Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
becommerce gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Olaplex Haarverzorging is speciaal bedoeld voor zwaar gestresst haar. Veel kappers gebruiken deze formule voor gekleurd of gebleekt haar. U kunt ook thuis genieten van de voordelen van Olaplex haarverzorging met No. 3 en uw haar ondersteunen en beschermen tegen beschadiging.

Meer info

Koop Olaplex haarverzorging goedkoop

Meer info +

Olaplex - professionele haarherstel bij de kapper en thuis

Sinds enkele jaren bieden steeds meer kapsalons behandelingen met Olaplex aan als hun klanten hun haar willen laten bleken, verven of verlengen. De snelle verspreiding en toenemende populariteit van Olaplex haarverzorging heeft een goede reden: het product bevat het eerste en enige actieve ingrediënt dat beschadigd haar binnenin repareert. Het werkt niet zoals conventionele shampoos en conditioners op het haaroppervlak, maar dringt door in de diepte van de haarstructuur. Daar herbouwt Olaplex gebroken disulfidebruggen die zijn vernield door dagelijkse slijtage of chemische behandelingen. Om dergelijke schade te voorkomen, is Olaplex Hair Care ook beschikbaar voor het mengen in Olaplex Bleaching of Olaplex Hair Colour in de salon. De professionele kappersartikelen van Olaplex Hair Treatment zijn effectief vanaf de eerste toepassing en verliezen hun werking niet bij het volgende wassen van het haar. Het assortiment is verdeeld in een 3-fasig systeem: Olaplex No. 1 Bond Multiplier en Olaplex No. 2 Bond Perfector zijn exclusieve diensten in de kapsalon, Olaplex No. 3 Hair Perfector is verkrijgbaar als verzorgingsproduct voor wekelijks gebruik thuis.

Wetenschappelijke basis

Dean Christal, uitvinder van Olaplex haarverzorging, kwam door stamcelonderzoek in aanraking met de wetenschappelijke fundamenten waarop ook Olaplex is gebaseerd. Hij legde contacten met wetenschappers die onder meer een remedie hadden ontwikkeld tegen de fysische afstotingsreactie van implantaten. In een lang onderzoeksproces was het mogelijk om een formule te vinden voor de bescherming van het haar tijdens een perm behandeling. Dit heeft uiteindelijk geleid tot de ontwikkeling van het gehele assortiment van Olaplex haarverzorgingsproducten. Dean Christal werkte vanaf het allereerste begin samen met de Hollywoodstylist Tracey Cunningham en paste het nieuwe product toe op beroemdheden als Gwyneth Paltrow en Jennifer Lopez. Ze was meteen overtuigd van Olaplex. Door haar voorspraak en talrijke tevreden klanten werd het merk al snel bekend in de Verenigde Staten en verspreidde zich vervolgens over nationale grenzen over de hele wereld. Olaplex heeft momenteel acht wereldwijde patenten en werkt strikt zonder dierproeven.

Olaplex- nr. 1, 2 en 3 - een 3-fasensysteem

Het Olaplex haarverzorgingssysteem bestaat uit drie fasen. De eerste twee behandelingsstappen worden uitsluitend als service in kappersbedrijven aangeboden, een complementair thuisproduct van Olaplex kan als stap 3 worden aangeschaft. De professionele Olaplex behandeling bij de kapper omvat het gebruik van Olaplex No. 1 Bond Multiplier en Olaplex No. 2 Bond Perfector. Beide producten zijn olie- en siliconenvrij en worden gebruikt als zuivere haarreparatiebehandeling of gemengd met kleurbehandelingen. Dit voorkomt in de eerste plaats haarbeschadiging. Voor de twee professionele kappersartikelen is basiskennis vereist van de technieken van het verven, bleken en de daarbij behorende mengverhoudingen van de chemicaliën. Daarom zijn ze alleen beschikbaar voor getrainde kappers.

Olaplex No. 1 Bond Multiplier bevat een hoge concentratie van bis-aminopropyl diglycol dimaleaat om de bruggen van de disulfide te herstellen die in de diepte van het haar gebroken zijn. Het is de eerste stap naar gezond haar voor de lange termijn. In een tweede stap herbouwt de Olaplex No. 2 Bond Perfector de overgebleven disulfidebruggen. Het bevat dezelfde werkzame stoffen als Olaplex No. 1, maar is romiger en daardoor gemakkelijker aan te brengen. De opeenvolgende toepassing van beide stappen herstelt de haarstructuur en sluit en strijkt de buitenste laag van het haar glad. Hierdoor ontstaat een onvergelijkbare glans.

