Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

13 461
toepassen

Birkholz x Ramadan: Cinema Collection Kida

"Philip, ich habe eine Idee.", spricht Kida Khodr Ramadan in sein Telefon – und Philip Birkholz hört zu. Der Schauspieler und der Parfumsommelier kreieren einen Duft wie Berlin: kantig, aber mit Charisma.
Birkholz Cinema Collection

"4 Blocks" hallen nach

Das Crime Drama um einen libanesischen Clan in der Bundeshauptstadt wird vielfach ausgezeichnet und gilt als eine der besten deutschen Serien. Kida Khodr Ramadan kann für seine Rolle selbst einige Preise einheimsen.
Birkholz Cinema Collection

Geschichten, die das Leben schreibt

Kida Khodr Ramadan wird in Beirut geboren und wächst in Berlin auf. Seit 20 Jahren ist er vor und hinter der Kamera genauso erfolgreich wie als Autor und einer der bekanntesten deutschen Schauspieler.
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Het mannenparfum met een sterk karakter Birkholz Cinema Collection KIDA van het exclusieve parfumhuis is een samenwerking met en een eerbetoon aan het al even sterke karakter Kida Khodr Ramadan - en aan Berlijn.

De tv-hit "4 Blocks" draait om "Toni" Hamady, gespeeld door Ramadan, en om de stad en haar tegenstellingen. Het is precies deze pulserende levenshouding die het Eau de Parfum wil vastleggen.

de exclusieve Birkholz Cinema Collection

De geur +

Door de straten van Berlijn met Birkholz Cinema Collection KIDA

Berlijn: vrijheid, contrasten, de hoogte- en dieptepunten van het leven. De stad is een van de personages in de bekroonde serie "4 Blocks" - een andere is natuurlijk Ali "Toni" Hamady, gespeeld door Kida Khodr Ramadan. De rol in de populaire film heeft zijn sporen nagelaten op de acteur. Samen met parfumfabrikant Birkholz creëerde hij Birkholz Cinema Collection KIDA. Een mannengeur zoals de straten van de hoofdstad. Houtachtig, kruidig en rokerig. Smerig, maar met charisma.

Met Birkholz Cinema Collection KIDA heeft parfumeur Philip Birkholz een eau de parfum gecreëerd dat past bij Neukölln, maar zich ook thuis voelt in Charlottenburg. Kardemom, hazelnoot en tabak beginnen rokerig. Het hart van oud, cederhout, amber en vetiver geeft de geur een flinke dosis kracht, net als het pulserende leven op straat. De basis van tonkaboon, patchoeli en musk rondt deze veelzijdige geur met een sterk karakter af. Net als het Berlijn van "4 Blocks", verbergt de mannengeur zijn ruwe kantjes niet. Het erkent de kracht die ze hem geven en weet ze te gebruiken.

De geur is gebotteld in een kenmerkende flacon van Birkholz. De glazen kubus is echter in fluweelzwart verpakt voor KIDA. De naam van het parfumhuis Birkholz en een verwijzing naar Cinema Collection zijn er in goud op te lezen. KIDA staat in grote, gouden letters - aan de boven- en onderkant extra benadrukt door glanzende streepjes. De cilindervormige, gouden dop is omwikkeld met een zwart leren bandje waarop de merknaam wordt herhaald. De imposante flacon wordt verder versterkt voor de KIDA Limited Edition, die beperkt is tot 50 stuks. Hij wordt geleverd met een gouden plaquette met het serienummer en de handtekening van Kida Khodr Ramadan.

Ramadan werd geboren in Beiroet, groeide op in Berlijn en is nu een van de bekendste Duitse acteurs. Hij maakte zijn filmdebuut in 2003 in "Alltag", gevolgd door rollen in "Tatort", "Knallhart" en "Blockbustaz". De rol van clanbaas Ali "Toni" Hamady in de misdaadserie "4 Blocks" leverde hem de Duitse Televisie Award en de Grimme Award op. De serie zelf heeft ook veel prijzen gewonnen en wordt beschouwd als een onbevooroordeelde kijk op Berlijn in het algemeen en Neukölln in het bijzonder. Philip Birkholz en Kida Khodr Ramadan hebben deze ervaring - eerlijk, ongekunsteld en zelfverzekerd - in een geur met Birkholz Cinema Collection KIDA gegoten die niet snel zal worden teruggevonden.

Kopnoten:
Tabak
hazelnoot
Kardemom
Hartnoten:
Amber
Oud
Vetiver
Cederhout
Basisnoten:
Tonkaboon
Patchoeli
muskus
Jaar van uitgave:
2022
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten