Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Meer informatie:

Gelijkmatige uitstraling en bescherming van de huid met Clinique

Net als uw eigen huid, maar beter - de Clinique Nog Betere Make-up SPF 15 is speciaal ontwikkeld om de huid er egaler uit te laten zien en tegelijkertijd te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Het kan universeel worden gebruikt voor alle huidtypen en is verkrijgbaar in tal van verschillende tinten. Het combineert verzorgende en anti-verouderende eigenschappen met preventieve zorg om de ontwikkeling van verouderingssignalering te verminderen. Hierdoor is het niet alleen ideaal voor de rijpere huid, maar ook voor vrouwen van alle leeftijden. Omdat het zo gemakkelijk te gebruiken is, kunnen zelfs jongere vrouwen een natuurlijk ogende, zelfs resultaat bereiken. Onregelmatigheden in de teint, pigmentatie of ouderdomsvlekjes worden betrouwbaar afgedekt. Deze kunnen niet alleen op hoge leeftijd optreden, maar kunnen ook door UV-straling worden versterkt. Daarom bevat Clinique nog Better Make-up SPF een lichte zonnebrandcrème met SPF 15 zonbeschermingsfactor, natuurlijk gistextract en vitamine C en E. De combinatie helpt bestaande plekjes te verzachten en de teint te verjongen. Bij regelmatig gebruik behaalden de testers binnen vier tot zes weken significante resultaten.

Nog beter is niet alleen decoratieve make-up, maar ook de zorg. Van hand- en oogcrèmes tot serums en hydraterende crèmes: de Clinique nog betere Make-up SPF 15 serie helpt vlekken en onregelmatigheden in de teint te minimaliseren. De fundering bereikt direct zichtbare effecten en kan eenvoudig gefineerd worden. Afhankelijk van de eisen kan het intensiever worden toegepast op probleemgebieden. Vrouwen met een gemengde of vette huid kunnen ook extra poeder gebruiken om te matteren en te fixeren. Zoals alle Clinique producten, is ook Better 100% parfumvrij en op allergieën getest. Hierdoor is het zeer goed te verdragen en ook geschikt voor gevoelige huidtypen. Het kleurenspectrum varieert van zeer licht tot middeldonker en biedt vele variaties. Dit maakt het gemakkelijker om de optimale kleurschakering te kiezen en zo een uiterst natuurlijk resultaat te bereiken.

Vloeibare make-up in praktische fles

Clinique nog beter Make-up SPF 15 is vloeibaar en daarom verpakt in een stabiele fles. Het onderste deel van kunststof heeft een beige kleur die ook als fundering herkenbaar is. Hierdoor is het gemakkelijk te onderscheiden van de andere producten uit de Nog Betere serie. Het deksel is in de typische Clinique design stijl in glanzend zilver. Op het opschrift staat niet alleen het merklogo, maar ook de volledige beschrijving, terwijl op de vloer een sticker met de exacte kleurbenaming te vinden is. De buitenverpakking heeft een bloempatroon in delicate pasteltinten. De make-up kan eenvoudig over een fijne punt gedoseerd worden. De plastic fles is gemakkelijk te persen en tegelijkertijd stabiel. Hierdoor is de primer ook ideaal voor onderweg, wanneer de primer opnieuw moet worden aangebracht op reis, na het sporten of gewoon tussendoor. Het kan direct met de vingers of met een borstel of cosmetische spons worden aangebracht.

Directe dekking voor elke huidskleur

Clinique Nog Betere Make-up SPF 15 verbergt onmiddellijk en helpt op duurzame wijze pigmentvlekken en ouderdomsvlekjes te verminderen. Naast de natuurlijke dekkracht bevat het een vitamine complex met C en E. Een natuurlijk gistextract ondersteunt het bliksemafdrijvend effect, dat bestaande kleuronregelmatigheden van de teint bij langdurig gebruik helpt in evenwicht te brengen. De licht geïntegreerde zonwering biedt bescherming in het dagelijks leven en minimaliseert de verdere ontwikkeling van lichtgerelateerde tekenen van huidveroudering.

Het kleurenspectrum van Clinique varieert van zeer licht tot medium, met veel verschillende nuances met verschillende ondertonen om uit te kiezen. Dit maakt het makkelijker om je aan te passen aan je eigen individuele huidskleur. Een van de helderste tonen is Evens and Corrects 24 Linnen, een koel en helder beige. Iets rozeer maar net zo helder is Evens and Corrects 01 Albast. De kleuren Evens en Corrects 03 Ivoor en Evenementen en Corrects CN 28 Ivoor zijn naar ivoor genoemd. Het behoort ook tot de zeer lichte tinten, maar is iets donkerder en rozeer. Iets goudzamer is Evens en Corrigeert 25 Buff. Evens en Corrects tenslotte 04 Cream Chamois behoort tot de kleurgroep, ook al is het neutrale beige al iets donkerder. Een ander voordeel van het brede kleurenspectrum is dat vrouwen altijd de optimale toon kunnen kiezen voor zomer en winter en voor de huid met verschillende tonen. Veel dames van Midden-Europees type vinden hun individuele nuancering in het middelste veld van het kleurenwiel. De naam suggereert al dat Clinique nog beter Make-up SPF 15 Evens and Corrects 05 Neutral zeer neutraal is. Evens and Corrects 16 Golden Natural is warmer, terwijl Evens and Corrects 06 Honey een donkerdere versie is. Ondanks de naam Evens and Corrects 07 is Vanilla ook een medium beige toon, die de overgang vormt naar de donkerdere tonen. Een andere donkere tint is Evens and Corrects 08 Beige, gevolgd door de warme Beige Evens and Corrects 09 Sand en de neutralere Evens and Corrects 17 Nutty. Clinique biedt ook een selectie van tinten voor donkerdere teint, waar Evens and Corrects 10 Golden is een goudbruine tint. De formule is ideaal voor alle huidtypen en kan naar wens met poeder gecombineerd worden. Nog Betere Make-up is allergie-gekeurd en geurvrij, zodat een goede compatibiliteit gegarandeerd is. Eén tint donkerder is Clinique Nog Betere Make-up SPF 15 Evens en Corrigeert 13 Amber, terwijl Evens en Corrigeert 20 Sienna donker en warm bruin is.