent met roze grapefruit, peer en zwarte bes. Meiroos, jasmijn en veeleisende passiebloem vormen zijn geurige hart, gevolgd door een sensueel bed van sandelhout, ceder en muskus.

Het vrouwelijke recept van de BBlumarine . Blumarine is zeer expressief. Het belangrijkste element is de Mairose, waarvan de pracht en praal en schoonheid de inspiratiebron is voor de vrouwelijkheid en de energie van de modecreatiesBlumarine . Samen met hen richtte Anna Molinari, geïnspireerd door de Italiaanse Adriatische Zee en het blauw van haar lucht, in 1977 in Capri haar modelabel op. Blumarine De speelse looks boeien met hun chiffondetails, pareltjes en bloempatronen. De modellijnen van het huis spreken vrouwen van alle stijlen aan: van Miss Blumarine en Blumarine folies tot de klassieke Anna Molinari collectie. Blumarine Net als de Molinaris-collecties staat B. Blumarine voor elegantie, romantiek en de zorgeloze Dolce Vita. Dus deze geur is perfect voor de romantische en sterke vrouw van nu!

Kopnoten
Roze pompelmoes
Zware Aalbessen
Peer
Hartnoten
Complex
Jasmijn
Passiebloem
Basisnoten
Cederhout
Sandelhout
muskus

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

vandaag tot-28%