Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971

Het concept

De Clinique Lash Power Mascara helpt de wimpers te verlengen en vorm te geven. Toch worden er nog steeds natuurlijk ogende resultaten bereikt. De exclusieve borstel helpt hierbij. Het is bijzonder smal en ovaal van vorm. Zo kunnen alle wimpers ook optimaal aan de rand of in de hoeken worden opgevangen. Zo kan de wimperlijn tot het maximum worden samengeperst en kunnen nog fijnere of kortere haren met product worden afgedekt.

Maar niet alleen het productontwerp, maar ook de formule is bijzonder. Exclusieve actieve ingrediënten helpen de wimpers te verlengen. Een microfijn beschermend schild vormt en helpt om momentum te behouden. Tegelijkertijd kan een grote glans worden bereikt. De wimpers lijken dikker, gezonder en richten zich op de ogen. Voor een intensief resultaat kan de borstel met lichte golvingen van de wortels naar de punten worden verplaatst. Zo kunnen alle wimpers gelijkmatig gemasseerd worden.

Hoewel de formule lang meegaat, is het heel gemakkelijk om gewicht te verliezen. Dit draagt ook bij aan het beschermende en versterkende karakter van de Clinique Lash Power Mascara. Agressieve make-upverwijderaar of zwaar wrijven kan de wimpers beschadigen of scheuren. De speciale mascara van Clinique is eenvoudig te verwijderen met water.

Met behulp van een wattenschijfje en warm water kan het zeer voorzichtig en toch grondig verwijderd worden. De watertemperatuur moet 38° Celsius zijn. Dit zorgt er ook voor dat het niet gewoon wazig is bij regen en dergelijke. Na een korte stoot en zachte persing van het wattenschijfje kan het verwijderd worden. Voor iedereen die bijzonder snel en eenvoudig kan worden gereinigd, kan hij ook direct onder de douche worden verwijderd. Dit is ideaal als er gekozen is voor een zeer natuurlijke make-up look of als alleen de mascara gebruikt is.

Alle Clinique formules zijn geurvrij en op allergie getest. De Clinique Lash Power Mascara is ook oogheelkundig getest. Het is zeer geschikt voor gevoelige ogen en wordt gekenmerkt door zijn zeer goede verdraagbaarheid.

Het design

De Clinique Lash Power Mascara heeft een zeer smalle, hoge buis. De kleur is in de typische Clinique stijl. Op mat zwart staat een heldere, witte inscriptie en het rechte logo van het merk. Het deksel is gemaakt van glanzend zilver.

Natuurlijk is het penseel ook van bijzonder belang voor mascara. Lash Power heeft een zeer smalle precisie borstel. Het maakt het gemakkelijker om alle wimpers te detecteren, zelfs bij de buiten- en binnenhoeken van het oog. De ovale vorm zorgt voor een smalle punt die ook kortere en fijne haren optimaal kan bedekken. Voor een nog gelijkmatiger resultaat kan het borsteltje zachtjes door de wimpers worden gegolfd.

Het assortiment

De Clinique Lash Power Mascara comprimeert, verlengt en beschermt. De exclusieve formule vormt een microfijn beschermend schild rond elke wimper. Het helpt om de vaart te houden en fantastische en langdurige resultaten te bereiken. Bovendien krijgen de wimpers een mooie glans.

De precisie borstel scheidt en vult elk haar individueel. Dit versterkt het effect en haalt het maximale volume uit de natuurlijke wimpers. De smalle vorm met ovalen kop is bijzonder flexibel in gebruik. Het bereikt ook korte wimpers op de ooghoek of aan het onderste ooglid.

De Clinique Lash Power Mascara 01 Black Onyx heeft een diepzwarte tint. Het gaat met vele blikken, zij het met naakt tinten of dramatische rook ogen. Hij flatteert dames van elk type en in elke make-uptas hoort een zwarte mascara thuis. Een alternatief is de Clinique Lash Power Mascara 04 Donkere Chocolade. De donkere chocoladebruine is een subtiele variatie en een geweldig alternatief voor zwart. Niet alleen vrouwen met een lichtere teint kunnen ze goed dragen.

Beide kleurvarianten zijn uiteraard getest door oogartsen. Zoals alle Clinique producten, of het nu gaat om huidverzorging of decoratieve cosmetica, worden ze zeer goed verdragen. Alle producten zijn allergie getest en parfumvrij. Dit is vooral belangrijk voor gevoelige ogen.

De Clinique Lash Power Mascara kan ook uiterst gemakkelijk verwijderd worden, zodat het en de tere wimpers niet alleen meer belast worden. Zolang je het wilt, overtuigt het met een zeer goede houvast. Maar het kan verwijderd worden met water bij een goede temperatuur van 38°C. Dit bespaart het gebruik van andere producten en ook de stevige wrijving bij het verwijderen van make-up. Met een bevochtigd wattenschijfje en een korte applicatie en zachte druk, kan het verwijderd worden zonder resten achter te laten.

Om hygiënische redenen en om ooginfecties te voorkomen, moet de mascara altijd regelmatig worden vervangen. Na de eerste opening en het gebruik van zuurstof, ziektekiemen en meer kunnen krijgen in de formules. Het wordt aanbevolen om de mascara om de vier tot zes maanden te vernieuwen voor een perfecte textuur en dus een veilige toepassing.

De commerciële

Krullende wimpers met Clinique Lash Power Mascara.