Haarherstel tussen bezoeken aan de kapper

De derde fase van Olaplex haarverzorging is ontworpen voor thuisgebruik, daarom kunt u dit product goedkoop bij Olaplex kopen, bijvoorbeeld op het internet. De Olaplex No. 3 Hair Perfector, wekelijks thuis gebruikt, zorgt voor blijvend gezond haar. Het herstelt de dagelijkse schade die wordt veroorzaakt door styling met föhn, krultang en strijkijzer of door omgevingsinvloeden. Olaplex Haarverzorging helpt bij het proactief repareren van haarbeschadigingen en het verbeteren van de haarstructuur. Tegelijkertijd bereidt het product het haar optimaal voor op toekomstige chemische behandelingen zoals verven, bleken of haarverlengstukken. Olaplex nr. 3 bevat dezelfde werkzame stof als niveau 1 en 2 en is ook in staat om gebroken disulfidebruggen in het haar permanent te repareren. Het haar glanst weer zijdeachtig en herwint zijn verloren weerstand.

Het juiste gebruik vanlaplex nr. 3

Klanten kunnen Olaplex No. 3 gebruiken voor thuisgebruik om hun haar na een bezoek aan de kapper lange tijd goed verzorgd te laten aanvoelen. Meestal is één toepassing per week gebruikelijk, maar in geval van ernstig beschadigd haar of een dreigende chemische behandeling kan de Olaplex No. 3 Hair Perfector ook meerdere keren per week worden gebruikt. Eerst spoelt de gebruiker stylingresten uit met een diepreinigende shampoo. Breng vervolgens Olaplex nr. 3 voorzichtig aan op handdoekdroog haar, kam het grondig door en laat het product minstens tien minuten aan het werk staan. Indien een intensiever verzorgend effect gewenst is, kan de toepassingstijd 's nachts worden verlengd. Tot slot reinigt de gebruiker zijn haar na het spoelen van Olaplex met shampoo en past zoals gebruikelijk een conditioner of verzorgingsbehandeling toe.

Om de haarverzorging van Olaplex te vervolledigen, zullen binnenkort nog twee producten op de Duitse markt worden gebracht: Olaplex No. 4 Bond Maintenance Shampoo en Olaplex No. 5 Bond Maintenance Conditioner. Ze bevatten ook het werkzame bestanddeel bis-aminopropyl diglycol-dimaleaat, zorgen voor intensief vocht en voorkomen dat de haarkleur vervaagt.

Professionele tips en een sterke community

Voor de uitvinder van Olaplex Hair Care is de professionele training en opleiding van de gebruikers van groot belang. Hij hecht niet alleen veel belang aan het overdragen van theoretische kennis in individuele opleidingen, maar wil zijn klanten ook ondersteunen tijdens de sollicitatie. Hiervoor ontwikkelde Dean Christal een Olaplex app, die gratis beschikbaar is voor iOS en Android. Het bevat meer dan 50 trainingsvideo's, instructies voor mengverhoudingen en professionele tips van gerenommeerde stylisten. Er is ook een apart YouTube-kanaal met webinars. Voor de actieve uitwisseling van gebruikers kunnen zij zich aansluiten bij de exclusieve Facebook-groep. Al deze forums bieden real-time hulp en antwoorden op opkomende vragen. Professionals en thuisgebruikers zullen meer inspiratie opdoen door verbluffende voor- en nabeelden, kleurresultaten en technische voorbeelden op Instagram onder de hashtag #olaplex.

Online Olaplex kopen

Als u uw haar wilt stylen en kleuren en toch een glanzende, gezonde manen wilt, biedt Olaplex Hair Care een optimaal op elkaar afgestemd assortiment. Sterren als Kim Kardashian, Jennifer Lopez en Jennifer Aniston gebruiken het om hun haar te behandelen en vertrouwen op de unieke actieve ingrediënten die het grondig repareren. Alleen Olaplex bouwt gebroken disulfidebruggen definitief op, versterkt de haarstructuur van binnenuit en voorkomt effectief nieuwe schade. Om niveau 1 en 2 van Olaplex haarverzorging vanuit de kapsalon optimaal aan te vullen, kunnen eindklanten niveau 3 en binnenkort ook shampoo en conditioner online bestellen voor thuisgebruik.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de merk Olaplex in vergelijking met de SRP