Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-63%1
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

De aquatische-frisse Davidoff Cool Water wordt beschouwd als een van de grootste klassiekers onder de mannengeuren. Toen het in 1988 voor het eerst werd uitgebracht, maakte het door Pierre Bourdon ontworpen parfum al golven.

De commercial met de aantrekkelijke, goed getrainde "Cool Water Man" is ook niet geheel onschuldig aan de populariteit van dit parfum. Zo krijgt Cool Water elk jaar een nieuw, fris reclame-gezicht.

Davidoff Cool Water goedkoop kopen

De geur +

Davidoff Cool Water, de oergesteente van de aquatische geuren van mannen

Davidoff Cool Water Dit is pure verfrissing in combinatie met een aantrekkelijk mannelijk parfum. Dit parfum werd in 1988 gecreëerd door Pierre Bourdon en is een boeiende mix van aromatische en aquatische geuren. Deze cultklassieker van het merk Davidoff Zino staat al lang geleden symbool voor vrijheid, energie en frisheid. Met name de gebruikte waterelementen zorgen voor een krachtig en dynamisch parfumkarakter, waardoor het parfum de laatste 20 jaar een echte loper is geworden. Zo vol kracht en passie als de golven van de oceaan, die een gevoel van tintelende frisheid geven.

Het opent Cool Water met Davidoff een aromatische topnoot van lavendel, koriander, verfrissende munt en een revitaliserend zeewateraroma.

Het centrum van het parfum is een kernnoot van kruidig sandelhout, zoete jasmijn, geranium en neroli. De klassieke Davidoff mannengeur wordt afgerond Cool Water met een bittere basis van eikenmos, amber, tabak, muskus en cederhout.

Na het baanbrekende succes van het mannenparfum Cool Water van Woman, werd in 1996 een geschikte vrouwengeur Davidoff gelanceerd onder de titel Davidoff Cool Water Woman, die sindsdien minstens evenveel enthousiasme heeft genoten. Sindsdien is de Cool Water geurlijn uitgebreid Davidoff met tal van andere parfums. De geuren Cool Water Frozen, Cool Water Freeze Me en Cool Water Ice Fresh zijn slechts enkele van de vele zomergeuren die elk jaar in beperkte speciale edities worden gelanceerd.

Kopnoten:
Koriander
Lavendel
Munt
Groene Accenten
Rozemarijn
Hartnoten:
Jasmijn
Neroli
roosgeranium
Sandelhout
Basisnoten:
Amber
Eikenmos
muskus
Tabak
Cederhout
Parfumeur:
Pierre Bourdon
Jaar van uitgave:
1988

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Davidoff Cool Water met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 11 klant adviezen
Commentaar van Juan F.
Super.... Davidoff Cool Water

Herenparfum van Pierre Bourdon uit vorige eeuw ... Dank U Davidoff Cool Water Eau de Toilette Spray is een echte aanrader... Zo een frisse geur laat je nooit meer los(t) :-)

Commentaar van Hishat
Aangenaam op de huid

Super bescherming tegen oksel zweten en natheid. De geur is aangenaam en houdt lekker lang aan. Ik voel me een stuk zekerder.

Commentaar van Clet1968
Meteen besteld

Davidoff Cool Water is en blijft ene klassieker. Altijd prima, ook om cadeau te dien. Super dat het nu voor een goede prijs in deze set verkrijgbaar is,

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de lijn Davidoff Cool Water in vergelijking met de SRP