Gegevensoverzicht Hermès Terre d'Hermès

Productsoort:Herenparfum
Merk:Hermès
Officiële website:www.hermes.com
Parfumeur:Jean-Claude Ellena
Jaar van uitgave:2006

Terre d? Hermès - een geurige reis vol energie, temperament en sensualiteit

Het Franse familiebedrijf Hermès werd opgericht in 1837 en vindt zijn oorsprong in de zadel- en lederbewerking. Vandaag de dag bestaat het assortiment uit luxe artikelen op het gebied van handtassen, schoenen, sieraden en kleding. Het bedrijf viert ook groot succes met zijn succesvolle parfumserie. Hermès Terre d'Hermès is er één van.

De Hermès Terre serie d'Hermès is een van de meest succesvolle ter wereld. Het parfum Terre d'Hermès wordt in twee varianten aangeboden: als eau de toilette en als parfum. De geurconcentratie parfum is iets heel bijzonders onder mannen geuren, meestal zijn deze alleen beschikbaar als Eau de Keulen, Eau de Toilette of Eau de Parfum.

Er zijn subtiele aromatische verschillen tussen de Hermès Terre's eau de toilette en de Hermès Terre's parfum d'Hermès. Beide worden gedomineerd door verfrissende sinaasappel en grapefruit in de topnoot. Het parfum heeft ook de muntnoten van parilla. Het hart van de eau de toilette bestaat uit peper, patchoeli en een pelargoniumbesboeket.

In het parfum werd het minerale aroma van het vuursteentje, dat niet volledig ontbreekt in het eau de toilette, benadrukt. In de basisnoten van beide versies van Hermès Terre d'Hermès geven bossen en benzoë de geuren een elegante mannelijkheid, terwijl de kruidigheid van eikenmos de samenstelling van het parfum afrondt, is de eau de toilette verrijkt met de balsamico aardigheid van de vetiver.

Beide varianten bestaan uitsluitend uit noten van planten en mineralen. Als geurcomposities weerspiegelen ze de veranderende relatie tussen hemel en aarde.

Kopnoten:Sinaasappel, Grapefruit
Hartnoten:Geranium blad, Roze Peper
Basisnoten:Patchoeli, Vetiver, Ceder, Benzoëzuur
Geurnoten:houtachtig

Terre d'Hermès is een creatie van Jean-Claude Ellena, één van de beste parfumeurs ter wereld.

De mannengeur Hermès Terre d'Hermès werd zowel in de Eau de Toilette (2006) als in de parfumversie (2009) gecomponeerd door Jean-Claude Ellena. Ellena is geboren in Grasse en komt uit een familie van succesvolle parfumeurs. Ellena is sinds 2004 de "neus" van Hermès. De parfumeur en auteur van het boek "Der geträumte Duft" (2012) heeft al tal van andere parfums gemaakt voor het merk Hermès.

Met Hermès Terre d'Hermès voltooide Jean-Claude Ellena niet minder dan zijn absolute meesterwerk. De houtachtige, kruidige mannengeur glanst met een buitengewoon mannelijk aroma dat van deze creatie allang een klassieker heeft gemaakt. Koorden van benzoë, vuursteen, roos geranium blad, pompelmoes, patchoeli, roze peper, vetiver en ceder zorgen samen voor een geurmix die nergens ter wereld zo uniek is.

Ellena over zijn creatie Hermès Terre d'Hermès en wat ze zou moeten zeggen: "De aarde voelen terwijl ze op je rug ligt en naar de hemel kijkt". Een gevoel dat de geur onderscheidt van vele anderen. Terre d'Hermès is als de verbinding tussen hemel en aarde, een verandering door de getijden, een gevoel voor de elementen.

De edelste ingrediënten betoveren de zintuigen en geven de essentie minerale en houtachtige facetten die niet alleen voor natuurliefhebbers. Net als vers, levendig water geeft het verkoeling, prikkelt het de zintuigen en maakt het je zintuigen te laten genieten van een dagje uit in het wild. Het motto: Terug naar de wortels! Verwen uzelf met deze luxe!

Hermès Terre d'Hermès vertelt een compleet nieuw verhaal over de oorsprong van de getijden. Het mannelijke aroma, zo opstandig als de natuur, zal iedereen verleiden.

Philippe Moguet maakte een tijdloze klassieker met de Terre d' Hermès parfumfles.

De fles Hermès Terre d'Hermès is gemaakt door de Franse ontwerper Philippe Mouguet. Mouguet begon zijn werk als stagiair bij het traditionele Franse bedrijf al in 1987. Tot op de dag van vandaag werkt Mouguet voor het luxe huis en ontwerpt niet alleen horloges en zilverwerk, maar ook de meeste parfum flacons. De vorm van de fles Hermès Terre d'Hermès was geïnspireerd op een reiskoffer uit de collectie Èmile Hermès, die slechts tot een plein was gecondenseerd. De fles Hermès Terre d'Hermès staat op de Hermès, typisch voor Hermès, die geïntegreerd is in de glazen basis.

De zadelnagel, die Hermès vaak gebruikt in zijn gestileerde producten, is elegant ingebed in de schuifsluiting, die tevens als spuitknop dient. De buitenverpakking is donkerbruin van kleur, wat de kleur van de aarde weergeeft. De letters schitteren in het typische Hermès oranje en wit. De Hermès wagen is ook zeer discreet. Een edele fles, waarin een nog nobeler klein water drijft. Hermès Terre d'Hermès is een van de meest mannelijke geuren ter wereld.

Terre d'Hermès presenteert een succesvolle symbiose tussen parfum en campagne

Voor de reclamecampagne voor het parfum Hermès Terre d'Hermès kon het traditionele Franse huis de acteur Clèment Sibony aanspreken. Hij werd geboren in 1976 in Parijs en is te zien in talrijke films. Hij speelde onder meer in internationaal succesvolle producties als French Kiss (1995), The Tourist (2010) en The Walk by Robert Zemeckis (2015).

Hij is ook te zien in veel Franse films. De soundtrack van de parfumreclame werd gecomponeerd door de Britse liedjesschrijver Morgan Visconti. Hij is de zoon van de wereldberoemde producer Tony Visconti en zangeres Mary Hopkin. De reclamecampagne in gedrukte vorm voor Terre d'Hermès werd opgezet door het Parijse reclamebureau Publicis Conseil.

De campagne geeft een idee van het parfum met eenvoudige maar zeer indrukwekkende beelden. Alle elementen die Terre d'Hermès verenigt, zijn artistiek vertegenwoordigd. Versheid in de vorm van regen, minerale diepte door de rode aarde en kracht door het mooie paard. Een geslaagde symbiose tussen geur en campagne.

Hermès Terre d'Hermès is een heerlijk aardachtige geur die alle elementen van de natuur combineert. Met zijn aroma van houtachtige noten en kruidige akkoorden, heeft de maker een creatie gemaakt zo fris als water en levendig als een koele bries. Edele ingrediënten zoals benzoë, vuursteen, roos geranium blad, grapefriut, sinaasappel, patchoeli, roze peper, vetiver en ceder zorgen voor een mannelijke uitstraling die ongeëvenaard is.

Maar het is niet alleen de mannelijke geurmix van Hermès Terre d'Hermès die de creatie zo succesvol maakt. Het is eerder de combinatie van smaken die mannen maakt tot de natuurgenoten die ze altijd al wilden zijn. In Terre d'Hermès worden de getijden weerspiegeld in krachtige, dynamische facetten - fris, levendig en ongelooflijk prikkelend voor de zintuigen. Wie van de natuur houdt, zal van Hermès Terre d'Hermès houden.

Klantbeoordelingen van Hermès Terre d'Hermès

5 uit 5 sterren — op basis van 14 klant adviezen

De laatste beoordeling van Hermès Terre d'Hermès Navulling Parfum (125 ml) door op

Deze deurmoet je echt genieten en op je laten inwerken. Het duurt even voor je hem doorhebt, maar dan is het zo geweldig dat je geen andere meer wilt.

meer 13 Klantrecensies voor Hermès Terre d'Hermès Navulling Parfum (125 ml)

De laatste beoordeling van Hermès Terre d'Hermès Zeep (100 g) door op

Dit is al jarenlang mijn persoonlijke zeep. Ik vind de geur perfect bij mij passen. Vooral langhoudende geur. Ik heb ook de eau de toilette van Hermes. Niet de geur die iedereen draagt.

meer 13 Klantrecensies voor Hermès Terre d'Hermès Zeep (100 g)

De laatste beoordeling van Hermès Terre d'Hermès Deodorantspray (150 ml) door op

Werkt betrouwbaar en heeft een aangename geur. Niet te opdringerig. Houdt lang aan. Kan ik graag aanbevelen.

meer 13 Klantrecensies voor Hermès Terre d'Hermès Deodorantspray (150 ml)

Meer producten van Hermès

Naast Hermès Terre d'Hermès vindt u in de easyCOSMETIC Beauty-shop de volgende series: