Verlanglijstje Telefoon 025 / 886971
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Meer informatie:

Het concept

Olaplex No.3 Haarbeschermer is ontworpen voor thuisgebruik. Olaplex is een revolutie in de kappersbranche. Het speciale systeem belooft zachte kleur en verzorging, die ook beschadigd haar van binnenuit kan repareren. Twee van de drie fasen worden gebruikt in de professionele salon, de No. 3 is ook bedoeld voor verdere behandeling thuis. Het hart van de formule is een speciale werkzame stof die de bindingen versterkt en ook gebroken disulfidebruggen in het haar herstelt en versterkt. Deze kunnen veroorzaakt en verergerd worden door chemische behandelingen en styling. Olaplex is verkrijgbaar als pure verzorgingsbehandeling, maar ook in combinatie met kleurvarianten zoals bleken, balayage en reguliere haarkleur.
Olaplex No.3 is geen traditionele conditioner, maar een hechtmultiplicator met de exclusieve werkzame stof van Olaplex salonproducten. Het is een gepatenteerde technologie gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Het Olaplex systeem is al meer dan 84 miljoen keer gebruikt om het haar te verstevigen of zachter te kleuren. Wereldwijd zijn er al meer dan 370.000 salons die de behandelingen aanbieden. Olaplex No.3 is ook goed voor het versterken van het haar tussen kappersbezoeken of om het voor te bereiden op komende behandelingen. Al een keer per week is de toepassing voldoende om resultaten te bereiken, maar het kan ook vaker gebruikt worden voor ernstig beschadigd haar of haar dat binnenkort chemisch behandeld zal worden.
De optimale toepassing begint met een diepe reinigingsshampoo, die alle afzettingen en stylingresten verwijdert. Vervolgens wordt Olaplex No.3 gedurende ruim tien minuten aangebracht op handdoekdroog haar. Ze worden dan op de gebruikelijke wijze gewassen en verzorgd. Vele prominente dames zoals Gwyneth Paltrow, Jennifer Lopez, Charlize Theron of Kim Kardashian hebben ook hun haar zijdezacht gemaakt met Olaplex. Dankzij het speciale systeem is Zorgnr. 3 ook gunstig voor vrouwen die nog geen salonbehandeling met Olaplex hebben ondergaan, maar zich daarop willen voorbereiden.

Het design

Hoewel het een variant voor huishoudelijk gebruik is, volgt Olaplex No.3 het designconcept van de salonset. Dit is minimalistisch, modern en vooral functioneel. Op het etiket van de witte fles staat de exacte productnaam en het merk. De Olaplex No.3 Hair Perfector is geoptimaliseerd voor een gebruiksfrequentie van één keer per week. Dit zorgt ervoor dat de fles altijd goed afsluitbaar is. Door de smalle opening kan het product zelf netjes en precies gedoseerd worden. Het neemt in de badkamer niet veel ruimte in, maar is in één oogopslag goed te onderscheiden van andere shampoo- en verzorgingsproducten. Door zijn kleine, handige vorm past hij in elke handbagage en kan daarom ook mee op reis genomen worden.

Het assortiment

Olaplex No.3 care is geen conditioner, maar een intensieve hechtingsbehandeling. Het exclusieve actieve ingrediënt is de enige die beschadigd haar van binnenuit kan herstellen en versterken. Het werkt op de disulfide bruggen in het haar, die kan breken door styling, kleuren en andere chemische behandelingen. Het systeem bestaat uit drie fasen, waarvan de eerste twee worden gebruikt in een professionele salon. Olaplex No.3 is een thuistoepassing. Het kan gebruikt worden na de behandeling, maar ook voor verdere chemische behandelingen of de volgende afspraak voor het verven. Een keer per week of vaker voor ernstig beschadigd haar, wordt de behandeling toegepast op handdoekdroog haar voor ongeveer tien minuten en vervolgens uitgespoeld.
Vooraf moet een dieptereinende shampoo worden gebruikt, zodat deze bijzonder goed in het haar kan doordringen. Het verwijdert siliconen en stylingresten die zich dagelijks ophopen. Zelfs met deze relatief lage inspanning kan het haar duurzaam versterkt en hersteld worden. Het Olaplex-systeem omvat niet alleen algemene verzorgingsbehandelingen, maar ook een eigen kleurensysteem. Normale haarkleuren, maar ook balayage en bleken kunnen heel voorzichtig worden aangebracht. Wereldwijd bieden al meer dan 370.000 salons het gepatenteerde Olaplex systeem aan. De tijd tussen twee bezoeken aan de kapper kan perfect overbrugd worden met Olaplex No.3. Maar de technologie is niet alleen voordelig voor verven, maar ook voor andere chemische behandelingen.
Deze omvatten het gladstrijken van het haar, het aanbrengen van extensies, keratine behandelingen of de verzorgende Olaplex Rebuild Behandelingen of de Express behandeling. Allemaal stress op het haar en kunnen ze haarschade veroorzaken of verergeren. Olaplex is in die zin zorg en behandelingen in één en biedt klanten zowel voor als na de eigenlijke haarbehandeling met Olaplex No.3 de complementaire intensive care aan. Zowel zwaar beschadigd, broos of vaak behandeld haar als natuurlijk haar profiteren in gelijke mate van de veelzijdige toepassingsmogelijkheden van Olaplex.
Helaas zijn er op dit moment geen producten in deze collectie beschikbaar.